Ve sana bunu söyleyecek kadar beyinsiz duygusuz ve empatiden yoksunlar Bu insanların yerine biz utanmaktan bıktık Böyle bir arsızlık utanmazlık olamaz. Sen her halinle güzelsin. Sen var oluşunla güzelsin Sen söylediğin sözle güzelsin Sen sağlam duruşunla güzelsin. Sen savunduğun değerlerle güzelsin.
Bir gün bu utanmaz insanlar yer yüzünden silinecek Çok sinirlendim. Ama sen üzülme böyle insanların ne dediklerinide asla umursama uzaklaştır etrafında barındırma böyle insanları.
Kalbi temiz ve on yildir su sitede bulunan bi kardesin olarak soyleyebilecegim buradaki insanlara güvenme uzak dur. Sirf yanasmak bi cikar elde etmek icin iyi insan rolune girebilecek insanlar bilgin olsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence boş ver dinleme onları
Her insan bir hastalık taşır, kimisi bedeninde kimisi ruhunda. Hasta ruhlu insanlardan uzak dur.
Maalesef bazen insan uzak durmak istesede duramıyor, düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.
Senin ayakların olmayı göze alan kişiler dışında kimsenin lafına takilma
Yorumunuz duygulandırdı çok teşekkür ederim.
Rica ederim ama gerçekten söylüyor seni anlamayan tanimayan birinin düşünceleri seni üzmesin çünkü onlar seni bilmiyorlar düşünceleri doğru değil 🙃
'Konuşmayı bilebilsen sen de vasata ulaşabilirsin belki' diye cevaplanabilecek söylemdir.
Teşekkür ederim ama bunu desem etrafımda insan kalmaz 😂😂
Neden kimsem olmadığı anlaşıldı 😁😁 sıkma canını, patavatsızlığın açıksözlülük sayıldığı zamanda yaşıyoruz.
İyide sen insanları neden ciddiye alıyorsun? Her gün tonlarca ahmaklık yapar insan. Ciddiye alma.
Nasıl ciddiye almayayım insanlar beni görür görmez akıllarına bu geliyor, yorumun için teşekkür ederim.
Güzel olman için yürümene gerek yok. Bunu bilmeyecek kadar içleri çirkin onların. Sen güzelsin boş ver 😊
Çok teşekkür ederim ☺️
Lafın nereye gittiğini bilerek böyle konuşuyorlar çünkü.
Nasıl yani yürüyebilsen?
Engelliyim yürüyemiyorum.
Ve sana bunu söyleyecek kadar beyinsiz duygusuz ve empatiden yoksunlar
Bu insanların yerine biz utanmaktan bıktık
Böyle bir arsızlık utanmazlık olamaz.
Sen her halinle güzelsin.
Sen var oluşunla güzelsin
Sen söylediğin sözle güzelsin
Sen sağlam duruşunla güzelsin.
Sen savunduğun değerlerle güzelsin.
Bir gün bu utanmaz insanlar yer yüzünden silinecek
Çok sinirlendim.
Ama sen üzülme böyle insanların ne dediklerinide asla umursama uzaklaştır etrafında barındırma böyle insanları.
Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.
Engelli misin?
Evet
O zaman onu diyenler katiksiz ococugu. Dusuncesiz beyinsiz ocu olduklari icin bos yapiyolar
Kalbi temiz ve on yildir su sitede bulunan bi kardesin olarak soyleyebilecegim buradaki insanlara güvenme uzak dur. Sirf yanasmak bi cikar elde etmek icin iyi insan rolune girebilecek insanlar bilgin olsun.
Buradan kimseyle görüşmem zaten çok teşekkür ederim.
Rica ederim ne demek :)
Yaa bisey sormam lazim sana
Bacakların mı tutmuyor
Yürüyemiyor
ay canım
İşte şunu yapmayı ya sinir oluyorum
ne yaptım
Ç*ş ök*zlermiş patavatsızlar
Anlamadim?
Ne onemi var sen mutluysan kimin ne haddine bos yorumlar sadece gul gec. Ayrica cehalet barindiriyor.
Gülüm geçemiyorum işte insanlar beni görü görmez akıllarına hep bu geliyor, yorumun için teşekkür ederim.