Güncellemeler
+1 yıl
Kendi de geç cevap veriyor ve hep kız ekleyen buluşma ayarlama dışında bana mesaj atmayan bir tip.
Selam. Ben de bu durumdan rahatsizdim en son konuştuklarımızda sen de aynı şekilde geç cevap verdiğin icin ki aktiftin ben de kırıldım ve de üzüldüm ondan böyle davrandım. İletişim kuramıyoruz. 🤷🏻♀️ Ben seninle konuşmak istiyorum ama yani iletisimde kopukluk oluyor. Açık konuşmak gerekirse ben seni ilk tanıdığım zaman senden hoşlanıyordum dolayısıyla seninle konuşmak, tanımak istiyordum ama karşılıklı olarak bir iletişim kopukluğu oluyor. Ve bu durum cok yorucu. Kendine iyi bak, insallah hayatinda her sey istedigin gibi olur🙏🏻🙏🏻☺️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu kadar tekrara ne gerek var aynı şeyi değiştirip yeniden ve yeniden söylemişsin gibi bir mesaj olmuş
Hoşlandığımı da arada söylemek istedim o yüzden:
Bence Mantıklı
Kötü değil dimi? Benim hiç ilişkim olmadı. Taktik çok bilmem. Bundan eskiden hoşlanıyordum. Kendi ilk bana yazdı ama aşırı dengesiz
Ne ezikçe ne de kötü. Benim de hic ilişkim olmadı ama tahmin edebiliyorum ve taktiğe gerek olmadığını açıklık ve netligin guzel olduğu kanaatindeyim. boş ver iyi yapıyorsun dengesizden kurtularak.
Ezikçe olsa nasıl olurdu? Tam bilemiyorum.
Ezikçe olsa duygu sömürüsü yapıp aglar gibi üslupla ya da kendini karşı tarafa kabullendirmeye, bak yapmazsan bitiririm demeye getirince olurdu. Böyle açık bir şekilde neden olmayacağını duygu sömürüsü yapmadan söylemen bence gayet seviyeli olmuş.