şimdi Askerliğimi beklicem
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN YARDIMLARINIZ İÇİN...
Kanka kziin 18 e girmesini bekle yakalanirsaniz ki %90 yakalanicaksiniz bunuda soyliyim ne kadar iyi saklanirzaniz saklanin 7 ay saklanamazsiniz 18 ine 1 ay kala kacircaksan yone kacir
Malzemelere gelince gidecegin sehri onceden sec bir arkadasinin ya da bir tanidigin oldugu sehir olursa isine gelir olmazsa herhangi bir sehir sehre 1 kere git nerde kalcaksin napicaksin nasil olucak kalicak yiyecek yol 1 aylik parani hazirla yaklasik nerden baksan kucuk sehirde 1,2 liraya felan 1 ay idare edebilirsin kalicak yicekle birlikte sonra kacicagin icin sigortali bir ise giremezsin dogal olarak karadüzen bir isletme bulman ve kalicagin evdede kontrat yapazamazsin resmiyetle ilgili hicbiseye girme boyle internet kafe döner kasiyer falan o tarz esnaf birinin yanina gir kiz 18 e girdigindede basarsin nikahi ikinizde calisir duzeninizi kurarsiniz ankaraya gelecek olsan ben yardim ederdimde su an ankarada en kotu ev 700 lira burada 2 liradan asaya 1 ay nefesi zor alirsin
Kardeş aile şikayetçi olursa askere değil hapse gidersin senin yaptığını yaptım bende ama askerdeyken terk etti beni oğlum 9 yasında şu an annesini hiç tanımadı kaynanam ayırdı bizi ben yokken tabi ondada varmış gitme isteği ama sebep olan oydu beni dinlersen askerligini yap kendinede kızada eziyet etme sen yokken askerdeyken nerde kalıcak ailen istemiyorsa tanımıyorum ama kızı ezicekler belki kaçıp gidicek kız hamile deilse gelmeni bekledim kardeş benden sana abi nasihatı aynı şeyi yaptım ama pişmanım belki ben askerde olmassydım ya da geldikten sonra olsaydı şimdi evliydim oğlum karım ben olucaktık ama şimdi oğlum fotograflarından tanıyor annesini sadece.. Sen bilirsin ama bence sabırlı olmakta fayda var konuş ailenle nişan söz bişey takın ikna et bitir askerligini gel evlen telli duvaklı..
Sen askerde iken kiz yanliz kalacak. Kimseyi tanımadığı bilmediği bir sehirde kim koruyabilirki onu? Askerden gel daha kolay olacak. Belki kaçırmaya bile gerek kalmiyacak?
ama kız 18 e girene kadar askere gitmicem 18 e girince evlenicez sonra ailemin yanına götürcm öyle askere gidicem :/
beni bir anlasanız ailesi cins biraz kızın :/
Allah razı olsun :/
Kacirma
evt e. i. c bunu seçtim diğer arkadaşlar bana kızmasın ama kız resmen benimle dalga geçiyor...
kimin sevdiğinide anlamış oldum bu sayede @Fiay88 sende diğer arkadaşlardanda Allah Razı olsun...
ayrılmadık beni s... etti.
Cevap
27Cevap
Bu tip durumlarda iman devreye girmesi lazım. Üç günlük dünya için evlenene ne diyebilirsin? Ahireti hatırla, söyleyecek başka bir söz bilemiyorum. Daha 19 yaşındasın telefonumu satacağım diyorsun zaten bu cümlenden bile belli ne kadar cahilce bir düşünceye sahip olduğun inşallah fazla geç olmadan hatanızın farkına varırsınız ve bu tür işlere kalkışmazsınız.
Allah razı olsun hepinizden kardeşiniz gibi akıl verdiniz bende hatamın farkına vardım kimin sevip sevmediğine önerilerinizden dolayı teşekkür ederim...
