Yasak aşk yolu gözüktü. Kaçıyorum yakalanır mıyım?

Durum şu. Ben evliyim, eşimle bir ara ayrılma noktasına geldik, sonra geri birleştik ama o aşamada eşim iş bahanesi ile sürekli şehir dışına gidiyordu. Ne işin var diyince azarlıyordu, çocuk mu var da eve gelip napıcam diye baskı uyguluyordu. Biz tedavi de gördük olmadı çocuğumuz. Bana çok eziyet edip ağlatıp duruyordu. Bir kadın arkadaşa durumu anlattım , o da bekar bu E şahsına anlatmış. E benim peşime düştü. Eşinle aran nasıl diye sorup duruyor. İyiyiz seviyorum eşimi diye geçiştirdim hep üstüme geldi niye yalan söylüyorsun biliyorum diye asla eşimin bana hareketlerini anlatmadım adama. Ama sürekli mesaj atıp aramaya hediye almaya kalktı. Sürekli iltifatlar ilgi. Ben baktım samimiyet artıyor buna bana yazma arama sorma diyip uzaklaştırdım kendimden. bir süre sonra bu sevgili yaptı, beni aradı evleniyorum diye hayırlı olsun dedim. Sonra evlendi çok acele ettim sanırım dedi bir gün iş yerinde. Sonra onun da benim de başka yere tayinimiz çıktı. Adam eşinden ayrılmış, 3 kere film mahkemesi oldu boşanıyor. Benim peşime düştü tekrar. Sınırı aşmadığın sürece arkadaş kalabiliriz ama benim aile bütünlüğüme zarar verecek tavır davranış sınırı geçecek bir şey istemiyorum dedim. Tamam sen nasıl istersen dedi ama flörtöz yaklaşıyor. Sürekli iltifatlar güzel sözler. Buluşmaya çağırıp duruyor kahve içeriz diye , ben senle yanlız buluşmam dedim. Eşinle de gelin dertleşirim hem sizle dedi. Eşim istemedi görüşmek, zaten kıskanıyordu ondan. Sonra bu teklife devam ediyor , kız arkadaşınla kardeşinle olsun farketmez, sana anlatmak istediğim çok önemli bir şey var ama yüz yüze olmak zorundayız diye aşırı ısrar ediyor. Çok önemli olsa telde söylerdin dedim olmaz yüz yüze olmamız lazım diyor. Neyse en son buna dedim ki sen benim beynimi bulandırıyorsun, yanlış bir durumun içine beni çekmeye çalışıyorsun gibi hissediyorum. Uzaklaşmak istiyorum senden yazdım. O da demiş ki bende seninle konuşurken rahat bile olamıyorum, konuşmayım yazmayım şunla diyorum dayanamıyorum kopamıyorum senden demiş. Bende ben rahat filan olmanı istemiyorum bu mesafe iyi aramız tümden bozulmasın dedim. Ondan sonra ne o ne ben iletişim kurmadık. Sosyal medyadan hikayelere bir iki kalp attı. Sizce beynimi bulandırıyorsun demem aşk itirafı gibi mi olmuş ya?

Güncellemeler
+1 yıl
Eşimle romantik foto attım, heralde yanlış anladım diye yoluna bakar artık
Yasak aşk yolu gözüktü. Kaçıyorum yakalanır mıyım?