Biriyle birlikteyim daha 3 gün oldu flört gibi değiliz ama direk yakınlaşma : / evli üstelik ama karısıyla arası bozuk sanırım. Beraber uyuyoruz baya yakınlaşıyoruz falan ne olur bu durum, her konuşa ilkim olduğunu biliyor
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evli adamdan ne beklersin bugün evli karısı aldatıyor, hadi yarın boşandı seninle evlendi seni de aldatır niye karakter yok
Hshshshs almış koyunu duruyor otlatiyor buda tabi saman yiyince ohhh bana bakıyor diyor hahshshs
Max kadın olsam herkese verirdim diyen avel yorumu
Tamam ergen IQ düşük beyin teorisi yaratan yürüyen çöp tenekesi by
Evliyse uzak dur yalan söyler seni kandırır güvenin verir işini bitirir senden sıkılınca yol verir
hepsinin de karısıyla arası bozuk osjdkzhdoaısoası acıyorum size
Bana öyle demedi telefonda başla arkadaşları sordu ben ordan duydum kendine acıyabilirsin
sana acıyorum ben, ileride evlenirsen başına gelirse ağlama 👍👍👍👍
Merak etme hepinizin aldattığını biliyorum ben canım kadınlarla karıştırma ve bir erkekle hayat birleştirmeyecek kadar tanıyorum cinsinizi
Ha bu arada kadonla evli olan ben değilim 😉 aldatan ben değilim yani kocası ok
aynen hepimiz aldatıyoruz. çevrenin bu kadar b0ktan olduğunu bu yazdığınla öğrendim. o çevre içinde kavrul dur tamam mı.
kadına yazık
Kuduran tek kişi sensin görüldüğü üzere. Ağlama büyüyünce bulursun kadın
ne kuduracağım hahahahha, sen bağlanmamaya bak. seni de aldatacak çünkü. benim sitemim adama ve adamın samimiyetine inanan sana. umrumda olmaz, niye yorayım kendimi.
Evli bir erkekle ne kadar yakinlassan kendisini yine karısının kollarında bulur
Emin misin.. öyleyse neden hep 3 çocuğuyla bile karısını boşayıp ikinci ile evlenenleri duyuyoruz?
Bak dediğin gibi "boşayıp " senin ki Karısıyla mutlu değilse neden boşamıyor ozaman
Kızım iyi misin sen işine geldiği gibi anlıyorsun? Hangi erkek boşadıktan sonra buluyor yeni kadını ahahahahahah çok kandırılırsın ben söyleyeyim
Ahahha ben senin gibi evli erkeklerle ilişki yaşamıyorum çocuk seni yatağa atıp bahaneyle karımla anlaşamıyorum diyor ne demesini bekledin karımı seviyorum ama seninle sadece seks için kullanıyorum demesini mı yazık kafana 👌😂
Aynen lanka he he daha okuduğunu anlamıyor göründen element uydurma. Aynen evet karısını da seviyormuş aynen yarın kocan başka kadına gidince aaa ama beni seviyor olsun dersin aynı bu kafayla ajahsjsjsj
Tamam ona nezaman bosancan diye elbet sorucaksn sana dediği şey karim yanaşmıyor daha var gibi laflar soylucek sizin gibi kızlar kuyruk sallarsa zaten en doğru dürüst erkekleri bile yoldan çıkartırsınız seninle takılır sonra karımla barıştık karımı seviyorum diyip seni bıraktığında o sıfatını çok merak ediyorum 😂
genelde hepsi aynı yalanı söyler.
senle en fazla neler oldu yakınlşma
Söylediği bir yaşan yok. Giriş çıkış harici hepsini yaptık maalesef
ailen peki tanıyomu onu. çıplak sürtünme ozman
Ailem ne alaka aw 27 yaşındayım..
ya hani komşu mu tanıdık mı iş yerinden mi diye kapal ı mıs acık msn bi dah bulusma ne zamn
Ulan böyle davranıp dayak yiyince zırlıyorsunuz. Boş mutfak robotları sizi.
Dayak yemek? hahahahhah
He, anıtsayaç diye zırlıyorsunuz sonra. Evli erkekle ne işin var yüzsüz rezil.
Kes lan amele kudur evlilerin bile sevgilisi var sen hala sapaın skdjsjkdjsjsjdk acını anlamıyoruz san
Bak çok açık konuşacam, 2-3 sene denerim, o arada eskort da * he olmazsa, ben de kenara yazarım her şeyi, bana fark etmez, azdan az çoktan çok gidermiş, hayırlısı be gülüm, kim kuduracak kim anıracak görecez.
Ne diyo bu ya Türkçe uzaklaştı
Ben şu an - deyim, benden fazla bir şey gitmez yani, 100 lerde 200 lerde olanlar düşünsün
Çok basit bir şey söyledim aslında, eskortlarla takılırım, hasta olunca da bana yapılan haksızlıkları hatırlarım diyorum, anladın :D Kim kudurur kim bağırır görürüz diyorum.
Kelepçeyle bağlanabilir.
Mesafe şart
derdi seks sadece
Öyle olsa niye bana gelsin aw adam zengin