En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Ben zaten aldatmaların , sadakatsizliklerin buyuk oranda artmasını ınternet ve sosyal medyanın her eve gırmesıne (goruntlu konusma, hızlı ses dosyaları aktarma, anonım yazısma , tinder gibi arkadaşlık siteleri vs. ) direk baglamıyorum ama guclu bır etken oldugunu dusunuyorum.
Heee dıyebılırsın aldatmak bazı ınsanlarda genetık gecmstede vardı sımdıde var teknolojıye nasıl baglıyorsun dıye... vardı ama bakalım bu sevıyede ve gozonundemıydı..
Teknolojinin bize sunduğu bir şey daha var. İnsanın önündeki alternatifleri çoğalttı. Sende bılırsın mesela sanal alemden kendıne flört bakan birisi cok ala sürekli birilerini eleme daha iyisi ayagına geldiğinde onu secme derdınde. Bunun bıze her nekadar faydası var gibi gozuksede ınsanın ıcındekı vahşi flört duygusunu uyandırıyor. Sürekli daha iyisinin peşinde olduğumuz için elimizdekının kıymetını bılmez olduk.
Uzun lafın kısası cokta kafanı sısırmeden baglayayım... Teknolojı ılerledıkce aşk ve duygusallık yerini modernize kölelik biçiminde çıkar ilişkisine bırakıyor... İnsan robotlaşıyor. Kalp ve altıncı his yerine beyin ve görme organına göre flört seçiyor.22 Yorumla- 1 yıl
E. İ. C için sağol.. Ne zaman seçtin göremedim bildirimi görmemıstım. Biri görüşü beğenince farkettim
- 1 yıl
Ricalar
Bu tarz bir şey aşk ve haz duygusunu asla yok etmez ancak bubdurumun insanlar arasında olma ihtimali azalır çünkü bir insanın hayatında aradığı tüm kriterlere sahip olan bir kişiyi bulma olasılığı neredeyse imkansızdır ancak yapay zeka analizleri ve yeni teknolojiler ile birlikte bu sorunun üstesinden gelinip tüm bu kriterlere uyabilecek yapay varlıklar oluşturulabilir bu da yüm bu kriterleri sağladığı için hazzı ve aşkı körükler ancak bu insanlar arasında olmayacağı için insanlar bireyselleşmeye ve toplumdan uzaklaşmaya başlar
10 Yorumla
- 1 yıl
İnsani duygulara teknolojiyle erişemeyiz ki. Işınlanmak, görüntülü görüşmek falan tamam da karşı tarafın bizimle aynı şeyleri hissetmesini nasıl sağlayacağız? Hadi bunu yapay zeka ile yaptık, peki her insanda sonuç aynı mı olacak? Teorik olarak birden fazla sonucu olacak galiba bu teknoloji deneyinin.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Cevap: evet. Robot, yapay zeka, seks oyuncakları vs ilerleyen zamanlarda ilişkiler tamamen boyut değiştirecek her insan yanındaki mükemmel bir tasarıma sahip ve her ihtiyacını gideren ve istediğini yapan lovebotları (bu ismi şimdi koydum) tercih edecek. Neden cünkü sana cep telefonunu dayandılar aldın kullanıyorsun, çocuğuna ya da torununa da lovebotları dayayacaklar oda alıp kullanacak. Belki bizlerde görebiliriz tatlım benim. O nedenle hali hazırda gerçek insanlarla ilişkiler kurulabiliyorken tadını çıkart derim.
16 Yorumla- 1 yıl
İnsanlık ve hakiki insan buna boyun eğmez abisi 😎
- 1 yıl
Sen dünyaya dön.. Ülkem asıl boyun eğmez!
