- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar sevmedikleri için daha uzun uzuvlu ve daha kalın cüzdanlı erkek buluncaya kadar şimdikileri yedekte tuttukları için kendi suçlarınıve samimiyetsizliklerini örtüp suç bastırmak için erkeğe sürekli beni seviyor musun diye sorar. Erkek saftirrikliğinden böyle işleri akıl edemez ki?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemek ki kadinlar bu hissiyati vermiyor erkeklere. Demek ki erkekler kadinlara sevgisizlik hissettirmiyor. Kendimi düşünüyorum. Bir iki arkadasima beni seviyor musun diye sormusumdur kiz arkadaslara. Cunku oyle hissettim. Beni disladiklarini, sevmediklerini vs hissettim. Insan bunu hissetmezse neden durduk yere boyle sorular sorsun. Kisinin hareketleriyle, sana olan tavirlariyla zaten sevdigini anlarsin ve duymaya bile gerek kalmaz kimi zaman. Ya da erkek kadina ara ara sevdigini dile getirmiyordur kadinda bunu duymak istiyordur. Insan kadin erkek farketmeksizin sevildigini bilmek, hissetmek duymak ister. Belki kadinlar bir tik daha fazla ister. Ama aylarca belki yillarca kadini sevdigini soylemezsen, bunu soylemek aklina dahi gelmezse kadinda beni seviyor musun sorusunu sormak zorunda kaliyor olabilir. Ben beni sevdigini soyleyen, hissettiren birine bugune kadar boyle bir soru sormadım. Zaten beni seviyor musun, evet seviyorum cumlesi kadar da itici bir sey yok. Sanki zorla soyletiyormuşsun gibi oluyor. Bu sorunun cevabina hayir desen de olmaz. Evet seviyorum desen samimiyetsiz oluyor karsidaki icinden gelerek söylememiş oluyor cunku, onu sen bunu soylemeye zorda birakmis gibi oluyorsun. Yani kişi kendi kendine soylemedikten sonra bir anlami yok bunun. Kisi ara sira bunu size dile getirmiyorsa zaten yanlış kişidir o. Erkeklerde de bu cumleyi dile getirme eksikligi mevcut. Dile getirmeyince de kadin icin biraz onemli olan bu cumleyi duymak icin boyle sacma sorulara girişmiş oluyor.
21 Yorumla- +1 yıl
Emege👏👏👏👏👏👏
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatta ki en itici şey; kadınların kendini tatmin edebilmek için, bu bildiği sorunun cevabını defalarca sorup, kendi egosunu tatmin etmesidir. Dil de defalarca seni seviyorum demek çok mu önemli? Bir bakış, bir duruş, yapılan bir fedakarlık, bir süpriz yetmiyor mu? Dünyaları versekte tatmin olmuyorsunuz. Gözünüz hep aç. Gözünüz hep dışarı da. Oysa siz bizim için ne yaptınız da bizi hak ettiniz? Artık aşın bu boş gösteriş işlerini. Tv de zengin hayatları, romantik kurguları izleyipte beyninizi yakmayın. Bazı arkadaşlar konuyu güvene vurmuş. Onlara da şunu söylemek istiyorum. Aldatmaların oranlarına baktığınız da özellikle psikologlar (hemcinsleriniz) söylüyor. Kadınlar erkeklerden daha çok aldatıyor….
10 Yorumla
Erkekler herkesi kendi gibi sanıyor kızlar da herkesi kendi gibi sanıyor erkekler emin kızlar şüpheli.
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
u +1 yılHıı öyle sormuyorlar çünkü şey diyorlar “beni sevmiyorsun artık.” onlar yargısız infaz peşinde
511 Yorumla- +1 yıl
Erkek düşmanı mısınız hanımefendi :)))
- +1 yıl
gerçekler bunlar catut 😅
- +1 yıl
kime göre neye göre :D
- +1 yıl
Ben yazdığıma göre, ben tecrübe etmişim :D bana göre
- +1 yıl
- +1 yıl
Salın yorumumu :D
- +1 yıl
Yorum çok kalabalıklasmis ben kaçar 🙃
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde erkekler kadınların sevgisinden emin olabiliyor çünkü
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar sevgisini daha fazla hissettirdikleri için erkekler sormaya gerek duymuyorlar..
