sinirden kestim birden iletişimi o ulaşabilirdi yine de bir yerden ama ulaşmadı
gidip yazmak da saçma olur ben iletişimi kestim sonuçta ama açıklamasını da merak ediyorum kendisi de tenezzül etmiyo ulaşmaya sağ olsun sizce ne yapmalıyım salayım mı iletişime geçmek sitemiyorum çünkü rest çektim yani olmaz öyle
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Restine rest mi çektin anlamadım ben olsam dayanamaz yazardım hemen jdfııf kendine yakışanı yap en iyisi
bu aşamadığım bir olay yaşattı bana (olay da şu merak edersen oku burayı bir kızla tanışıp geç yazmaya falan başladı bir gece de kötüydüm noldu dedi anlattım yine kızla sesteydi sesten çıktı gitti uyudu cevap vermedi uyuyakaldım dedi sabah ama hiç uyuyakalmaz normalde) o olayı yaşattı ama ben süründürdüm yani günlerce konuşmamak mı dersin eskisi gibi asla olmadık o olaydan sonra ben konumşayalım dedim kaç kere yine de istedi konuşmak baya sabretti yani en son yine dedim konuşmayalım yoruluyorsun sen de dedim ben razıyım yorulmaya dedi sonra yine soğuk soğuk yazıyorum ben tabi en son 3 4 kez üst üste yazdı bu en son mesajı da ters yap yap nereye kadar falan dedi neyse buna da cevap vermedim lasdjkasd
sonra sildi mesajları bozuldu herhalde baya soğuğum falan hani eskisi gibi olamıyoruz bazen zorbalık bile yapıyordum neyse sadede geliyorum uzun bi olay bununla ortak bir kız arkadşımız var bu ona çok anlatıyormuş beni ben de gidip deidm ki anlatma kıza sorun varsa bana yaz bu mesajıma cevap vermedi (tabi ben de kıza anlatıyorum ama kızı o sıkmış lşsadklşasd eminim) neyse merak ediyorum işte nerde bu bilmem ne offline da hep zaten
kıza şu soruyu sormak aklıma geldi sana da yazmadı değil mi dedim cevap vermek zorunda mıyım dedi kıza yazıp bana yazmamış şaka gibi gititm sinirden dedim ki millete yazıyorsun bana yazmıyorsun falan artık eminim konuşmak istemiyorum dedim arktan çıkardım fğoaewjmfğa
kız da kötü hissettiğimin farkında bu arada merak ediyorum bir şey oldu mu diyorum tık yok sonradan öğrendim ki çocuk söylemesini istememiş ona yazdığını o yüzden söylememiş
Böyle adamlar kendinden başka kimseyi umursamaz maymin gibi daldan dala seni de önemsiyor olsa bu çabalamaya çalışır demek ki kaybedeceği bir şey yok kafasına göre takılıyor. Faazla üstüne düşme derim onun hakkında da konuşma kimseyle
ama. çok çabalamıştı işte tamam her deidğini yapıcam dedi işte şifrelerini ben istemeden verdi bu arada yakın arkadaşız flört falan değildi ama cidden deer veriyorduk birbirmimize birdne değişti anlamadım şaşırdım ben de ama olayı açıklamadı diye hep aklıma geliyo o yüzden geriliyorum
he bir de nickinde doğum günlerimiz var onu da değiştirmemiş hala anlamıyorum hiçbir şekilde
Garip gerçekten 🤔 paranormal aktivity yaşamış olabilir mi bazı kızlar bağlama büyüsü felan yapıyor adam birden soğuyor
kızla arasında 4 yaş var ya of yoktur herhalde öyle bir şey çüş dasküağsjdğoasdmğamsd hem kız bizi bir bakımdan da barıştırmaya çalışmıştı bir ara
kız büyük bu arada
Belki de sana oyun yapıyor süpriz neyim yapacaktır 🐥
ne sürprizi ne yapabilir ki kaç gün geçti üsütnden 6 gün falan
Ooo big girls her şey beklenir bir kadınla erkeğin arasına girmemesi gereken en büyük girls big girlstir altın kural
ya nickinden doğum günümüzü de silsin bari of
;( tekkeyi bekleyen çorbayı içer demişler
kız içiyo mu şu an çorba yani zehir ederim valla o çorbayı ŞLKDALŞSKLŞASDSDA of nabcam ben akıl ver aşırı gerginim
Maalesef ilişkilerde üçüncü kişiler istenmeyen ot gibi oluyor. O yüzden dikkatini çekerse sevgili yapan arkadaşlarını silip özel bir alan oluşturur. Engelliyeni bile gördüm neler neler zor yane
of eveeet hiç sorma ama cidden seviyorsa üçüncü kişi de bozamaz arayı haksız mıyım bu arada big girlsler tehlikelidir bu bir alıtn krual deidn ya kopuyorum o lafına hala ğjafüiwjgüp, jh3prbhq3bq3ahbq3