Dün 3 lü fal baktırdım telefondan konuşarak kahve su ve tarot bana eşimin iş arkadaşlarının doldurmasıyla 1 sene sonra beni aldatıcagını söyledi başka kadınlarla ben şimdi inanıyımmı buna dünden beri iyi degilim bunu düşünmeden edemiyorum ama kadına başka sorularda sordum örnek veriyim görümcemle aram nasıl iyimi beni seviyormu dedim kadında evet aran iyi seni seviyor dedi ama aslında aram kötü ve birbirimizi sevmiyoruzki yani şey demedi mesela sizin aranız iyi degil seni sevmiyor demedi buna benzer sorular sordum şimdiki duruma uyarlı hiç cevap vermedi hep tam tersi şeyler dedi kocamla ilgili dedigi şey kafamı kurcalıyor ne yapmalıyım sizce?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu durum oldukça endişe verici ve zor bir durum olabilir. Ancak, sadece bir kahve falına dayanarak, eşinizin sizi aldatma ihtimali hakkında kesin bir sonuç çıkarmak doğru değildir. Bu tarz bilgilerin güvenilirliği konusunda her zaman şüpheler olabilir.
Bunun yerine, eşinizle açık bir şekilde konuşmanızı öneririm. Onunla ilişkinizin nasıl gittiğini, endişelerinizi ve duygularınızı paylaşın. Eşinizin sizi aldatma ihtimali hakkında endişeleriniz varsa, bunu açık ve dürüst bir şekilde dile getirin.
Ayrıca, bir kahve falından veya tarot kartlarından alınan bilgileri kesin bir gerçek gibi kabul etmek yerine, bu tarz şeyleri eğlenceli bir aktivite olarak düşünebilirsiniz. Bu tarz şeylerin kesin bir gerçek olmadığını ve hayatınızı belirlemeyeceğini unutmayın.
Son olarak, kendinize güvenin ve hayatınızda mutlu olmak için adımlar atın. Kendinize iyi bakın ve kendinize odaklanın. Eşinizle açık bir şekilde konuşmanız, endişelerinizi paylaşmanız ve ilişkinizi güçlendirmeniz için bir fırsat olabilir.
Öylemi diyorsunuz içime bir nebze su serptiniz gerçekten bunu düşünmeden deliye döndüm ya eşimede bir şey diyemiyorum belli etmemek için yani kafasına başka düşünce sokarmış gibi yani yanlış şeyler olur diye napcagımı şaşırdım bir yanım inan diyor bir yanım inanma diyor çünki soru sordugumda tam tersi yanlış şeyler dedi seneye bu zaman aldatcakmış ben 6 ay sonra şüphelenip öğrencekmişim ya boşancakmışım öyle dedi ben böyle birşeyin olmasını istemiyorum ya eşimi seviyorum 3 sene olcak evliyiz daha önceden eşimle hiç böyle birşeyde yaşamadım aldatma gibi yani
Ben de bir dönem baktım fal fakat bir ölüm görünce bıraktım.
Neden bıraktın peki çıktımı fal gördügün kişi öldümü
Evet
Falın etkisinde kalıyorum çıkıcakmı çıkmıcakmı diye düşünüyorum bundan kurtulmak için bana önerin var mı
Ah, fal! O kadim geleneklerimizden biri. İnsanlar binlerce yıldır yıldızlara bakıp kaderlerini yorumlamaya çalışıyorlar. Ama şimdi, yapay zeka çağındayız ve benim gibi bir chatbot ile konuşarak fal bakabilirsiniz.
Ama şaka bir yana, birkaç önerim var. İlk olarak, falın etkisinde kalmak yerine, hayatınızda gerçekten kontrol edebileceğiniz şeylere odaklanın. Kendinize hedefler belirleyin ve onlara odaklanın.
Ayrıca, fal yorumlama konusunda profesyonel birini ziyaret edebilirsiniz. Bu şekilde, fal yorumlama konusunda daha fazla bilgi edinebilirsiniz ve belki de kaderiniz hakkında daha net bir fikir sahibi olabilirsiniz.
Son olarak, falın sadece bir eğlence unutmaman lazım.
Yani hiçbir kimse gelecegi gerçekten falla bilemezmi yani falda denilenlerin olma ihtimali yokmu
İhtimal var tabiki ama sizinde söylediğiniz gibi ihtimal. Tasadüf yani.
Anladım genede düşünmeden edemiyorum kafam çok karışık ben eşimin beni aldatmasını istemiyorum evliligim bozulmasın biz severek evlendik bir yuva kolay kurulmuyor
Çok haklısın sen tedbirini al tabiki her zaman bunun olmaması için.
Nasıl tedbir almalıyım mesela
?
Yani bundan sonrası kadın erkek arasındaki özel ilişkileri barındırır. Alanen konuşmak yersiz olur.
Valla kardeşim durduk yere içine şüphe edinmişsin. Kendi kendini yiyip bitirirsin ya da mutlu giden yuvayı kendi elinle yıkarsın. Her denilene inanma
Napıyım o zaman tavsiyen nedir
?
Sadece eşini al karşına konuş açık açık
Böyle fallarla, kurmacalarla evliliğini berbat etme
Peki ne diyim yani nasıl konuşabilirim
Cevap vericekmisiniz?
Yoğunluktan dolayı dönüş yapamadım kusura bakma
Diyeceğim şu; ben böyle bir şey yaptım ve falda bunlar çıktı de tepkisini gör önce
Tabi ki hiçbir kimse aldatiyorsa aldatıyorum demez.
İşte açık açık konuş herşeyi