32 Yorumla- +1 yıl
@helllllin yuru be nasil gaz verdin bana anlatamam arkadasda guzel cevap vermis😂😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü kadınlar daha çok ilgi bekledikleri için ayrıca soru sormuş olmak için soruyor bazıları. yani seven insan güvenir zaten
https://www.youtube.com/embed/uqp4Jc-XkCw10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeği kimse sevmez de ondan... Erkekler dünyanın karşı bir nefreti ve acımasızlığıyla gelirler dünyaya. Dünya şartları en kısa sürede bir erkeğin ölmesi yanlısıdır. Aynı şekilde toplumsal olarakta aynıdır durum... Erkek çalıştığı para kazandığı sürece yapay, geçici ve sahte bir şekilde sevilir. Kadın ise güzelliği prüzsüz cildi ve vajinası gögüsü kalçası poposu doğurganlığı her elemanıyla doğal ve sürekli bir sevgi ile doğar. Erkekler bilir yani istediği kadar kadın ya da erkek seni seviyorum desin... Gerçek bir anlamı olmadığını bilir.
40 Yorumla
+1 yılBunu ben yapıyorum diye kız arkadaşımdan sürekli azar yedim. Kalbimden ameliyat oldum çok güzel sözler verdi yeminler etti. Aynı bölgede olduğumuz halde maddi manevi her konuda masrafını çektiğim halde 16 gün yattım hastanede hiç gelmedi. Aramadı bile mesaj atardım 50 saat sonra cevap verirdi arardım meşgule atardı. Hani sözlerin dedim kızdım nankör vefasız dedim. Bana fırça attı engelledi bir gün sonra geri kaldırdı engeli yine elli saat sonra cevap veriyor sevmiyor o belli soğuk ilgisiz geçen birine doğum günü için çiçek alacakmış benden istedi parasını kalmadı bende kusura bakma hastane masrafları derken bitti dedim. Hiç pinti değilimdir iyi yedirdim üstelik marifetli ahım şahım güzel de değil ama çok seviyorum onu. O da biliyo iyi kullandı
28 Yorumla- +1 yıl
Bu soruyu zaten sormak zorunda kalanın boynuzlanıyor olma ihtimali çok yüksek bence
- +1 yıl
Sanada çok geçmiş olsun.. kurtuldun boş ver
- +1 yıl
hayatta ilk defa sevgilim oldu o da buydu yedi ay sürdü. Hikayesi yarası çok da ben sineye çektim yoksa bu kadar da sürmezdi ben 8 Mayıs'ta ameliyat oldum henüz ayaklanmış değilim değerler kötüymüş. Derdi büyük oldu herhalde kaldıramıyorum yoksa bu kadar olması imkansız.
- +1 yıl
Az önce kovdum engelledi gitti yüzsüz. Daha yaram kabuk bağlamış değil ettiğine bak
- +1 yıl
Adanalı mısın valse bilmiyorum ama çok geçmiş olsun sana da çok teşekkür ederim
+1 yılBiz erkekler bu konuda kadınlar gibi değiliz güveniriz sevdiğimiz insana ama kadınlar ise hiç bir zaman güvenmezler ve bu yüzden sürekli bunu sorgular işte aramızdaki en büyük fark budur..
