Aşık olunacak peşinden koşulacak birisi değilim ve kafama takıyorum bunu, bana tavsiyeniz nedir?

uzun boylu seksi vücutlu yüzü güzel kızları görünce özgüvenim düşüyor benim hem boyum kısa hem fiziğim yok hem de güzel değilim hepsi bir arada üstüne üstlük bir de bi ton kusurum var Allah her yerden almış resmen evlensem evlendiğim adamın gözü dışarıda kalır benimle de aşık olamadığı kadınla evlenemediği için evlenir hani düzenim olsun çoluk çocuğa karışayım ailem olsun vs diye beni alır sonra da evde çocuk bakan yemek yapan biri olarak görür beni asla da sevmez ben şimdi neden evleneyim ki bana bu gözle bakacak biriyle hem beni böyle görcek hem de gözü dışarıda olacak hem de aklında başka kadın olacak bütün erkekler bana böyle yaklaşacağı için evlenmek istemiyorum kime fotomu atsam kaçmak için bahane arıyorlar güzel olsaydım böyle olmazdı Allah hepsinin cezasını versin şimdi bana dışın için sevecek olan hiç gelmesin falan demeyin dış görünüş önemli kimse dışını beğenmediğinin içini merak etmiyor bu böyledir hep, ne yapmalıyım sizce

Aşık olunacak peşinden koşulacak birisi değilim ve kafama takıyorum bunu, bana tavsiyeniz nedir?