Arkadaşlar benim 2 aydır konuştuğum bir kız var arkadaş çevresinden tanışmıştık ondan hoşlandığımı söylemiştim ve sosyal medyada 2 ay boyunca konuştuk çoğu zaman da telefonda araşarak konuştuk konuşmalar ortalama 2 saat sürüyordu
Ama sonra bir anda soğuk yapmaya başladı ben de sebebini sordum vs.
Düşünüyorum kafam çok karışık falan dedi
Neyse dedim biraz daha bekleyeyim biraz daha zaman geçtikten sonra tekrar sordum ama bu sefer konuşmayı bitirmek için yazdım ve beni gerçekten tanımak istiyor musun dedim
O da bana beni arkadaş olarak sevdiğini falan geveledi ben de seni arkadaş olarak görmüyorum diyerek arkadaş da kalmak istemedim ve ondan sonra ben tüm iletişimimi kestim üstünden 3 hafta geçti Ama hâlâ bana Snap gönderiyor
Aynı zamanda son 5 gündür beni gizli numaradan arıyor (onun aradığını biliyorum içeriden ortak arkadaşımız var o söyledi)
Bu arada kız ortak arkadaşımız olan kişiye beni sormuş
İşte geçenlerde beni görmüş bir yerde ben de onu görmüşüm ama görmezden gelmişim hâlbuki ben onu görmedim bile
Sizce bu kız ne yapmaya çalışıyor
Hani arkadaş kalmak istiyordun iletişimi kestim işte niye hâlâ bırakmak istemiyor
Anlamıyorum
Görüşleriniz benim için değerli şimdiden teşekkürler...
Ama sonra bir anda soğuk yapmaya başladı ben de sebebini sordum vs.
Düşünüyorum kafam çok karışık falan dedi
Neyse dedim biraz daha bekleyeyim biraz daha zaman geçtikten sonra tekrar sordum ama bu sefer konuşmayı bitirmek için yazdım ve beni gerçekten tanımak istiyor musun dedim
O da bana beni arkadaş olarak sevdiğini falan geveledi ben de seni arkadaş olarak görmüyorum diyerek arkadaş da kalmak istemedim ve ondan sonra ben tüm iletişimimi kestim üstünden 3 hafta geçti Ama hâlâ bana Snap gönderiyor
Aynı zamanda son 5 gündür beni gizli numaradan arıyor (onun aradığını biliyorum içeriden ortak arkadaşımız var o söyledi)
Bu arada kız ortak arkadaşımız olan kişiye beni sormuş
İşte geçenlerde beni görmüş bir yerde ben de onu görmüşüm ama görmezden gelmişim hâlbuki ben onu görmedim bile
Sizce bu kız ne yapmaya çalışıyor
Hani arkadaş kalmak istiyordun iletişimi kestim işte niye hâlâ bırakmak istemiyor
Anlamıyorum
Görüşleriniz benim için değerli şimdiden teşekkürler...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer