Aşk İlişkileri Uyuyamıyorum dertlesmek isteyen var mı? Kedisever2607 Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Uyanık olan var mıı Uyuyamıyorum dertlesmek isteyen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
byvol Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 72% +1 yıl Dert dinlemek istemiyorum. Ama keyfin yerine gelecekse konuşabiliriz. Sana eplenceli ve ilginç bir sohbetten fazlasını veremem 0 1 Yorumla byvol +1 yıl Ne uyuması bayılmışım a... Yorumla
Gökhannnnn_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yeni bitti canım yarın gece yine sor bakarız. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl bizim aslan parcalari var 7 24 aciklar gelirler simdi yardimseverlerim benim... 1 0 Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Sorusuna sazan avı kuran avcımız işini iyi biliyor. 0 0 Yorumla
Universe99 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. Olur tabiki yaz istersen 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Yaz istediğin zaman dertleşelim 0 0 Yorumla
Sanal_Adam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Olur yazabilirsin 0 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Var da sen çoktan uyudun bile değil mi? 0 1 Yorumla Erhancanlar +1 yıl Seni uyutmayan nedir bilmem ama, ben zamanı vakti geldiğinde çok güzel uyuyorum. Çünkü iyi bir insanım ve huzurluyum. Uykusuzluğun ne olduğunu da çok iyi bilirim. Önce sağlık. Yorumla
Ahmetbüyükbaş Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. Derleşe biliriz hohpet insanı açar tahatlatır 0 0 Yorumla
PolyannaLisa Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben de uyuyamıyorum 0 0 Yorumla
Yodanınsoltaşağıv12 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Baba kimse uyuyamıyor, şov yapma. 0 0 Yorumla
LimOncuuu Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Gece gece dertlerimi konuşamam gerke yok üzülmeye 0 0 Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Seni gördüm benimde uykum kaçtı 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Olur dertlese biliriz 0 0 Yorumla
Fearless_k Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 574 cevap paylaştı. Dert sende derman bende ne derdin var 0 0 Yorumla
omurcancan Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı. Nerede yandın bu kadar 0 1 Yorumla Kedisever2607 +1 yıl Aşk Yorumla
delici94 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Olur dertleşmeyi bende istiyorum 0 0 Yorumla
Vuslatkiraz Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Olabilir kahve içtim uykum kacti 2 1 Yorumla Muzan_Sama +1 yıl İçmemek gerek Yorumla
deepf3ar Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Derdi olmayanın dermanı olmaz 0 1 Yorumla deepf3ar +1 yıl Ben uyumadım Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Gönder 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Ne derdin var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Dert dinlemek istemiyorum. Ama keyfin yerine gelecekse konuşabiliriz. Sana eplenceli ve ilginç bir sohbetten fazlasını veremem
Ne uyuması bayılmışım a...
Yeni bitti canım yarın gece yine sor bakarız.
bizim aslan parcalari var 7 24 aciklar gelirler simdi yardimseverlerim benim...
Sorusuna sazan avı kuran avcımız işini iyi biliyor.
Olur tabiki yaz istersen
dert dinleyecek halim yok valla
Yaz istediğin zaman dertleşelim
Olur yazabilirsin
Var da sen çoktan uyudun bile değil mi?
Seni uyutmayan nedir bilmem ama, ben zamanı vakti geldiğinde çok güzel uyuyorum. Çünkü iyi bir insanım ve huzurluyum. Uykusuzluğun ne olduğunu da çok iyi bilirim. Önce sağlık.
Hadi gel kedimi sev
Derleşe biliriz hohpet insanı açar tahatlatır
Ben de uyuyamıyorum
Baba kimse uyuyamıyor, şov yapma.
Derdin be senin ki
Gece gece dertlerimi konuşamam gerke yok üzülmeye
Seni gördüm benimde uykum kaçtı
Olur dertlese biliriz
Üçünüzle aynı anda mı?
Edelim, iyi söndürürüm 😈
Dert sende derman bende ne derdin var
Nerede yandın bu kadar