Aşk ilk görüşte mi yoksa son bakışta mıdır?

Aşk il görüşte değildir insan tanıyarak bile sevmiyor ilk kez tanımadan nasıl sevsin insanlar dışa baktıkları için direk hoşlandım aşık oldum diyor ama alakası yok bu sadece dışını beğendikleri için oluşan çekimdir çirkin olsa ortada ilk bakış aşkı diye bir şey kalmaz
ilk goruste aşka ınanmıyorum
Ne ilk görüştedir ne de son görüşte kim kimi görünce anında aşık oluyor bir insanın kalbini görmeden aşık olunmaz ki kaldı ki aşk mı var gelip geçici bir heves... sevgidir kalıcı ve koşulsuz olan.
Aşk dedikleri şey görüşte de değil bakışta da degil bence. burada etken, kişi sadece
Cevap
19Cevap
İlk görüşte aşk diye bir şey yok etkilenmek olabilir ama daha sonra tanıdıkça aşık olabilir.
Son bakışı, ilk bakışı bilmem kalbin atışı ne zaman olur bilinmez.
Aşk zamanla oluşan bir hissiyattır..
Aşk öyle bir hissiyat ki olduğu an zamansız zamanlar içinde gizli olur. Hani içinden bir umut pınarı çıkar her günün güneşli olur. Kalbin hep yüksek atar. Birde onun gözlerini görünce kalbin çok daha hızlanır. Sanki yıllarca onu tanıyor hissi verir
İlk görüşte aşk falan olmaz. Aşk belli bir süre birine karşı duyulan yüksek mutluluk hormonundan başka bir şey değil. Ulaşırsın ve arzu düşer. Anlasirsan sevgi devam eder.
İlk bakışını değilde son bakışını hatırlıyorum. Aşk ne ilk ne son bakıştadır. Kalbin gözden önce devreye girdiği bakıştadır.
İlk görüşte aşk gerçek değil bence. Sadece dış görünüşü beğenerek aşık olunmaz diye düşünüyorum. Zaman geçirmek, tanımak gerekir.
İlk görüşte olur benim bildiğim. Son bakışta üzüntü olur. Üzüntüyle aşkı birbirine karıştırmamak lazım.
Ben ilk görüşte aşka pek inanan biri değilim. Tanıdıkça seversin. İlk görüşte sadece beğenirsin o kadar.
Ortası diyorum 😂 başında ne olduğunu anlamıyorsun, sonunda bitiyor zaten
Yani ne varsa ortalarda var 😂😂
Güzel bakıştadır. İlk bakışta aşk saçmalıktır. Çok bakışta hoşa gitmeye başlar. Güzel bakış aşkı getirir.
Son bakışın devamı var mı yok mu meçhul.
İlk bakista olmasa da ilk bakışta bir ışık oluyor aşka dair
Hiç bilmiyorum reelden bir şey yaşamadım ama yaşayacağım biri var
İlk bakışta değil, son bakıştadır aşk. Ayrılırken sana nasıl bakıyorsa o kadar sevmiştir seni.
Aşk her ikisinde de olabilir o an ki bakışlarına duygularına bağlı bir şey
Aşk diye bişey yoktur seksapalite çekimi vardır 18 yaşında çocuklar aşık olur anca
Zamanla olan bakışlarda bence yani bir nevi son diyelim 🖤
Ne ilk ne de son. Ortada bir yerlerde olması lazım. 🙄
Son bakış derken ölüm döşeğinde gibi mi 😀😀
Son bakışta. Ayrılırken nasıl bakıyorsa o kadar sevmiştir seni…
En İyi Cevap