Aşk İlişkileri Tanıştıktan ne kadar süre sonra yüzükler takılmalı? Doreamon123 Takip Et Xper 6 Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor 4-6 ay 1 - 1,5 yıl 2-3 yıl 4-5 yıl Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Tanıştıktan ne kadar süre sonra yüzükler takılmalı? Cevapla Yüzük Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı. Bence kişiye göre değişir. yeterince tanıyana kadar beklemeliler 1 0 Yorumla
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben kıs göremeye gittiğimde hemen verip aynı gün nişanı yaptılar... Noluyoooz lan dedim kendi kendime :99999 ne günlerdi bea! 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Nasıl yahu? her tanıştığımıza yüzük mü takıyoruz ben mi anlamadım 1 0 Yorumla
marcelostein Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 860 cevap paylaştı. cevaplara bakıyorum da evlilik cinselliğin anahtarı olarak görülüyor. Üzücü. 1 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Önce bildiğin biriyse 4/6 iyi hiccc uzatmaya gerek yok 1 0 Yorumla
Wiitb Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Bunun belli bir zamana plana koymak ne kadar doğru iki tarafta hazır hissettiğinde denilebilir bence 1 0 Yorumla
kendalliste_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 6 ayda hemen 1 1 Yorumla kendalliste_ +1 yıl süreyi uzatinca cilki cikiyo Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. 1 yıl yeterli 1 0 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hiç takılmamalı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence kişiye göre değişir. yeterince tanıyana kadar beklemeliler
Ben kıs göremeye gittiğimde hemen verip aynı gün nişanı yaptılar... Noluyoooz lan dedim kendi kendime :99999 ne günlerdi bea!
Nasıl yahu? her tanıştığımıza yüzük mü takıyoruz ben mi anlamadım
cevaplara bakıyorum da evlilik cinselliğin anahtarı olarak görülüyor. Üzücü.
Önce bildiğin biriyse 4/6 iyi hiccc uzatmaya gerek yok
Bunun belli bir zamana plana koymak ne kadar doğru iki tarafta hazır hissettiğinde denilebilir bence
6 ayda hemen
süreyi uzatinca cilki cikiyo
1 yıl yeterli
Hiç takılmamalı
takilmamali