Haklısın ama birbirimizi yıllardır tanıyoruz nasıl bir heyecan olabilir ki. Heyecan tanışılınca ilk aylar olur sonra her şey heyecanını sakinliğe bırakır. Ben anlamıyorum
Kardeşim heyecan hiç bitmez. İçindeki duygular ne kadar sakinliğe erişse de o heyecan asla kaybolmaz. Zaten heyecanın bittiği bir ilişki de geriye ne kalır ki?
Neden peki. Anlamıyorum neden herkes heyecan olmayınca bir şeylerin olmayacağını düşünüyor bende heyecan hissetmiyorum ama bu dediği cepte tutmak gibi geldi bana. Napıcamı şaşırdım
Akışına bırakalım dedi ama bende canım yerine konmak istemiyorum belki bir kız çıkıcak çok beğenicek hosuna gidicek o kızla hemen sevgili olmak isticek bilemem ki. canım yerine konmak istemiyorum
Bak bunu instadan fake hesapla test edebilirsin onu tesadüfmüş gibi bir yerden bularak yaz tanismak istedigini söyle sonra iliskin var mi diye sor yok derse hic zaman kaybetmeden ayrıl
Hiç fake hesapla falan aram yok benim başka bir yolu var mı. Napmam gerektiğini bilmiyorum. İlişki istemiyorum falan dedi işte bu seni rahatsız ediyorsa konusmayı bırakabiliriz sen nasıl istersen dedi
Neyse ki seni fazla etkilememesi iyi olmuş aslında her değilse bile çoğu erkek bir kızı yedekte tutar ama kimse yedekte olmak istemez şu an bence çok şanslısın toksik birisiyle ilişkini devam ettirip daha uzulmedigin icin
İnsanlar çok değişken melek gibi biri senin yaptığın iyiliği unuturken. Şeytan biri yaptıgın iyiliğin karsılıgını verebiliyor. Bu hayatın kuralı yok herkes keyfiye milletin duygularıyla oynuyor bazıları cezasını alıyor bazıları almıyor
Doğru maalesef kimse iyilik meleği değil bak ne diyeceğim bence sende ona karşı üzülmesini sağlayacak bir sey yap şu an o mutluyken bir kızla konusurken sen burada üzülüyorsun sence bu adil mi
En güzel intikam o kişiyi silip hayata devam etmektir, bunu unutma ilerde bir kızdan darbe yersen şunu bil sessizlik herkesi mahveder. Ve benim olmayan biri uğraşmaya değmez karmaya güveniyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu işin sonu şu canım
Sen iyi güzel hoş kızsın da dur bakalım birisi var o olursa giderim olmazsa geri gelirim erkeği bu nereden biliyorsun diye sorma
Bende öyle hissediyorum
kendini üzme ve çok kaptırma buna
Bu erkekler ne değişik şeyler ya
Başkası varmış yedekmişim ben
bak dedim ben sana şöyle düşün gerçek yüzünü gördün o pisliğin
Öyle tabi de bir daha böyle bir şey yasarsam ilişki istemiyorum dendiği an s*ktir git dicem. İlişki istemiyorum demek seni istemiyorum demekmiş
Bir deneyim kazandın en azından hakkında en hayırlısı olsun ❤️
😇💕
Heyecan yoksa işin sonu da yok adamım
Haklısın ama birbirimizi yıllardır tanıyoruz nasıl bir heyecan olabilir ki. Heyecan tanışılınca ilk aylar olur sonra her şey heyecanını sakinliğe bırakır. Ben anlamıyorum
Kardeşim heyecan hiç bitmez. İçindeki duygular ne kadar sakinliğe erişse de o heyecan asla kaybolmaz. Zaten heyecanın bittiği bir ilişki de geriye ne kalır ki?
Napmam lazım peki umursamayıp akışına mı bırakayım yoksa sileyim mi o kişiyi
Valla ben o konuda sana tavsiye vermemem ama ben silerim. Hiç uğraşıp zamanımı heba edemem.
Başkası varmiş ben yedekmişim
Ciddi misin?