7 ay bekle bence çünkü reşit değilse ağzına sıçarlar adamın.
haklısın ama kaçmamız lazım 7 aysonra askerde olucam kızı verirler ailesi beni istemiyor onlar biraz varlıklı..
haklısın ama hep kavga ediyo ben kendimi ateşe atıyorum o takmıyo bile kaçırcaksın dio :(
meesafeyi o koyuyo işte silip geçiyo :/
Sevıyorsan Onu bırakma Kaçırmanada gerek yok bence 18ine gırdıgı zaman gizlice evlenın Sonrada ailenızesöylersınız siniri gecene kadar konusmazlar Sonra Olan Olmus derler.
bekleyin biraz aceleniz ne sonra haberlerde duyuyoruz 3 çocuğu var kızı kaçırdığı için hapse girdi kızın rızası olmasına rağmen
durum çok kötü kızı nereye bırakıp askere gideceksin askerliği tecil etmelisin bir şekilde
askerliği tecil ettiremem 1 ay var kaçak sayılıcam evlendikten sorna gidicem askere :/ kızı ailemn yanına bırakıp :/
ailenin kızı gei göndermeyeceğinden emin misin
asla yapamazlar ailem olmassa ablamgile ya da abimgille kalıcak..
Gir bir işe 1 yıl çalış ama asla para yeme hep biriktir kız 18 olduğunda kız alsın çantasını bakkala gidiyorum ayağına al kız kaç hem birikimin olur ev yiyecek içecek sıkıntısı olmaz hemde kız reşit değil polos gelirse ayvayı yersin dediğimi dinlersen iyi yaparsın bence.
Sevmek guzelde gerceklerde var sen askere gidiyorsun kiz daha onsekiz olmamis biraz dahasikin disinizi bekleyin bence onunuzdeki zamanini gecmesini bekleyin ondan sorna bakin basinizin caresine hem kizi alup gideceksin sonra askerlik diyip birakip gideceksin boyle dahs zor biraz dusun bence yinede boll sans...
Kızın reşit olmasını bekle bu çok önemli ve o 7 ay içinde bol para biriktir lazım olucak. Sen askere gittikten sonra daha mantıklı olur aslında çünkü böyle kızı yanlız birakman lazım.
? Nasıl yani
Şimdi birde şöyle düşünmeni istiyorum. Kizi kaçırdın diyelim onu orada rahat ettirebilecek misin? Askerliğim de geliyor demişsin sen askere gidince o kız ne yapıcak bir başına. Yapmayın sonra çok pişman olacaksınız ve çok geç olmuş olacak.
Ailelerin izni yoksa kizi kacirman birseyi degismez kizi babasi gile senide hapise koyarlar 18 ine kadar bekle
offf off :/
Ceza alırsın en az 10 yıl yersin kendinide onuda yakma bekleyin
oha peki 7 ay sonra biz evlensek yakalansak bşey olurmu sonra ben askere gitsem
Kardesim bak sen askere gidecen o kız tek kalacak ve yanu yanında sen yoksun basına hersey gelebilir askere git gel öyle kaçır ama yok kızı evlendirirler diyosan polisi arasın beni zorla evlendiriyolar diye bak benim bir arkadasımın abisi kacırdı 9-10 yıl hapis yedi şu an hapiste o kızada çok kötü davranıyolarmıs köle gibi. Sakın yapma
off off aşk öldürüyor isanı :/
Kaçırmamalısın hata yapıyosun. Kızıda düşün biraz. Arkadaşım daha askerliğini yapmamışsın. Sevdiğin kızı düşün. Sonrasını düşün!!
Bence bekle 18 girsin öyle kaçir hemen nikahida kiyarsin ailene goturur askere gidersin. Şimdi kacirirsan ceza alirsin kizi ailesi aldiginda belki işkence yapar az daha bekleyin
Askerliginide yap 7 ay sonra izin ayarlar izine gelirsin nikahida kiyarsin tamamdir :) 7 ay icinde kizi baskasina vermezler herhalde.
Askere gitmesen nolur biliyon mu bir b*k olmaz. çok vardı öyle bakaya kalırsın askerliğin rahat bile geçer a. q. asker kaçağı adam kendi gönüllü geldimi krallar gibi ağırlıyolar a. q. 18 ine girmeden kaçırma.
doğru diyosun aslında :(
7 ay bekle sakın kaçırma başın belaya girer. İlla kaçırcam diyosan 10000 tl görür üşini bir müddet
Evlilik çocuk oyuncağı değil. Reşit olmasını beklemelisin.
