Ya ig de falan memeleri görüyodum kendingen küçüklerden etkileniyo gibisinden postlar ama dalgasına sanıyodum geçen tanıştığım kız benden 2 yaş büyük (ben 22 o 24) ilk gün küçükmüşsğn falan dedi güldük geçtik ben yazmayacaktım şahsen daha ama baktım o yazıyo yakın davranıyo konuşuyo vs bi anda flörtleşmeye başladık noluyo kızlarr 😅
Yaşça küçük erkek
Yaşıt erkek
Yaşça büyük erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Hipnoz çöker arkadaşlar hala olgun erkek seviliyor
Bende öyle diyip aylarca peşimden koşan çocuğa hiçbir şekilde dönüş yapmadım ama şu an sorsan en azından bir şans verirdim çünkü bu devirde zor öyle denk gelmek. 1 yaş yüzünden çocuğu yok saydım resmen.
Hatırlamak bile istemiyorum. Çevrem hâlâ yüzüme vuruyor bu durumu. Çocuk bana onlarca müzik listesi yapmıştı ve ısrarla bana ulaşmaya çalışıyordu. Arkadaşımla konuşmuştu defalarca ve sürekli gözlerimi, kirpiklerimi, kaşlarımı, gülüşümü vs. Övüyordu gerçekten lanet ediyorum bazen kendime.
Ya olur olmazı bilemem var öyle etrafımda çok iyi anlaşan ama ben ne yaşıtım ne de benden küçük biriyle büyük söz söylemiyim ama ilişki anlamında olmaz gibi
Knk kız kapalı namazında falan ben buna bodslama abazalık yapsam soğur gider diye düşündümm sonra ya yapmaz karşılık verirse onada ayıkla pirincin taşını
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben ikisini de seviyorum
Nefes alsın yeter 😅
Hwhhahahahah aynen öyle😂
Sjjdjdjd hayırlı işler sana😂
Sana da😂
Eyww
1-2 yaşın lafı olmaz.
Bence olur ya
Bende öyle diyip aylarca peşimden koşan çocuğa hiçbir şekilde dönüş yapmadım ama şu an sorsan en azından bir şans verirdim çünkü bu devirde zor öyle denk gelmek. 1 yaş yüzünden çocuğu yok saydım resmen.
Ah bee üzüldüm çocuğa
Hatırlamak bile istemiyorum. Çevrem hâlâ yüzüme vuruyor bu durumu. Çocuk bana onlarca müzik listesi yapmıştı ve ısrarla bana ulaşmaya çalışıyordu. Arkadaşımla konuşmuştu defalarca ve sürekli gözlerimi, kirpiklerimi, kaşlarımı, gülüşümü vs. Övüyordu gerçekten lanet ediyorum bazen kendime.
İnş daha iyisi çıkar çocuğun karşısına sen kaybetmişsin şansını (birazda ben vurdum kb 😅)
Tabi sgshshsh
Haydaa sende mi sjkskdjdj
Evet benden iki yaş küçük olsun 18 falan
Nedenn öyle istiyorsun meselaa çocuğun gibi davranmak içinmi
Yok be şaka yapıyorum xdhdh beni yaşıtım da kurtarmaz çoluk çocuk hepsi
Ozaman hipotez çöker bende bu kızdan kurtulayım zaten bende kendimden büyükle olmaz
Ya olur olmazı bilemem var öyle etrafımda çok iyi anlaşan ama ben ne yaşıtım ne de benden küçük biriyle büyük söz söylemiyim ama ilişki anlamında olmaz gibi
Ya zaten yaş çok çok önemli bir kıstas değil
Her konuyu konuşabiliyorsan anlaşıyorsan süper
Yo konuşuyoz yavaş yavaş giriyoz her konuya da ne bileyim benden büyük olduğu aklıma geldikçe modum düşüyo
Bak işte bu sıkıntı ilişki dediğin her anlamda mutlu etmeli dostum
Yok işte o yakın davranınca bende karşılık vereyim dedimde olmayacak aklıma geldi soruda sordum öylesinee
İyi ettin knks
Saol sorularımı cevapladığın içinn
Ne demek ☺️
İyi hadi kendine iyi bak tanımadığım insan😊
Sen de kendine iyi bak ☺️
Saoll ben şunla arayı bozmaya gidiyom 😅
Ahahah kolay gelsin
Saol aklımda bi taktik var inş kolay olacak o taktikle
Neymiş o
Ya kız üzülmez korkma dhdhd
Garip bi taktik şu an ters teperse daha kötü olr onu fark ettim
Knk valla bilemedim sen yolunu bulursun
Knk kız kapalı namazında falan ben buna bodslama abazalık yapsam soğur gider diye düşündümm sonra ya yapmaz karşılık verirse onada ayıkla pirincin taşını
Flört musun sevgili mi
Ya valla sen bilirsin
Namaz kapalılık çok da önemli değil açıkçası gözümün gördüğüne bile inanmıyorum direkt söyle geç ya
3 4 gündür konuşuruz
La sen de var ya
Flört gibi yanii
Ya bırak cevap verme iki ilgi verme o bırakır
Xjjdjdjd ben taktiği uygulayacam ya en fazla işe yaramazsa engellerim
Aynen çok da şey yapmamak lazım rahat ol dhdjdh
Belki ekmek çıkar az milf ama yoklukta gider 😅
Valla sen bilirsin
Senin şu an erkolar kapatılsın demen lazımdıı
Yok knk herkes istediğini yaşasın bana dokunmayan herkes istediğini yapabilir
Yarın karşılaşsak nerden tanıyacan
Ya knk her şey kişide bitiyor sen anı yaşa