Arkadaşım exiyle konuşuyorum diye bana küstü?

Çocukla aramda arkadaşlıktan başka bir şey yok. Gerçekten yok. Birbirimize kardeşim diye sesleniyoruz. Iste biz grup içinde olanlara Bileklik yaptık ve bende o yanımdayken verdim ve oda tak dedi. O ara benden nefret eden bi kız var. Oda gidip o arkadaşıma söylemiş. Kız bana saydırıyor. İşte bundan sonra senin gibi bir arkadaşım yok da bilmem ne. Bende beni konuştuğum kişiler için yargılıyorsan sana diyecek birşeyim yok dedim. Ama oda benim yaptığımın aynısını yapıyormuş. Gruptan başka bir kızda sende aynısını yaparken onu yargılamanı sorguluyorum dedi. Birde bunlar bana soğuk yapıyordu ama planlı bir şekilde. Ondan hoşlanıp hoşlanmadığımı anlamak için. Bana da gelip soracaklarmış zaten. Mezuniyet balomuz olucak ve ben onlarla birlikte gitmeyi düşünüyordum. Şimdi mezuniyete bile gitmek istemiyorum. Okula bile gitmicem artık. Onla yüz yüze gelmek istemiyorum. Bide 8 yıllık arkadaşım. Ben onun gözünde bu kadar önemsiz miyim ki beni hemen silebiliyor. Bana sonra bunları okulda yayarım sik gibi kalırsın dedi. Diğerleri benle konuşmaya devam edeceklermiş. Herkes istediğiyle konuşabilir dediler. Oda çok koyuyor diyip duruyor. Biz o çocuğun arkasından çok konuştuk ve benim sonradan onla samimi olmam ona çok koyuyormuş. Çocukla o arkadaşım kötü bir nedenden dolayı ayrıldı. Hemde çok kötü bir neden. Oda sana da yapar falan dedi. Bende beni savunan arkadaşıma gruptan cıkıcam dedim oda niye çıkıyosun falan dedi. Sadeec takma kafana dedi. Bende mesajlara bakmıyorum. Ama ben gerçekten onun değiştiğini görüyorum. Çocuk bildiğin değişti. Eski o iğrenç halinden eser kalmadı. Zaten çocuğun sevgilisi var. Bide ben arkadaşımın exini sevecek kadar aşağılık biri değilim. Ona karşı arkadaşlıktan başka hiçbir duygum olmadı. sizce ne yapmalıyım? Mezuniyete 1 hafta falan kaldı. Mezuniyet işini nasıl yapıcam? Mal gibi kaldım. Çok üzülüyorum. Onun için değil beni hemen unuttuğu için. Tüm önerilerinize açığım.

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşım eski sevgilisiyle konuşuyorum diye bana küstü
Arkadaşım exiyle konuşuyorum diye bana küstü?