- 1 yıl
Bak şimdi sevgili Tuba, ülkemizde bu cinsel mevzular aşırı baskılanmış vs toplum bir Avrupa ülkeleri gibi yaklasamiyor bu konulara utanıyor çekiniyor vs şimdi bu insana alternatif böyle bir oyuncak sunarsan. Hiç tereddüt etmeden alır ve gizli gizli de olsa kullanır. İlişkiler neden bitiyor insanlar isteklerini partnerine aktaramiyir ya da aktarsa bile partneri kabul etmiyor. Bu durum aldatmaya ilişkinin bitmesiyle sonuçlanıyor. Bunlar şu an ülkemizde oluyor sen şimdi bu kafaya her istediğini yapan bir oyuncak vereceksin bu abi ya da ablada yoook ben bunu almam kullanmam diiyecek, gerçekten inaniyormusun. Hatta çıksın böyle bir şey ilk bizim gibi baskılanmış toplumlar talep edecek. Üzgünüm ama bu boyle
- 1 yıl
Üzülmene gerek yok kof çoğunluk vardır bilir misin aslında beş para etmez fakat sesleri çok çıkıyor diye çok zannedilen. Bi de sessiz çoğunluk vardır sesleri az çıkar fakat toplumun asıl mayası onların ruhunda emin ol 🤔👍
Güzel Türkiyemizi kimse bozamaz evelAllah 😎👍
Artık sevgililer dijital dudak ile uzaktan uzağa öpüşüyor. Japon icadı.. Bizde android telefonum olması yeterli. İleri teknolojiye gerek yok. Android tel yüzünden ne bayram kaldı ne seyran 😉
20 Yorumla- 1 yıl
Kesin bir şey diyemem ama eski insanların aşkı ve şimdiki insanların aşkına bakıncada düşünceni doğruluyo maalesef.
20 Yorumla Kısmen de ulaştı zaten akıllı telefonlar sayesinde daha bir level ilerisi olursa hiç bir bağlılık samimiyet kalmayacak
10 Yorumla- 1 yıl
Çok yakın bir tarihte duyguların yerini cıvatalar alacak
10 Yorumla - 1 yıl
Tam anlamıyla olmasa da tüketeceğini düşünüyorum. Çünkü erkekler istedikleri her şeye erişebiliyorlar ve yakından görebiliyorlar maalesef ki gizliliğin bir önemi kalmadı :(
20 Yorumla - 1 yıl
Keşke internet olmasaydı ya erkolardan soğudum
13 Yorumla- 1 yıl
İnternetin suçu yok ki
- 1 yıl
Görmüyorduk en azından ya 😒
- 1 yıl
Konu bu değil 🙄
- 1 yıl
Şu an bile yok etmedi mi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Alakasız bir görüş teknolojiler de bir yere kadar
00 Yorumla- 1 yıl
Yok etti bile
10 Yorumla - 1 yıl
Aşk bitmez. Her yaşta yaşanabilir
10 Yorumla - 1 yıl
Yok eder
10 Yorumla - 1 yıl
Valla ediyor galiba tam bilmiyorum
10 Yorumla - 1 yıl
Etmez
10 Yorumla - 1 yıl
Katılıyorum
10 Yorumla Olabilir
10 Yorumla- 1 yıl
Bence etmez
10 Yorumla Aşk yalan be
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Merhaba🧡. Bu ihtimal bana hiçte uzak gelmiyor. Aşk sevgi ilişki anlık heyecanla başlasa bile devamlılığı için emek sabır ister. Teknoloji bize hızı ve sabırsızlığı aşıladı. Örneğin bir sayfa açılmadığında kaç saniye sabrediyorsunuz? Saniye olarak sordum fark ettiyseniz çünkü kimse dakikalarca açılmasını bekleyecek sabrı yok. Bunu kendi hayatınızda da fark edeceksinizdir.
Durum böyle olunca da gönül ilişkilerinde en çok ihtiyaç duyulan emek sabır anlayış ciddi anlamda problem haline geliyor. İnsanların yeni seçeneklere de kolaylıkla ulaşabileceği bu dönemde neden böyle bir fedakarlık yapacağım gibi bir düşünceyle ilişkilerini yenileriyle değişme yoluna gidebiliyorlar. Unuttukları şey ise şu ne kadar çok seçenek olursa olursun doğru insan ya da ilişki bulmak amacı doğru değildir. Doğru olan doğru ilişkiyi kurmak için çaba göstermektir.
👏🏻👏🏻