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBi kadın olarak ben de sormuyorum. Sevdiğini ve sevildiğini karşılıklı hissettirmek en güzeli bence🦉
60 Yorumla
+1 yılBiz güvendiğimize gönül veririz genellikle. Sevgimizden de emin olduğumuzda, karşımızda ki 'beni sevmese yanımda olmaz' deriz. Ayrıca sözden ziyâde icraate bakmak da gerekir. Sevdiğini söylememesine rağmen hep beni düşünüp iyiliğim için uğraş veren birisinin sevgisinden şüphe duymam şahsen.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Beni seviyor musun diye neden soralım durum güncellemesi mi yapalım sürekli😅
Seven insan sevdiğini sürekli dile getirir ve hareketleriylede hissettirir zaten. Sevmiyorsa neden benimle birlikte olsun 😅16 Yorumla- +1 yıl
Hiç öyle deme😅
- +1 yıl
Hiç belli olmaz this is girls world 🧛♀️
- +1 yıl
Parası vardır çevresi vardır arabası vardır bilgisi vardir kultürü vardır. Kisaca arkadaşlarına hava atacak bi özellik varsa yeterli diyen bi kesim var😅
Erkeğin yapısı buna müsaade etmez. Erkek; kardeşine, ailesine bile bunu soramaz, zayıflık olarak görür. Genellikle güçlü olacak. Sevgi, kabul görme gibi şeylere ihtiyaç duymayacak duysa da belli etmeyecek şekilde yetiştirilmiştir. Tabi bu toplumdan topluma kültürlere, aile yapısına göre değişebilir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü onlar bizim kadar duygusal değiller ve tarz şeylerin onların için pek bir önemi yok onlar kızlarla konuşuyorsa sadece et parçası için konuşuyorlar verici olmayan kızlar hayatlarından çıkarıyorlar onlar sevgiye ihtiyaç duymuyorlar bana versin de gerisi boş kafasındalar onlar da bizim kadar sevseydi aşık olduklarında bizim gibi onlar da bizim üstümüze çok düşerlerdi
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunu bir kere duyduk mu aksini duymadıkça bizim için asıl olan bu duyduğumuzdur aynısını bende yaparım bi kere söylerim devamında sürekli sürekli sormayın sevmiyorum diyene kadar seviyoruz işte
14 Yorumla- +1 yıl
Beni seviyomusun knk?🤣🤣
- +1 yıl
Sevmessen sevme hıh😅😅
- +1 yıl
Seviyoruz kanka duydun artık sevmiyorum diyene kadar sormazsın 🤣🤣
- +1 yıl
Tamam🥳🥳🥳🥳🥳
Kadın duygusal yapıda da ondan bu tür şeyler bekliyorlar. Erkek öyle değil hem yaradılışından dolayı hem de hissettiği için bunu sorma gereği duymaz.
Bir de artık her şeyi şu erkeklerden beklemeyin daaa. Sitede o kadar çok soru görüyorum ki erkek bunu etmedi, yapmadı. Erkeğinde kendisi yapması gereken şeyler var kadınında aynı şekil. Bu beni seviyor musun söylemesini de bırakın kadın yapsın. Erkek de hem hoş durmuyor hem de kadına yakışıyor 😊 Bir de ikidebir sormayın adam bunalır 😂😂10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü erkekler mantıksal, kadınlar ise duygusal düşünür. Biz duygu ağırlıklı baktığımız için her şeye, böyle şeyleri çok önemseriz. Özellikle bir şeyin net olması bizim için önemlidir. Erkekler ise düz mantık ilerler. Bir durumun net olup olmaması onları çok ilgilendirmez, bu tür duygusal şeylere de takılmazlar.
10 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/9pZs5RQMVlEAbla bence kadınlar sevdiklerini belli ettikleri için erkekler hiç sorma gereği hissetmiyo.
