Güncellemeler
+1 yıl
Kusura bakmayın ama evlilik de hiçbir cinsiyetin üstünlüğü yok. Kadınlar diri ve genç kalmalıysa erkekler de buna dikkat etmeli. Neyi istiyorsanız eşinize de onu vereceksiniz. Yok kadın sarkarmış, yaşlanırmış. Erkek genc bir kadın istermiş. Kadınların canı yok mu? O zaman kadınlarda genç bir erkek beklentisine girebilir. Evlilik de güzellik algısını sadece kadına yüklemeyin. Bizimde libidomuz ve görsel isteklerimiz var..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Hayır sorun değildir kadının büyük olduğu ilişkiler her zaman için daha güzeldir bence
İnşallah bizim ilişkimiz de güzel olur 😊
Hangi yaşta olduguna bağlı, 20 li ve 30 lu yaşlarda gideri olur ama erkek 40 yaşıma geldiğinde genç, diri beden arar
Dikkat edeceğim artık. Bende ileride pişman olmasından korkuyorum
Yaş kaç
Ben 28 o 24
Evlilik olmadığı sürece sıkıntı olmaz
Evlilik düşünüyoruz 😞
Dediğim gibi yaşı 40 a yakınlaştıkça kendinden fazlasıyla gençlere gözü ve zihni kayacaktır bunları hesaba kat
Oy oyy😢
Maalesef
Benden çok etkileniyor. Bunun da mı etkisi kaybolur?
Etkilenir tabi ki hatta şu sıralar kendinden küçük kızlardan çok daha olgunlar ilgisini de çekiyor olabilir ama bahsettiğim gibi
konu evlilik olunca ve erkek 40 a doğru gelmeye başladığında genç beden arzular bu hep böyledir, kısmet diyelim bence, sonuçta o yaşa kadar önünüzde 15 sene var, azımsanacak bir süre değil o yüzden evlen gitsin, her evlilik ölene kadar sürecek diye bir şey yok
Tabi ki hiç az değil hatta. Allahkorusun inşallah olmaz öyle bir durum. Ama bende kendimi salıp gezmem ki. Çocuk yapmayı bile düşünmüyorum çökeceğimi düşündüğüm için
Salmasan bile nereye kadar? Hayatın gerçeği var “yaşlanma” sen 40-44 e geldiğinde ister istemez teninde uzuvlarında deformeler olacak, yüzün o gerginliğini vs kaybetmiş olacak, seninkinin de aklı 20 li yaşlarındaki diri vücutlu yüzleri sanki gergi ile gerilmiş kızlarda olacak…
Abartmasanız mı? Alt tarafı 4 yıl var yani aramızda. E eşim benden büyük olursa ve ben 40 yaşımda hala diriyken, 46 yaşındaki eşimin sarkmış me*melerini ve koca göbeğini beğenmezsem?
burada aslında konu senin büyük olman da değil, erkekle kadın arasımda en az 5 yaş fark olmalı ki erkek kırklı yaşlara geldiğinde diri vücut peşine düşmesin, bu tabiki senin içinde geçerli o yüzden genel görüşümü sorarsan ben evliliği tasvip eden bir insan değilim zaten :) yani her kadın ve erkek belli bir yaşa geldikten sonra diri vücut arar, hani sen adamın her haline razı olursun belki yapın böyledir, adam pörsüse bile gözün kaymazı varsayarak söyledim yoksa her iki taraf içinde geçerli bu durum
İlk yazdığınıza katılmıyorum neyazık ki. Ömrümüzü pörsümeyelim ve kocam başkasına gitmesin diyerek harcayamayız. Gitmek isteyen defo*lup gider. Sevmek, saygı duymak kusursuz olanı değil zaten. Tüm kusurlarıyla seviyoruz. Gençken kusurum sakin kalamamaksa, ileriki yaşlarda da sarkan vücudum olabilir. Önemli olan güzel kalabilmek değil, her haliyle beğenip sevebilmek.. sizin düşüncenizle sarkan her kadın aldatılmayı hakediyor
Keşke hayat senin dediğin gibi olsa ama öyle değil, yani hem kadın için hem erkek için geçerli olmak suretiyle eğer uzun süreli birlikteliklerde yani bu bahsettiğim 10 seneyi geçmiş birlikteliklerde kadın ya da erkek yaşlılık nedeni ile fiziksel diriliğini kaybetmişse eşi illaki diri genç vüxut gördüğünde bir ah çeker “keşke benim olsa” diyerekten, bu hayatın gerçekleri ama tabi, ben şöyle eşime bağlıyım böyle bağlıyım hayatta başka bir
erkek ya da kadın benim libidomu arttırmaz diyen de olacaktır ama ne kadar gerçekçi olur o ayrı
