Çocukla aramda arkadaşlıktan başka bir şey yok. Gerçekten yok. Birbirimize kardeşim diye sesleniyoruz. Iste biz grup içinde olanlara Bileklik yaptık ve bende o yanımdayken verdim ve oda tak dedi. O ara benden nefret eden bi kız var. Oda gidip o arkadaşıma söylemiş. Kız bana saydırıyor. İşte bundan sonra senin gibi bir arkadaşım yok da bilmem ne. Bende beni konuştuğum kişiler için yargılıyorsan sana diyecek birşeyim yok dedim. Ama oda benim yaptığımın aynısını yapıyormuş. Gruptan başka bir kızda sende aynısını yaparken onu yargılamanı sorguluyorum dedi. Birde bunlar bana soğuk yapıyordu ama planlı bir şekilde. Ondan hoşlanıp hoşlanmadığımı anlamak için. Bana da gelip soracaklarmış zaten. Mezuniyet balomuz olucak ve ben onlarla birlikte gitmeyi düşünüyordum. Şimdi mezuniyete bile gitmek istemiyorum. Okula bile gitmicem artık. Onla yüz yüze gelmek istemiyorum. Bide 8 yıllık arkadaşım. Ben onun gözünde bu kadar önemsiz miyim ki beni hemen silebiliyor. Bana sonra bunları okulda yayarım sik gibi kalırsın dedi. Diğerleri benle konuşmaya devam edeceklermiş. Herkes istediğiyle konuşabilir dediler. Oda çok koyuyor diyip duruyor. Biz o çocuğun arkasından çok konuştuk ve benim sonradan onla samimi olmam ona çok koyuyormuş. Çocukla o arkadaşım kötü bir nedenden dolayı ayrıldı. Hemde çok kötü bir neden. Oda sana da yapar falan dedi. Bende beni savunan arkadaşıma gruptan cıkıcam dedim oda niye çıkıyosun falan dedi. Sadeec takma kafana dedi. Bende mesajlara bakmıyorum. Ama ben gerçekten onun değiştiğini görüyorum. Çocuk bildiğin değişti. Eski o iğrenç halinden eser kalmadı. Zaten çocuğun sevgilisi var. Bide ben arkadaşımın exini sevecek kadar aşağılık biri değilim. Ona karşı arkadaşlıktan başka hiçbir duygum olmadı. sizce ne yapmalıyım? Mezuniyete 1 hafta falan kaldı. Mezuniyet işini nasıl yapıcam? Mal gibi kaldım. Çok üzülüyorum. Onun için değil beni hemen unuttuğu için. Tüm önerilerinize açığım.
Arkadaşım exiyle konuşuyorum diye bana küstü?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşım eski sevgilisiyle konuşuyorum diye bana küstü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir insan neden arkadaşının eski sevgilisi ile arkadaş olur anlamış değilim..
Onlar sevgili olmadan 1 sene önce konuşuyordum zaten. Yine de sağol
Arkadaşın haklıymış teşekkürler iyi günler 🖐🏻
Onlar birlikte olmadan 1 sene önce çocukla konuşuyodum zaten. Onceden de arkadaştık zaten. Yazmayı unutmuşum
Doğru olanı yapmış aferin ona
kusmek az kalir agzina scsaymis keske
Çocukla onlar sevgili olmadan önce de konuşuyodum.1 senedir. Yine de sağol. Yazmayı unutmuşum
Yav hehe
Upuzan yazmayın m k
Onlar sevgili olmadan 1 sene önce zaten konuşuyodum çocukla. Yine de sağol
boş ver aşk yok
Çocukla birbirimize kardeş diyoruz zaten. Sevgilisi var. Zaten ve hoşlandığım başka birisi var
Kardeş denmez bende kardeş dedim sevgili değildik bana kızdı