11 Yorumla- +1 yıl
😇😇🤗🤗haklısın poncik
Aşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. Erkeklerin hisleri kadınların iddaa ettiğinin aksine çok güçlüdür, birlikte olduğu kadının hal ve tavırlarından sevip sevmediğini anlar. Ben beş yıla yakın ilişkim olan kadına hiç sevdiğini sormadım, sevmediğini biliyordum, ama benimle beraber olduğu sürece umursamıyordum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılKadın bir kere seviyorum dediyse tamamdır. Sevmiyorum diyene kadar seviyordur, devamlı sormaya gerek yok ki. 😂
318 Yorumla- +1 yıl
Öyle mi dersin serseri bey? kendin düzeldin şimdide biz uçurumlardayız🙂
- +1 yıl
Erkekler sorguya çekmiyor diyorsun yani bro :P
- +1 yıl
Kendi ruh sağlığımız için yapmayız zaten bunu bro , aklı olan yapmaz yani 😂
- +1 yıl
Takıntılı değiliz mantıklı olan takıntı yapmaz olanı görür diyorsun yani bro helal :D
- +1 yıl
@Catutigernos niye adamın dediğini türkçeye çeviriyon.. adam türk zaten😂😂😂😂
- +1 yıl
İtalyan’ım ben kız 😔
- +1 yıl
Oha elin adamını savunmak için milletini değiştirdi😅
- +1 yıl
Elin adamı değil kız kankam benim o 😏 böyle milletin emi 😂
- +1 yıl
Pardon ben çıkıyorum siz takılın meğer fazlalık ben mişim😂😂
- +1 yıl
Haydaaa 😂😂
- +1 yıl
Bi dakka ya soru benim.. gidemiyom😂😂😂
- +1 yıl
O zaman ben gideyim azıcık çalışırmış gibi yapayım 😔
- +1 yıl
Bu arada KATİL PALYAÇO ABİ özür dilerim gökhanın abinin kankası olduğunu bilmiyordum😇😊
- +1 yıl
Kral hareket bak , helal kız sana 👍🏼
- +1 yıl
🙈🙈🙈
- +1 yıl
Kankamın duygularına tercüman oluyorum dediklerine değil :D rica ederim bir daha olmasın bak kabuslarına girerim :P @queenofsea kendi sorundan da gitmene gerek yok o kadar da kankamla vicdansız değiliz :D
- +1 yıl
@Catutigernos sagol sen affetmesen belkide siteye bile girmezdim mahcubiyetten😇😅😅
- +1 yıl
işte o yüzden affetim zaten :P
+1 yılAdamlar basit düz yani.. öyle çetrefilli alengilli romantizmli işleri sevmiyolar.. fazla bir şey beklememek gerekir 😊
32 Yorumla- +1 yıl
Erkeğe sevildiğini hissettirmiyorsunuz,
Bunun da çeşitli yolları var
Sevginin 5 dili isminde ki kitaptan yararlanabilirsin
12 Yorumla- +1 yıl
Oooooookitap tavsiyesi😅
+1 yılSoru öyle değil "Neden Erkekler Beni seviyor musun diye sürekli sormuyor?"olmalıydı. Soru yanlış olmuş bsbkbskbs 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Tamam sen yarın öyle sor😅😅 ya da daha iysini bulursan onu sor😅
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılYooo soran soruyor. Daha doğrusu "beni sevmiyorsun" diyor. Trip atan erkekten kötü bir şey varsa o da nazlı erkek
11 Yorumla- +1 yıl
+1
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAradığın erkek benim galiba 😅
Her dk seni seviyorum der, beni seviyor musun? diye sorarım 😅
40 Yorumla Biz sevdiğimiz zaman güveniriz konu kapanır, kadınlar gibi güzel şeyleri bozmak için didik didik etmiyoruz.
11 Yorumla- +1 yıl
😅😅
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü erkekler, lafa değil, icraate bakar..
Seni seviyorum deyip, bana bir sarma sarmıyorsa, onun beni sevdiğinden emin olmam.. İcraat lazım.. Söylemesine gerek yok.. Biz anlarız..