Evlenip boşanmadıysanız bunu anlayamayız bence. Bende evlenmedim. En uzun ilişkim 4 yıl sürdü. Mutsuzdum. Bu yüzden ayrıldıktan sonra bir oh çektim. Evlilik de bunun gibi bir olguysa her türlü yönden anlaşabilen insanlar başkasını arzulamaz. İhtiyaç duyulmaz yani. Böyle şerefli insan kaldı mı? Orası da tartışılır tabi. Kadını da erkeği de çat çat aldatıyor. Olan benim gibilere oluyor 😂
Bence olan benim gibilere oluyor derken biraz erken konuşmuşsun, çünkü bizim bahsettiğimiz dönem +40 olup 10 seneden fazla ilişkiler kapsayan kişiler üzerine olan görüşe kaydı… Henüz taptaze çok sevdiğim bir arkadaşımın hikayesi ver ki tam bu konuştuklarımızı ispatlayan ama yaz yaz yoruldum açıkçası biraz zor oluyor takip etmek soru kısmından…
Evliliğe bakış açısı evlenmemek olan bir insana bunu anlatmaya çalışmak zaman kaybı zaten. Düşünceleriniz çok farklı ve ben burada tez bile hazırlasam fikriniz değişmeyecek. O yüzden kendimi daha fazla yormayacağım. Ben evlenen insanların pörsüyünce de beğenebileceğine inananlardanım. Aşkın gözü kördür. Önemli olan hayatını adayacak, pörsümene değer insanı bulabilmek. Saygı duyuyorum ama o sizin düşünceniz bu da benim. Daha fazla yorulmaya gerek yok
O yaş bi erkek için erken. Heleki karakteri oturmamış ağırlığı yoksa ilerde kadın baskıco olur ve erkek bunu kaldıramaz
Baskın karakterde birisi. Ama benimleyken bunu yapamıyor. Bende bana da biraz sert olsun istiyorum hatta ama yapmıyor. Kıyamıyor sanırım. Bunun sonu nasıl olur o yüzden hiçbir fikrim yok
Peki sana karşı ilerde baskıcı olursa naparsın?
İlk başlarda sölediğin gibi biri zaman zamanla değişen?
Baskıyı sevmiyorum. Hiç gelemem. Biraz arası olsa iyi olur. Çok kavga ederiz yani baskıcı birisi olursa
Tahmin ettimde ondan söledim bunu. Aksine sen baskıcı olursun farkında olmadan ve o kabullenmez. O baskıcı olsa sen
Evet o daha değişecek dediğiniz gibi. Oturmadı çünkü onun daha karakteri :( ama çok güzel seviyor ya
Sevgisine bişey diyemem. Yaşça bi tık büyük olman daha çekici yapar. Her konuda bi adım daha tecrüben ve sendeki o ağırlık onun için daha ideal sayılırsın
erkek icin o kadin daha seksi gorunur
Ne farkı var ki?
erkelerde daha genc yaslarda daha olgun hatun isterler onlar daha seksi gelir
Ben 40ken o 36yken de böyle düşünür mü sizce?
Evlilik düşünüyoruz çünkü. Yaş farkımız beni korkutuyor
durusun giyinisin kulturun auran konusma seklin etkili tabiki
birde cinsel olatak bit birinizi denk misinjz.. yani biri isteksiz digeri cok istekli olursa.. is yurumez
Kendime çok dikkat ederim. Severim makyajı, giyinmeyi, süslenmeyi. Boğa ya aslan burcuyum
O da yengeç burcu. Anlaşıyoruz ya, her şeyi genelde alttan alıyor. Çok alıngan sadece, bu huyunu biraz törpülemesi gerekiyor
yani fizigin hala diriyse... cunku kadinlar daha kolay coker. her zaman akli bende kalir
. diyosan sorun cikmaz.. nasil biriisin anlatsana
erkegin alingani daa 😒😒
Hayır olmaz
Neden ki
Sorun olmaz yani. 4 yaş problem değil benim için
Bu devirde normal gibi artık değil mi ya
Yani normal. Anormal şeyler değil. Kadının büyüklüğü de kötü değil bence
O da böyle düşünüyor ama ileride pişman olur diye korkuyorum. Teşekkür ederim anormal bi düşünce değilmiş onunkide
Değil.
Asla önemli deği
İlerde olabilir mi sizce? Ben 40 küsürlü yaşlarıma gelince falan
Hayır menapoz dönemi işte yemek istemiceksin canın çekmicek erkek Zorlicak filan o zaman biraz sorun
Bnmki 7 yas buyuk
24 28iz biz. Sizin yaşlar kaç? Sizin açınızdan kötü olan bir durum oluyor mu?
Gayet iyi durumda her açıdan 27-34
Bence olur