8 ay görüştüğüm adamla 8 ay geçtikten sonra yine görüştük, sizce seven insan unutur mu?

O zamana kadar sadece takipleşiyorduk arada birbirimize karşı olarak birşeyler paylaşıyorduk, son aylarda o kalpler atmaya başladı sonra da yazdı sonra ben yazdım ve görüştük..

Maalesef net duracağını beklediğim adam yine netsizdi ve ilşki yapamıyorum dedi. Çok kırıldım, günlerce ağlıyorum açıklıyamıyorum kendime, onu sildim heryerden aramayacağımı söyledim ama kalbimden silemiyorum, sanki gelecekmiş gibi ne kaybettiğini anlacakmış gibi.. Bir yandan beni soğutmaya çalışıyordu kendisinden, ne kadar sevdiğimi bildiği için diğer yandan o kadar güzel bakıyor bana o kadar güzel sarılıyor..

Bu adamla ben nasıl bir araya gelebilirm.. Çözüm başkasıyla gitmek değil yapamıyorum zor seven biriyim.. Ve kendimi çok yordum artık insanlara güzel bakamıyorum..

Bir insan anca onu seven insanı gittikten sonra o insanın değerini anlayıp gelir mi? Ki o bana karşı o kadar boş olsaydı bunları ben nasıl hissederdim hissetirmeden? Zamanla netleşir mi kafadaki butun dertleri, ayakta durup ilşki başlamak ister mi? Onu seven insanı öylesine unutur mu?

8 ay görüştüğüm adamla 8 ay geçtikten sonra yine görüştük, sizce seven insan unutur mu?