30 Yorumla
+1 yılerkekler düz çünkü 😀 biz kadınlar duymak istiyoruz belki
mesela ben sevdiğim zaman tepkim ‘beni sevdiğini söyle çabuk, iyi ki varsın güneşim de bana’ söylemezsen ölecekmişim 😂
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Demekki belli edemeyen erkekler 😄 Kadınlar o yüzden soruyor ama hepsi için geçerli değil tabi. Şahsen ben sormam iki de bir.
30 Yorumla
+1 yılSorupta kafasını mı ağrıtacak seviyon ki onunmasın işte daha ne duymak istiyon? illa sormak mı lazım? Sormadan siz söyleyin seni seviyorum diye çok mu zor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılHer an her zaman sevdiğini dile getirmek saçma geliyor bir kere demek yeterli sürekli durum bildirmek gibi saçma geliyor hissedemiyorsan sorun orada aslında ya sevmiyorsun ya da sevilmiyorsun...
10 Yorumla Çünkü zaten kadınlar duygusal varlıklar tabi bazı kadınlar hariç, biz mantık odaklı olsaydık belki o zaman şüphe ederlerdi çünkü aşkın mantıkta yeri yok...
10 Yorumla
+1 yılErkeğin bu soruyu sorması erkeği aciz konuma sokar. Kadının gözünde erkeği cazibeli kılan da o şüphedir. Bu beni yüzde yüz seviyoru kadın hissettiği anda o erkekten uzaklasmaya başlıyor.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü sevilmiyoruz neden soralımki?
sorsak istediğimiz cevabı alamıyoruz ne bilim bişeyler görmüyoruz mesela kadınlar emek nedir bilmiyor umrunda bile olmuyor neden soralım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılİlişkide kadınlar genelde ilgi ister erkekler de saygı. Bu yüzden kadınlar romantizm ister erkekler de söylediği şeylerin yapılmasını. Bu yüzden böyle abes soruları kadınlar görmek istiyor.
10 Yorumla Sevmedikleri için çünkü beni seviyormuşum dedikleri gerçek olan başkasına seni seviyorum diyorlar BIR DOGRU VAR ERKRKLER HAYATTA BIR DEFA ASIK OLUYOR KAVUSAMAZSA OMUR BOYU BU ACIYLA YASIYOR HAYATINA KIM GIRERSE GIRSIN BIR KADINA AGZINDAN SENI SEVIYORUM CIKIYOR
10 Yorumla
+1 yılBu soruyu sormak mantıksız. Ben sevdiğimi dile getiriyorum içinden geldikçe o da sevdiğini dile getirmekten çekinmiyor. Böyle olmalı sorgu sualle sevgi olmaz.
10 Yorumla
+1 yılDediğin nesela sevgisizlikten ortaya çıkıyor
Bende soruyorum akrabalarıma lakin
bu kişiler dışında az duyulması normal
Sevgi eksikliği olmaz onlarda10 YorumlaErkekleri sevmenizi gerektirecek koşullar devam ettiği için sormuyorlar. O koşullar ortadan kalkmaya başladığı zaman sormaya başlarlar merak etme! Hatta sizden daha fazla sormaya başlarlar…
10 Yorumla
+1 yılBunu erkekler sormak ister de soramiyor aslında çünkü küçük düşmek istemiyorlar sanırım kızın gözünde.
