Ben 22 erkek arkadaşım 32 yaşında normal bir durum mu?
Olumsuz ne sonuçları olur
Ben 22 erkek arkadaşım 32 yaşında normal bir durum mu?
Olumsuz ne sonuçları olur
Aradaki yaş farkı çok fazla. Siz daha genç ve ömrünüzün baharındasınız. Yeni tutulduğunuz bir aşkta evlenme seviyesine getirme hastalığına kapılmış olabilirsiniz. Veya ilk defa birine aşık olmuş olabilirsiniz. Şu an çok tehlikeli durumdasınız.
Bu evlenme hastalığından bir an önce vazgeçemlisiniz. Öncelikle kendi hayatınızı idame ettirecek kadar kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı başarmalısınız. Sonra aşk nasıl olsa gelir. Aşktan kaçış yok.
22 yaş evlenmek için erken bir yaş bence. Kendin bilirsin tabi ama biraz daha düşünmen gerekebilir. 10 yaş kimine göre çok kimine göre normal gelebilir ama bu birazda kafa yapılarınızın uymasına, yan yana geldiğinizde nasıl durduğunuza bağlı bir konu. 24 yaşımdayken 33 yaşındaki birisinden hoşlanmıştım ve benim için hata olmuştu kendisi. O yüzden maksimum 5 yaş düşüncesine kapıldım artık. İyi düşünmeni öneririm, hayattan beklentilerinizi iyi bilmen gerek
iki taraf da yaş huy olarak birbirine yakınsa sorun olacağını zannetmiyorum ama kız çocuk erkek aşırı olgunsa o zaman durum değişebilir bir de huy ve ahlak meselesi var.
Şu anda olmuyorsa ileride hiç olmaz. Zaman geçtikçe farkın yüzdesel oranı düşecek çünkü. Yani sen 80 yaşındayken o 90 olacak. Aradaki farkı anlayan pek olmayacak :)
Cevap
16Cevap
Normal değil arada ki yaş farkı çok fazla ama siz bilirsiniz yani bizi dinlemeniz gerekmiyor hatta kendi kararınızı verin zaten
Hiç bir olumsuzluk olmaz , uyumluysanız zevkleriniz dünya görüşleriniz birbirine yakınsa sorun çıkmaz
Olabilir, erkeğin yaşının büyük olması olgunluk veriyor fakat biraz enerjileri düşük oluyor genç kızlara göre.
Valla fotolarınız olsaydı ona gore yorumlardık.. Sadece yaş ile zor
Sıkıntı yok, hatta daha olumlu bir durum... Olgun erkek daima iyidir...
Erkeğin olgun, kadının genç olması ideal ilişkidir
Mutluluklar 😊
öyle düşünme erkek hep büyük olmak zorunda çünkü geç olgunlaşıyorlar
42 de 2ciyi zor yapar sen ise 32 sin çıkmadan 2 yi istersin.
22 yaşında hazır hissediyorsan bilemem ama bana göre çok erken bir yaş.
Çok erken yaşta evlenmeyi doğru bulmuyorum. Cunku bir heyecanla evlenip hemen sevkim kaçtı diyip başka erkeklere bakmaya başlıyorlar. Biraz bir sevgili olun tanıyın, anlayın cinsellik yaşamadan. Bakalim size göre biri mi?
annemle babam 21-31 ken avlenmisler hiç bi sorunu olmadı yaş ile alakalı
Görsel açidan uyumsuzluk iliskinin evresinde yas farkindan dolayi huy ve duygular olarak. anlasamamazliklar
Yaş farkı çok fazla hadi aranızda 5 yaş olsa neyse de 10 yaş ben ile ablam arasında yani 😂😂
10 yıl yaş farkı az değil ama çok seviyorsan bilemem
Normal cok değil ben 24 nişanlım 32 8 yaş filan var 10 yaşa kadar normal ama genc gibi yani bizim gibi tarza uymayabiliyorlar biraz bu sıkıntı var
Performansta sorun yoksa devam et.
Yok bence ideale yakın
Evlenen çok. Normal sayılır.
22 yaşındaki kızlar bana kardeşim gibi geliyor
Anlaşıyorlarsa olur ya
Olur olur güzel oldu
Bana göre normal. 10 yaş çok değil
Güzel
olumsuz olmaz mesela
Baya olumsuz sonucu var
Ben yaşa önem vermiyorum
Çok yas var uyum yakaliyamazlar