Ayrılalı birkac ay oluyor 1 aydır konusmuyoruz. Numarami silmiyor ve şu an instagram hesabini kapattığını daha doğrusu hesabindaki şeyleri sildigini fark ettim. Neden böyle bişey yapıyor?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ŞÖĞKSJĞÖSĞKJ aynı şeyi ben de yapıyorum yapma amacı muhtemelen onun için çabalamanı istiyor ama tabiki ilk başta geri dönmek istemeyecek daha sonrasında o da pişman olucaktır bence ve hesabını kapatmak değil de dondurmuştur
Çok çabaladım 1 ay öncesine kadar ama o başka kızlara yaziyordu diye bıraktım. Sevmiyorum dedi.. döner mi sence? Oda çeksin üzülsün biraz
Onun için çabaladığını biliyor eğer sen de onu engellersen ve hiç yüz vermezsen bence 1-2 hafta icerisinde eminim sana yazicaktir
Engelledim 1 aydır öyle duruyor ama yazmiyor brnide silmiyor rehberinden
Oww o zaman kesinlikle hala sana karşı hisleri var ama kesinlik olarak görüşmek istemedigini belli etmelisin belki o da senin gibi düşünüyordur kimse vazgecilmez değildir bunu ona hatirlatirsan pişmanlik duyabilir ve geri dönebilir
Yani engelledim en son baya ağır konuştum kizla konustgnu öğrenince. Bilmiyorum yani dedigm gibi hicbiseklde yazmaz hatta bazi yerlerden kendi bile engelledi bana karşı bir şey hissetmedigni söyledi. 3 yıllık ilişkiydi bu arada. Bilmiyorum daha nekadar devam edecek böyle 🤷
Pekii uzak mesafe ilişkisi mi
Evet ama buluşma oldu önceden
şu an aynı durumu gecen ay ben yaşadım 3 yillik uzak mesafe ilişkim var ve bizde ayrıldık ama 1 ay sonra yani gecen haftalarda tekrar barıştık, sana diyeceğim şey şu 3 yıl az bir şey değil onunla birbirinizi silerseniz bir daha asla görüşmezseniz bunun acısını ikiniz de cok uzun süre yaşarsınız biliyorum belki de onun için cok çabaladın ama 3 yıl baska birisine baglanacagim diye uğraşmak çok kötü bir durum bence ona ulaşıp içini dökmen tüm sorunlari cozecektir ama bunu yaparken üzgün olduğunu veya sinirli oldugunu belli etme soğuk kanlilikla konuş
Ben çok denedim kac kere barismak için konustum ama yok sevmiyorum diyor bana sinirleniyor konuşmak bile istemiyor..
Peki sakıncası yoksa ayrılma sebebiniz nedir bu konuyu düzeltebilirsin
Aldatma olmadi. Tek sorun kavgalardi acikcasi o bana yalan söyledi diye ayrıldım affetmedim ilk yalvardi çok kabul etmedim tam bariscakken o gitti.
Ayrılma sebebiniz bile bizimkisiyle aynı, bence konuştuğu kızı sevmiyor çünkü hiç kimse 3 yıldır konuştuğu kisiyi bir gecede silemez eminim hala içinde sana karşı duyguları var ama gurur yapıyor onu ilk basta affetmedigin için, yani beni görüşüm bu ikinizde suçlu değilsiniz bence ayrıca hic kavga etmeden bir ilişki yürümez inan bana sürekli cicim biçimli ilişki max 2-3 ay sürer çünkü birbirinizden sıkılmaya başlarsınız, şu an yapabilecegin en doğru şey olgunluğu sen yapmalısın yoksa ikiniz de cok uzuleceksiniz bir kavga tüm sevginize engel olmamali
Konuştuğu kız ise muhtemelen ondan hoşlanıyor ama sevgilin ondan konuşmuyor sadece zaman gecirmek icin konusuyor bu konuda kesinlik verebilirim
Konuştuğu kiz var mı şu an bilmiyorum. Benim fake hesaba yazdi bu tanışmak için ciddi ilişki yapmak için ben olduğumu bilmiyor tabi. Öğrendim bağırdım falan sonrada zaten dediğim gibi her şey bitti. Konuştuğu olabilr bilemem. Artık bizden olmaz onuda biliyorum ama canımı çok yaktı
Yani önüne gelen fake hesaba yazıyorsa amacı ciddi ilişki değilde konuşmak olmalı belki sana karşı kendisini yabancı hissediyordur veya anlatamadığı şeyler vardır yine de hic bir sey icin geç değil ve emin ol bizde bir sürü kez kavga ettik 2 ay konusmadigimiz bile oldu ama o kadar kolay bir şey değil elinde sonunda yine karşılaşıyorsunuz ve basa dönüyorsunuz ben ondan ayrildigimda 2 ay sonra rüyamda görmüştüm alakasiz sekilde 1 hafta sonra da tekrar yazdi ve yine yollarimiz kesişti, bence bu son değil ve yine konusucaksiniz eskisi gibi bu da kesin bir şey, şu an sadece bir süreliğine birbirinizle konusmuyorsunuz gibi düşünmelisin zamana bırak tekrar konusucaksiniz nasil olsa
Bilmiyorum içimde heves falan kalmadı acikcasi istemiyorum artk çok kırdı. Ha benimde rüyama giriyor hep ama yapcak bisey yok unutulcak mecbur.. biz şu an 4 aydır ayrıyız. Sadece 1 ay öncesne kadar konusyorduk oda ben istyom diye o istemiyordu konuşmak