Hep ağır başlı olmak zorundalar ya hani ondan :)10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Ilk seni seviyorum sözünden sonra seni sevmiyorum diyene kadar geçen süreyi seviyor olarak kabul ediyoruz🤭
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAbi bir kere seni seviyorum demişsen aksini söylesene kadar seviyorumdur zaten bunu günde 5 kere söylememin manası yok
249 Yorumla- +1 yıl
5 mi? 24 saatte 24 kere söylemek istemiyorsun demekki başka biri var🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Eyvah eyvah yağmurdan kaçarken doluyo tutulmak bu olsa gerek 😂
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣 günaydın😅
- +1 yıl
Hadi dobarlan bırakma kendini 😂 allah hayatındaki erkeğe başarılar hidayet bolca sabır versin 😂😂
- +1 yıl
Şaka yaptık ciddiye aldı... günaydın dediksanada deme di.. burcun ne desem cevap vermiyecek... bizans surları gibi mubarek😂😂
- +1 yıl
Hahahah bizans surları 😂😂 yok be şu an sen o söylediklerimi ciddiye almış gibisin 😂
- +1 yıl
Burcun ne?😅
- +1 yıl
Aslan 😂
- +1 yıl
Durum güncellemesi gibi demi🤣
- +1 yıl
Sorma ya sürekli söylersen insan zaten sıkılır sanki instagram bildirimi veriyoruz
- +1 yıl
Basitlesiyor sonra o cümle bana göre
- +1 yıl
Tabiki basitleşiyor bu yüzden sürekli seni seviyorum dememin ya da demelerinin bir anlamı yok başka sözcüklerde seni seviyorum ya da özledim mesajı verebilir tabi bunu anlayabiliyorsan
- +1 yıl
Kiralık seni seviyorumcular türer öyle bi mesleğe kapı açtın kii.. bildirim nedir yaa?😂😂
- +1 yıl
Dışarı çıkarsın misal kendine dikkat et üzerine bişey al hava serin gibi
- +1 yıl
Öyle ama yalan değil ki
- +1 yıl
Biri demişti ki her sevgili olduğum kıza seni seviyorum diyorum böyle olunca benim dediğim kapıya çıkıyor
- +1 yıl
İnsanları anlamak güç diyorum kiralık seni seviyorumcu güzel he öyle bi bot programı yapılabilir aslında kişiye entegre edicen ilgiye mi muhtaç bot yardıracak 😂
- +1 yıl
Olabilir bak mantıklı
- +1 yıl
Hahah ben bunu yapay zekacı arkadaşımla konuşayım patentinide alayım 😂😂
- +1 yıl
Ortağın olurum 🤣
- +1 yıl
Hahah olur olur ben uğraşamam zaten genel müdür sensin 😂
- +1 yıl
Ben senin yerine uğraşırım 🤣
- +1 yıl
Tamam ortak anlaştık o zaman 😂
- +1 yıl
Anlaştık
- +1 yıl
Kadınlar gene haykırır "bi bot kadar olamıyosun" diye.. erkeklerin azar işitmesi bakidirrr😅😅
- +1 yıl
Kadınları memnun etmekte zor be adamlar napsin
- +1 yıl
Kadınları yüce rabbim memnun edememiş ben nasıl tek başıma aciz bir kul olarak mutlu edebilirim ki zaten 😂😂
- +1 yıl
Çok komiksin sen ya🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Komikmiyim bilmem ama haklı olduğum o kadar aşikar ki 😂
- +1 yıl
Haklısın valla
- +1 yıl
Bi taşla iki kuş vururum diyorsunda.. ya ağaçta sadece tek bi kuş varsa😅
- +1 yıl
Ben bir ağaca taş atıyorsam hiç bir zaman tek kuş çıkmaz ordan merak etme sen 😂
- +1 yıl
Eğlendim sabah sabah moralim yerine geldi teşekkürler hanımlar
- +1 yıl
Biride uçan kuşa denk gelir o zaman 🤣
- +1 yıl
ya da kuşların vurulası varmış diyelim 😂😂😂
- +1 yıl
Onlarda sana denk gelicek demekki
- +1 yıl
@Blackangel10 kız gel senle bi radyo programı yapalım bak reyting alcaz gibi😂😂
- +1 yıl
Kesin alırız ☺️
- +1 yıl
Ben vurulmam😅 vurulanın selasını dinlerim ama🤣🤣🤣
- +1 yıl
birey amin
- +1 yıl
Millette sizi bekliyordu sanki 😂 hemen sattın beni ortaklık başlamadan bitti 😂 vurulmam demeyin ben kuş vurma taraftarı değilim 😂
- +1 yıl
birey amin ☺️
- +1 yıl
Ne sacma kelime çıktı hay böyle sitenin
- +1 yıl
