İstemiyorum da diyebilirdi ama herkesin içinde rezil kepaze etti. Tamam ortalamanın altında bir tipim olabilir ama sırf açıldım diye tipimle alay etmesi cidden çok zoruma gitti. Önce tipine bak , tipsiz falan diye azarladı beni onca insanın içinde. Git konuş ne kaybedersin diyenlere aldanmayın arkadaşlar. Tipiniz iyi değilse hiç bir kıza yaklaşmayın. Ben söyliyim ne kaybedersiniz , yaşama hevesinizi.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O terbiyesizlik etmis bana cok teklif geliyor ben gayet kibarca reddediyorum bu zamana kadar kimsenin icinde tipi yuzunden birini asagilamadim cunku bu zavallıca bi hareket
Bu benimle alakalı bir olay. Benim tipim söyletiyor kıza onu. Yani o kız başkasını reddederken senin gibi reddediyor , ama ben teklif edince aşağılanmış hissediyorlar kendilerini.
Vay be 🫣 ben kendimle dalga gecerim arada Demekki varmış böyle şeyler
Keşke olmasaydı.
Sen iyi davranmışsın ben onu sözlerle yerin dibine sokup çıkarırdım dediklerine bin pişman olurdu
Kanka nerden buldun o kızı 😃 Çok değişik bir cinsmiş
Kızda sanırım kronik beyin eksikliği var 🤷
Boylelerinin allah cezasini versin insallah bunlara aslinda bagrilmali ne kadar sesi cikarsa o kadar sesin cikmali kim oluyor o ya
Belliydi öyle bir tepki vereceği , ben tipime bakmadan açıldım. Tipsiz adamın sevgililikle falan ne işi olur ,?
Ne alaka kardes o cok mu guzeldi cok guzel kizlara yazilma ama cirkinlerin kabul etmesi gerekir artik bunlar cok oldu
Çok güzel bir kız evet. Çirkin kızlara yazmam ben.
Cok guzelinde boyle yapmaya hakki yok ama sen niye cok guzele yazdin?
Kızın kendisi özgüvensizdir, en azından gerçek yüzünü görmüşsündür.
Yoo gayet de özgüvenli biri. Şöyle diyim ben çocukluğumdan beri kimseye açılmadım ve hep açılınca böyle bir tepkiyle karşılaşacağımdan korktum. Ve korktuğum da başıma geldi. Sana da açılsaydım sen de öyle bir tepki verirdin.
Hiç böyle bir tepki vermedim vermezdim, her kadını aynı kefeye koyma.
Eğer senin tipinle dalga geçip sana zorbalık yaptıysa kendi içinde kendisiyle sıkıntısı vardır zaten, her kadın aynı değil, bu sefer yanlış kişiyi sevmişsin sadece ve yanlış kişiye açılmışsın.
Yanlış kişi o değil benim. Zaten daha da kimseye açılmam bu saatten sonra o sondu.
Senin kişiliğini bilemem ama bu olayda sen değilsin, kimse ile dalga geçmemişsin küçümsememişsin kendini suçlama.
Emin ol herkes hak ettiğini yaşar. Demek ki ben bu şekilde reddedilmeyi hak etmişim. İstemiyorum demek kıza yetseydi öyle derdi demek ki yeterli gelmemiş.
Ego tatmini yapmış kız benim gözümde, ama sen de geçmişte birisine kaba falan davrandıysan bilemem oraları.
Kime kaba davranıcam ki hayatımda ilk defa birine açıldım. Ağzımın payını da çok güzel aldım.
Birisini sevmek ve ona duygularını itiraf etmek kötü bir şey değildir, bu yüzden kendini suçlama, yaptığın kötü bir şey değil çünkü.
Ha tipine çok takıldıysan bu olayda tip bu, bir araba kazası yapar insan dünyanın en yakışıklısından çirkinine dönüşür, değişebilecek bir şey, bu olayda dalga geçildiği için kafana takdıysan takma, her kız da böyle sadece tipe paraya pula bakmıyor, eminim sen de ileride kendine uygun bir kadın bulursun bu günleri hatırlayınca kendine kızdığın zamanlar bile olur belki, bir kız için kendine bu kadar kaba davranma kadın olarak söylüyorum.
Ben bir daha herhangi bir kadına yaklaşmaya cesaret edemem. Bence o kızın o tepkisi bana özeldi. Kime açılırsam açılayım öyle bir tepki verecekti bence.
Çok çirkin olduğum için bakıyor, şunu bir yerin dibine sokayım da bir daha herhangi birinden hoşlanmaması gerektiğini öğrensin diyor.
iğrenç bir ego tatminidir. o kızdan bir cacığa hıyar olmaz
Benim korktuğum şey tam olarak öyle bir tepki vermesiydi. Kızla alakası yok bence. Benim tipim ona öyle bir tepki verdirdi. Bence kime açılsaydım öyle bir tepki verecekti.
Tamamen kızın karaktersizliği. Lütfen özgüvensiz konuşmayın. Her insan güzeldir. İnsanın güzelliğini görmeyen çirkindir.
Sen nefret ettiğin , iğrendiğin , nefes almasını bile istemediğin biri sana teklif etseydi onu nasıl reddederdin?
Öncelikle duyguların için teşekkürler fakat duygularına karşılık vermeyeceğim çünkü hayatımda herhangi birini istemiyorum. Lütfen beni rahatsız etme. İyi günler.
BU kadar kolay aslında. hem incitmeden hem de açık net kısa. doğrusu da böyle olmalı
Peki niye tipimle alay etti?
kız özgüvensiz olduğu için kendi egosunu tatmin etmek istedi ve doğal olarak böyle bir karaktersizliğe başvurdu emin ol ileride aynısı ona da yapılacaktır. gönlünü ferah tut. aynısı ona yaşatıldığında o çok pişman olacak. Allah'ın adaletine güven.
Ben Allah'a inanmıyorum ki.
karmaya inan
Terbiyesiz karı
Sen iğrendiğin nefes almasının bile ziyan olduğunu düşündüğün ve nefret ettiğin biri sana açılsaydı. Nasıl reddederdin?
Sanırım sen kızın sana karşı bu düşüncelerini ona açıldıktan sonra öğrendin
Ben bana açılan erkeği genellikle rezil duruma düşürme taraftarı biri değilimdir
Ama nefret ediyorsun diyelim ki. 1 kaşık suda boğmak istiyorsun.
Unutup hayatına bak.
Evet çok kolay sanki
Zor ama iyiliğin için bunu yapmalısın