Ben şu an o 4 ayın 1. ayındayım sevgili değiliz ama konuşuyoruz ve muhtemelen 2-3 ay sonra da konuşmamız kesilcek ve senin başına gelen şey gelicek, bunu daha yaşamadığım için nasıl bir tavsiye vereceğimi bilmjyorum gerçekten kötü olmuş olabilirsin bilmiyorum hesap kapamayı anladım ama konuşmanız bittiyse sona gelmiş olmalısınız ama bence bir süreliğine ilişkiden kaçın çünkü 3 yildir alistigin birisinin her hareketini hala hatirliyorsun muhtemelen şu an baska bir sevgilin olsa bile ister istemez sana onu hatırlatıcak, şu an sadece depresif olmamak gerekiyor kendini toparlamalisin ve eminim böylesi daha iyi
Ben iyim başka sevgilide aramam ihtiyaç yok öyle birisi değilim ama inşallah unuturumda hayatıma bakıyorum.. hesabini tam olarak kapatmadi ama instada biografi falan vardi kaç yıldır hep aynı onları kaldırmış sadece nokta yapmış 🤷 artk yeni kız mi üzdü naptu bilemem
Başka bir kızla konuştuğunu sanmıyorum öyle olsaydı kıskandırmak icin bile olsa biosuna koyardı bence şu an kendisini cok kötü hissediyor ve hesabini bir sureligine kapali tutup tekrar acicak şu an yalnızlık çekiyor gibi gözüküyor
Aynı veya benzer şeyleri yasadigim icin az buçuk anlıyorum
Bilmiyorum ama üzülür oda inşallah. Ahımı aldı hakkımıda helal etmem yaptiklari sadece bunlar değil ama şu an önemli değil yani.
Ahw kötü olmuş umarım iyi olursun bilmiyorum aranızda ne geçtiğini ama yine de içimden hala sana seviyormus gibi geliyor yani yaptığı hareketlerden böyle anladim
Brni para için kullandi konuşmak istemedigni söyledi okadar sevmedgni söyledi ben yine yaninda durdum iyi olsun diye borcu vardi borc istedi ödedim falan. Ama sonuç ne? Sana karşı bisey hissetmedigimi söylemiştim dedi. Seni sevmiyorum isteyerek konusmadim dedi
Bir insan niye böyle bir şey yapar ki aman boş ver gitsin şu an kendini geliştirmek senin icin daha iyi olucaktir aslinda ihtiyacin bile yok eğer dediğin gibiyse suç onda oluyor, şu an hayatına onu unutarak devam etmen senin için daha iyi olucak numaranı o silmediyse sen sil fotolariniz varsa silerek baslayabilirsin kendine yeni bir başlangıç yap daha iyi olucaktir
Sildim ben herşeyi engelledim sadece yazismalardan dolayi görebilypm silip silmedigni. Ben Cok daha iyim o günden beri dersimi aldım yani. Ama dedigm gibi rüyamada giriyor zor ama atlatacagim
Durumun bazılarına göre daha iyi en azından içinde herhangi bir suç psikolojisi yok yani keşke ona şöyle değer verseydim keşke daha fazla ilgilenseydim gibi, üzerine düşeni yapmış olmalısın istemesen bile bu yüzden unutman daha kısa sürücektir 1 ay gibi sürebilir ki bu onun uzuleceginin yaninda çok küçük bir süre onu unutmak istiyorsan kendini bir şeylere adamalisin nasil desem yanii spor dalları olabilir gezmek olabilir arkadaslarinla veya kendine sanal da olsa yeni arkadaslar edinip zaman gecirebilirsin eminim daha iyi hissettiricek ve unutucaksin gerçi bunlarin hicbirisini yapmasan bile 1 ay a unutursun ama onun hesabina girmemelisin bakmamalisin biliyorum zor ama kendine engel olmalisin ne yapıyorsa yapsın
Onu stalklamaya devam edersen sürekli hatirlamaya devam ediceksin ve o bi kızla olunca da yine psikolojik etkisi olabilir
Stalklamiuorum eskisi gibi dün kardesi hikaye paylasmisti öyle denk geldi gördüm hesabinida. Ben iyim şu an tam unutmasamda zamanla bitiyor. yeni insanlarla tanisiyorum zatwn ama onlarlada olmuyor😂
Olanlarla deneyebilirsin veya ihtiyacın var mı da ben olsam kendi eskiden olan arkalarimla gezi planlari yapardim bu arada bence kesinlikle kendini bi spor dalına vermelisin bence karate vb ilgini cekebilir veya goruntunu daha da çekici yapabilirsin kısaca kendini gelistirsen bile unutursun ama sakın aklına gelmesine izin verme :>
Bende deniyorm eski arkadaslarla konustm falan ama hep bahane buluyorlar ya sinir oldum kac haftadır hep bahane gelmiyorlar. Kendim zaten güzwllestim. oncekime göre
Ememmemem bilemedim ama boş ver mesela bir oyuna bile baslayabilirsin yaz tatilinde nasıl olsa her şey cok degisiyor
şu an sadece zaman öldürmeye odaklanabilirsin