Evet öyleymiş ben tepki verdim bu duruma "istemiyorum diyip duruyorsun o zaman niye konusuyoruz falan" dedim. O da söyledi işte
Heee valla dediğim gibi heyecan şart. Hele ki yedek kalmak kadar aşağılayıcı ne olabilir?
ayrıl
Neden peki. Anlamıyorum neden herkes heyecan olmayınca bir şeylerin olmayacağını düşünüyor bende heyecan hissetmiyorum ama bu dediği cepte tutmak gibi geldi bana. Napıcamı şaşırdım
sen boyle hissediyosan zaten bastan ayrıllmalıydın aldatılmadan ayrıl derim
Başkası varmış ben yedekmişim
2 kız 1 oğlan
Ne demek o
Yani evlilik görüyorum
Çocuk heyecan yok diyor hem kaçıyor hemde samimi davranıyor çözemiyorum sanki başkasını bulunca gidicekmiş gibi de daha bulamamıs gibi
Genellikle konusmamaktan oluyor çocuğa bu konuyu acik şekilde söylersen eminim bu hareketinden utanicaktir ve sana daha düzgün davranicaktir
Söyledim bunu konustum onunla. seninle iyi anlasıyoruz karakterimiz de iyi ama ne bilim ya ilişkiye hazır hissetmiyorum dedi
Akışına bırakalım dedi ama bende canım yerine konmak istemiyorum belki bir kız çıkıcak çok beğenicek hosuna gidicek o kızla hemen sevgili olmak isticek bilemem ki. canım yerine konmak istemiyorum
S*lak yerine konmak istemiyorum yazmıstım. Canım diye çevirmiş site
Bak bunu instadan fake hesapla test edebilirsin onu tesadüfmüş gibi bir yerden bularak yaz tanismak istedigini söyle sonra iliskin var mi diye sor yok derse hic zaman kaybetmeden ayrıl
Hiç fake hesapla falan aram yok benim başka bir yolu var mı. Napmam gerektiğini bilmiyorum. İlişki istemiyorum falan dedi işte bu seni rahatsız ediyorsa konusmayı bırakabiliriz sen nasıl istersen dedi
Sen onu kesinlikle seviyor musun
Seviyorum ama aşkımdan da ölmüyorum yani
Bir kız arkadasindan ona yazmasıni isteyebilirsin onun başka bir kiza olan tavırlarından bu düşünceni kesinleştirebilirsin
Yakınlarımı tanıyor yaa yakın olmadıklarıma da güvenemem ama çok mantıklı olur bu dediğiniz
Yaani bence yeni bir hesap aç ig den ama ismini felan uydur sahte kız resimleri koyabilirsin pp ye sonra ona yazabilirsin tanışmak icin ve bam
Öğrendim artık başkasi varmış beni yedekte tutmuş
Ohw bu çok kötü bak
Peki kendini nasıl hissediyorsun şu an
İyiyim ya beklediğim bir şeydi sadece kendime kızıyorum bana böyle dediğinde s*ktir git demeliydim. Ama iyiyim o kadar etkilenmedim
Bir daha bu hataya düşmem
Neyse ki seni fazla etkilememesi iyi olmuş aslında her değilse bile çoğu erkek bir kızı yedekte tutar ama kimse yedekte olmak istemez şu an bence çok şanslısın toksik birisiyle ilişkini devam ettirip daha uzulmedigin icin
Allah'a havale ediyorum. Başkasını üzerek mutlu olamaz kimse
Mutlu olmak istiyorsan sen de birisini üzmelisin maalesef kuralları ben koymadım ama böyle işliyor
İnsanlar çok değişken melek gibi biri senin yaptığın iyiliği unuturken. Şeytan biri yaptıgın iyiliğin karsılıgını verebiliyor. Bu hayatın kuralı yok herkes keyfiye milletin duygularıyla oynuyor bazıları cezasını alıyor bazıları almıyor
Doğru maalesef kimse iyilik meleği değil bak ne diyeceğim bence sende ona karşı üzülmesini sağlayacak bir sey yap şu an o mutluyken bir kızla konusurken sen burada üzülüyorsun sence bu adil mi
En güzel intikam o kişiyi silip hayata devam etmektir, bunu unutma ilerde bir kızdan darbe yersen şunu bil sessizlik herkesi mahveder. Ve benim olmayan biri uğraşmaya değmez karmaya güveniyorum
Go sis💅