Altından kalkamıyorum içim çok dolu 😢?

Hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Allah rızası için beni anlayan kardeşler insanlar varsa az biraz yardım etsin. 2 yıllık evliyim eşim beni ortada bırakıp eski sevgilisine gitti 2 ay gününü gün etti o kadın eşimi şutlayınca kapıma geldi evladımızın hatrına gururumu ayaklar altına alıp devam ettim ama içim çok dolu kimseye anlatamadım bugün nedense oturdum hıçkıra hıçkıra ağladım şu an da ağlıyorum bana karşı fazla ilgi göstermiyor aramıyor nerdeyim ne yapıyoruz sormuyor devamlı ben arıyorum nerde ne yapıyor güvenim kırıldı bir kere güvenemiyorum oda güvenimi kazanmak için bir şey yapmıyor zaten kafanda kuruyorsun iyi değilsin sen bıktım artık filan diyor yaşadıklarım ağır şeyler altında kaldım sanki 😢😢😢😢😢 hayatım napiyorsun diye arıyorum yine ne oldu kaçıncı arama bu işim var demi deyip yüzüme kapatıyor ben bunları hak etmedim bütün iyiliği fedakarlığı benden benim ailemden görmesine rağmen böyle davranıyor dışarı çıkıyor o kadına mı gitti halı saha maçına mı gidiyor ya bana yalan söylüyorsa diye kendimi yiyip bitiriyorum 😢

Altından kalkamıyorum içim çok dolu 😢?