Sevdiğim kişi kumar oynamış batmış moralim bozuk deyip bahane sallıyor yoğun çalıyormuş bilmem neymiş asla inanmıyorum bu dediği şeylere bayadır da yazmıyor bende yazmıyorum sizce sevme ihtimali var mı böyle kişinin?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Siz hiç uğraşmayın, sonraki zamanlarda hayır gelmez.
Kesinlikle katılıyorum
benim manitos da 5 dk önce kaybetmis kumarda yazıyo gayet de normal
Valla bu enayi de bahane üstüne bahane ilk başta hak verdim ama sonra empati yapınca da bahane olduğunu anladım çünkü benim başıma böyle bir şey gelse sevdiğim insanla dertleşmek isterim buluşup modumu yükseltmeye çalışırım yani bunun ki bahane ben de yoluma giderimm
aynen öyle çek kendini bahane üretiyo besbelli
Evet öyle
Hayır yok. Bi ses Bi görüşme bile yıllara bedeldir. Seviyorsa arayacak lamı cimi yok
İzmir'e gitmiş iş için görüşelim bile demedi yakında tayini çıkıyo defolup gidiyo zaten vaktimiz kısıtlıyken aramaması sevmediğinin net göstergesidir değil mi
Gostergesinden de fazladır defolup gitsin
Gitsin be geri de dönmesin
Hayatına mutluluklar kat başkasına hiç gerek yok ve kendini herzaman ödulendir
Kısa sürede unuturum seviyor olma ihtimali onu düşündürüyodu bana sadece sevmediğinden net emin olsaydım asla bi duygu beslemezdim teşekkür ederim
Buda bir tecrübe 🙂hayatında güzel insalar olması dileğiyle 🙂💐
Çok teşekkürler senin deee 🙏🙏
Rica ederim ❤🙂
Yazar tâbi
Yazmıyor abeey
Knk seviyonmu sen yaz ilk adımı sen at birde
Oho kaç kez yazdım bizim ilişki biraz toksik en son kızları takip ettiğini gördüm Instagram da kızlar da esc@rt gibi saydırdım görüşmeyelim dedim yazdım dayanamadım yine en son ki konuşma da düzgün bi ilişki yaşayalım halledelim falan sorunları dedim yok yoğun çalışıyorum yok borç batağındayım ben sana gel taş mı taşıyalım dedim daha yazmam yani şehir değiştirdi görüşelim bile demedi
O zaman boş ver o vazgeçmiş kim bilir kiminle
Bulur birini arayana çok
Öyle tabi boş ver üzme kendini
Üzüntü değil benim ki ya takıntı gibi bir şey ilk başta çok fazla ilgi gösterdi birden de o ilgiyi çekti ters pskoloji mantığı atlatırım teşekkürler
Rica ederim kimseye güven olmuyor kime guvensek içine sıcıp gidiyor lar
Aynen öyle insanlar sevilmemeyi daha çok seviyor ilk başlar da yüz vermedim bu kişiye o zaman daha değerliydim sonra hislerim oluştu bu kişiye nasılda kaçtı bunlarla oynayıp oynayıp bırakacaksın hak ettikleri bu
Cidden öyle bnde hoşlanıyor dün birisinden sonra dedi ki ben nisanlanacagim al işte
Sana bir şey diyeyim mi seven insan ne olursa olsun seninle olur bi yolunu bulur olur bahane bunların ki bunların bir yerlerini daha fazla kaldırmadan yol vermek lazım
Cidden öyle ya varya kime değer versek gece üstünü ort uyurken demek değer vermek komik olmasa bile gülmek hiç bir işe yaramıyor senden benden sıkılınca çekip gidiyorlar karşısında ki insan değil sanki duyguları yok sanki
Çok fazla üstüne düşmemek gerekiyormuş her şeyin arkadaş aile sevgili her şey bu sene en iyi öğrendiğim şey buydu birine ne kadar çok değer verirsen o kadar değersizleşirsin
Bende o dersi aldım bu sene ciddi birini bulursam varya cekilecem piyasadan herşeyden kimseye bak ben hep iyi yaklaştım hep kötü sonuç aldım valla bak iyi davranınca insanalr simsriyor
Yok ya iyi falan yaklaşmıcaksın değmez bu saatten sonra kimseye değer falan yok kendine değer vereceksin kibarlık iyi niyet yok haketmez kimse
Hiç kimse hak etmiyor ulan efkar bastı iki bira mi alsam ne yapsam bundan sonra beni ayağa kaldıracak kızın ilahi bir gücü olması gerek
Büyük konuşma yine de ben de öyle diyordum bak birisi geldi dağıttı gitti tekrar değmez ben de sporumu yapıp kahvemi içeceğim sende seni mutlu eden şeyleri yap
Bende spor yapıyorum iyi oluyor
Mood yükseltme özelliği var sporun kesinlikle ya
Gidiyorum bir göğüs basıyorum bir de kol bir de sırt sonra kardio zehir gibi oluyor
Düzenli yapmadığın zaman hemen çuvallıyosun bu çok kötü ya
Aynen öyle karnetin kullanıyorum ben direncim daha yüksek oluyor
Ben bişey kullanmıyorum ya
Sade kahve iç birde soda ys azıcık tuz at düşüp bayilmani önler
Denetim teşekkürlerr
İyi geceler bu arada bunu da dinle garezi var
Biliyorum o şarkıyı çok dinledim ya sıkıldım artık ama severim yine de kahraman deniz
:) :)
hayır ben yazmam
Seviyorsan karşında ki kişinin sevgisinden de eminsen neden yazmayasın ki
sevgisinden eminsem yazarım öbür türkü yazmam