@Blackangel10 boş ver eğlendi güldük😂
- +1 yıl
🤣🤣🤣
- +1 yıl
Hepimize iyi geldi desene
- +1 yıl
Evet eğlendim 🥳
- +1 yıl
@HardFastFierY Bi aslan kaç para haberin var mı? Valla mebur kaldım🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ahh chen üzümlü kekim 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılAh biz kadınlar.. Çok duygusalız ve sürekli bir beklenti içindeyiz bu yüzden de hayal kırıklığının dibini yaşıyoruz 🤦🏻♀️
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNeden farklılıklarımızı kabul etmiyoruz ki? Aynı olsak mutlu olmayacağız bunu anlamak çok mu zor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kendine guveni yoktur ya da sana davranislarindan sebep sevdigine inanamamistir. Demekki sevdigini hissettirmemissindir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇünkü erkekler her ne kadar sert görünseler de duygusuzmuş gibi davransalarda her şeyi içine atarlar o yüzden sevdikleri insandan kendisini sevdiğini duymak isterler bunca içindeki acıya bir damla su olsun diye
10 Yorumla
+1 yılBana sevgi besleyen insanlar aynı şekilde beni seviyor musun diye soruyor, yani bence soruyorlardır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılErkek aslında duyduğunda da mutlu olur ama hissetmek yetiyor. Bazen de bu yettiği için devamı fazla olur kafasında.
10 Yorumla Bu iki de bir sorulacak bir soru olmadığı için olabilir mi acaba? Birkaç saniye de olsa düşün derim bu fikri, merak etme ısırmaz :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü erkek bunu biliyor ya da hissediyorsa onun için yeterlidir ama kadınlar bilse de hissetse de bunu duymak ister.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar seviyor ama öyle şeyleri seviyorsan bile arada dillendirmek gerek kadınlar ilgiyi sevez ilgisizliğe gelemezler yapılarında vardır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılGenel olarak o duygu anlatılırken kadınlar duymayı, erkekler onun için yapılanları görmeyi seviyor
10 Yorumla Erkekler de göze kadınlarda bazı şeyler kulağa hitap ettiği için, duymak ister kadınlar
20 Yorumla
+1 yılKadınlar fazla simartiyor erkekleri sevildiklerinden supe duymuyorlar ondan
20 Yorumla
+1 yılkadınlar sürekli sevgisini gösterdiği için gerek duymuyor
20 YorumlaHayatim boyunca 1 kez bile sormadim, karsi tarafaf ise o lafi cok beklemistir oda ayri konudur :D
20 Yorumla
+1 yılBence kadınlar da yanlış yapıyor. Söylemekten çok hissettirmek lazım
20 Yorumla
+1 yılbenimkiler hep sorardı demek ki ters yaşıyormuşuz
20 YorumlaBiz %85 duyduğumuza
%15 gördüğümüze inandığımız için sürekli duymak istiyoruz bundan ötürü de bazen boğup uzaklaştırmayı da beceririz
Ama bu seven erkeği memnun edecek durumdur diye de düşünüyorum. efendim.😊00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Anlık durum güncellemesi yapmaya ne gerek var. Demişti konusanlarda bir kadın.
İnsanı darlamaya gerek yok.
Ve eger bir erkek beni seviyormusun diye sorduysa olağan üstü bir durum var demektir. Alınan cevap ta bilmiyorum oluyor.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler sormaz çünkü ciddi bir ilişkinin güvenini saglamışsanız asla beni seviyor musun diye bir soru sormaz bazen acaba beni seviyor mu ne kadar çok seviyor ben onun için hangi sıfatdayım diye kendilerine sorarlar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cunku gerek duymuyor yanında misn konusuyor musun gerisi önemli degıl
10 Yorumla- Devamını Gör (170)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat