Erkeklerin hepsi gerçekten aynı sığlıkta mı?

Biriyle konuşuyorduk sosyal medyadan. Oldukça derin konulardan konuştuk. Bakış açıma hayran kaldığını ufuk açıcı ve vizyonlu bir zekaya sahip olduğumu söyledi. Müzeye gezmeyi teklif etti ve kahve eşliğinde konuşmak istediğini söyler konuştuğumuz konuları (sanat, siyaset, insan hakları üzerine konuşmuştuk) sonra ben bulunamayacağımı söyledim. Israrla buluşmak istediğini fikirlerimin ilgisini çok çektiğini söyledi ve bir anda sevişemeyeceksek buradan konuşmanın anlamı yok dedi şok oldum.. sonra hemen kestim konuşmayı bir sürü özür diledi yanlış anladığımı söyledi. Etkilendiğini ve doğal olarak böyle bir şeyin gerçekleşebileceğini söyledi. Cevap vermedim.. ısrarla özür diledi.. amacının bu olmadığını isterse sevişebileceği türden ilişkiler yaşayabileceğini bunu benimle benden çok hoşlandığı için tabikide yaşamak istediğini söyledi.. böyle şeylere karşı oldukça mesafeliyim. Israrla gerçekçi olduğunu bunun doğal bir şey olduğunu bunu inkar edenin yalan söylediğini söyledi. Bana yaklaşmasının sebebinin bu olmadığını kişiliğimin dikkatini çektiğini ama pek tabi etkilendiğini söyledi.. cevap vermedim… bir sürü benzer şeyler yazdı… üstünü çizmemek gerektiğini söyledi.. öyle bir niyetinin olmadığını söyledi… hiç cevap vermedim. Buna rağmen gece canım seni istiyor mani olamıyorum bu duruma yazdı.. cevap vermedim.. üzgünüm yazmış… yani erkeklerin doğası vs beni ilgilendirmez de açık olabilmesi anormal değil mi? Kendimi çok kötü hissediyorum bu şekilde açık olabilmesi beni çok üzdü.. ucuz hissettirdi

Erkeklerin hepsi gerçekten aynı sığlıkta mı?