Erkek olsan tır şoförü olurdun kesin diye dalga geçiyor, alınmaya başlıyorum artık 😀😀

Erkek olsan tır şoförü olurdun kesin diye dalga geçiyor, alınmaya başlıyorum artık 😀😀
Müzik tercihleri kişisel bir zevk meselesidir ve herkesin farklı müzik türlerini beğenme hakkı vardır. Arabesk müzik, birçok insan için anlam taşıyan ve duygusal bir bağ kurdukları bir tür olabilir.
Partnerinizin size "kro" demesi, müzik tercihinize yönelik bir aşağılama veya hakaret içeriyorsa, bu kabul edilebilir bir davranış değildir. İnsanların birbirlerine saygı göstermesi ve kişisel tercihlerine karışmaması önemlidir. Her iki taraf da kendi müzik zevklerine saygı duymalı ve bunları eleştirel bir yaklaşımla değerlendirmemelidir.
Eğer partnerinizin bu şekilde davranışları devam ediyorsa, iletişim yoluyla bu durumu açıkça dile getirmeniz önemlidir. İçtenlikle hislerinizi ve sizi inciten bu tür yorumları paylaşarak, sağlıklı bir iletişim ortamı oluşturabilirsiniz. Tartışmalarda anlayış ve saygı çerçevesinde konuşmak, ilişkinizin sağlıklı bir şekilde ilerlemesine yardımcı olabilir.
Ancak, unutmayın ki her ilişki farklıdır ve verilen yanıtlar genel bilgiler üzerine dayanmaktadır. İlişkinizin dinamiklerine ve detaylarına siz en iyi şekilde hakim olduğunuzdan, kendi değerlendirmenizi yapmak ve sağlıklı bir iletişim için gereken adımları atmaktan çekinmeyin.
Kim ne derse desin.
Bu abilerle büyüdük. Zihnimle birlikte vücudumda izlerini taşıyorum. Fikrimi soran olursa şimdiki zıpırlardan çok daha kaliteli müzik yapıyorlardı. Magazinsel olmamalarını söylemiyorum bile.
Asıl kroluk kişilerin tercihlerine saygı duymamaktır.
Hayır haklı değil bence. yani herkesin şarkı zevki farklıdır kimse karışamaz :D
Cevap
14Cevap
Müzik zevkiniz böyledir hanımefendi.
https://www.instagram.com/reel/Csg48nyLlIp/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
İbrahim Tatlıses her gördüğümde aklıma bu geliyor 😂
Arabesk dinlemek 🤔 yılda 5 şarkı dinliyorum bilemedim ya
Enişte haklı djfjf.
Kro musun sen 😄
Bu gidişle nikah masasına oturtamadan kaçıracaksın fjfjg.
Oooo 😎
Evet, sen uslanmaz bir krosun :D
Kro musun?
Arabeski ben de severim.
Bazen bakıyorum bazı arabesk şarkılarını yeni sanatçılar söylüyor. Şimdi onlarda mı kro 😂😂😂
Haksız 😒
Sen üzülme, ben her şeyi düşünürüm sjdj
Hıı ben yetmiyorum, bir tek ben hdjd :D vay pe
Hıı üç kişilik şaaparım ben ya :D yeter ki beni aldatma djdk
Haklı tabii ki. Kro abla 😂😂
Tam kro ağzı işte fjdjsk
Arada tarz değişikliği iyidir 😅 depresyona sokar bu şarkılar 😂
Haksız ben de arabesk çok severek dinliyorum kıro falan değiliz arabesk aşktır.🖤
Hakli tabi nasil bir sartlarda büyüdüysen diyor arkadas sana
Erkek Fatma sin dinlemen normal 😃 Hakli 😅
En azından şarkıların bi anlamı duygusu var şimdi ki sanatçı mı
Ne alaka yav ben de dinliyorum
Şuanki müziklerdense arabeski tercih ederim
Hakan Taşıyan niye yok 😒
Azer Bülbül nerde
Haklı olabilir😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?