Ayrıca evlilik büyük sorumluluk. Ev geçindirebilecek güce sahip misin?
Kendine güveniyor musun? Maddi sıkıntıların olacak.
Öncelliklen mantikli düsün
Kiz 18 yasina girsin hem daha cok gencsiniz evlilik büyük sorumluluklar ister bunlarin hepsini tasiyabilecekmisiniz
Ayrica seninde askerligini yapman lazim
Is güc sahibide olmalisiniz tabi
Son olarakta kacirmak hic ama hic mantikli bir cözüm degil
Arkadas kiz kacircaksan 18 yaşını doldursun. Hapis cezasi yersin. Baska sehirlere baska yerlerede kacirma tut kizin elinden getir evine babana bu benim namusum de bak bakalim kabul edicekmi etmeyecekmi.
etmez işte kardşm sen böle bişeyi istermisin aileler cins her 2 taraf için kan çıkar :/
bence askere git gel öyle kaçın kaçıcaksanızda eğer seviyorsa seni bekler!
Bir ailenin ayakta kalabilmesi için en önemli faktörlerden biri de ekonomik durumdur ve de birlikte olmak. Hem askerliğin var, hem işin gücün yok. kendini ve kızın hayatını karartma.
Allah'a şükür 2 tane mesleğim var hertürlü işi yaparım :)
kızında sertifikası var
off be abi off :(
haklısın abi de dur bakalım Allah büyüktür fikir ve yardımın için Allah Razı Olsun :/
Kızın yaşı küçük reşit olmazsa hapis yatarsın hem farklı şehirde babayı yaşarsınız en az 5-6 bin liran olcak ;) nerde kalcaksınız nerde yatcaksınız? O kızı neyle doyurcaksın ayakkabı mı yedirceksin. Hem ona kız kaçırma değil kızla kaçacaz denir
Bak birşey demissin simdi kacirirsan 18 e girdikten sonra ortaya çıkan bile yinede ceza verirler?
Bir tüfeng
2 metre uzunluğunda ip
Pencereye tıhhh diye atmak için 3-4 küçük çakıl taşı
Araba
Sadık bir dost
Ev
Gelinlik
Nikah memuru
Para
İş
... (Bla bla bla)
18'yaşı doldurmadan kaçırma derim başına iş alırsın.
jandarma ve polisi mesai yaptırıcam desene birde kız 18 yaşından küçük olduğu için başı belaya girecek
5 yıl hapis yemek istemiyorsan 7 ay beklemek zorundasın..
Ben 15 yaşımda kaçırdım seviyorsanız sonuna kadar kaçın sokaktada kaldığımız oldu hiçbir sıkıntı olmaz emin ol kaçır başka şehire ev tutun bakın dalganıza :)
delil birakma ardinda sahte kimlik ve kredi kartları kullan
Kaçır kamu davası açılsın gir hapse yat 3 5 sene gör ebenin hörekesini kız evlensede sevdim desede herkez affetsede kamu davası açılıyor yok öyle artık kız kaçırmak
sen askere gittiğinde kız napıcak güzel kardeşim
kız reşit değil dünyanı başına yıkarlar
1 ay sonra askeremi gidiceksin dogrumu anladim?
18 e girmezse hapsi boylarsın
17 yaşndaki kız kaçrlrmı . oyarlar kabak gibi
başka çaremiz yok :/
hy mk :/ napıcam ben ya :(
buda doğru :/
Safmısın sen çocuk vaz geç derim..
18 den once problem bekle
kardeşim beklesem askerlik var kızı verirler.
önce askerliğini yap gel
aklını kaçır daha iyi
Kaçırma.
kızda istiyor mu?
evet ilk o istedi zaten :/
valla yardıma bile gelirim , seviyosanız dünyayı arkadanızda bırakın.
helal be ilk defa benim gibi düşünen Allah razı olsun kardeş :)
allah mutlu etsin
saol :)
akıllı ol yapma !
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar