Sanki pek iyi olmaz gibi geliyor. Ne bileyim :(
Aramızda çok boy farkı var.
Aramızda çok boy farkı var.
Gönül kimi severse dünyanın güzeli odur 😌 boyunu sorun etme bence yanına değil kalbine yakışıyor mu sen ona bak. Milletin ne dediği değil senin mutlu olman önemli 😊
Çok güzel görüş
Sağ olun
Sende sağol 😌
Üniversitede bi çift görmüştüm. Kız 180 boylarında rahat bi 80 ya da 90 kiloydu yanındaki erkek de 160 boylarında ve yaklaşık 50 ya da 55 kilo civarındaydı. Kız elinden tutmuş sanki çocuğu gibi geziyorlardı 😄
O kadar fark yok
Aynı boyda olan çiftler bence erkeğin uzun olduğu çiftlere göre daha güzel duruyor. Ama erkeğin kisa olması, estetik açıdan hoş olmazdı sanırım. Tabi sevgi herseyin üstesinden gelir.
Bence de esit veya uzun olsaudi ama yapacak bir sey yok ki :(
Takma kafana ya boya göre eş seçilmez
Haklisin da ne bileyim ailem ne der falan
Bence yanında tasiyacagin erkeğin senden uzun olması gerek ben benden kısa bjr erkek ile gezince bile rahatsız oluyorum erkek arkadaş yapamam boy benim takıntım
Ama karakter olarak uyumluyuz
Cevap
51Cevap
Olur
Erkek dediğin kadından uzun olmalı her zaman.
Çocuğu gibi görünür elinden tutarken
Ben de uzun boylu severim ama bu kez de sevdik iste
Pek hoş durmuyor ama tanıdığım kadının erkekden uzun olduğu çiftler var alıştık artık.
Bence de pek hos durmuyor ama ne yapabilirim ki
Bunu sorun etmeyecek olan kişi sayısı çok azdır
Evet ama değer veriyoruz birbirimize
Gönüller bir olsun boylar değil :)
Evet güzel cevap
Benden uzun sevgilim olsa zaten baş tacım yaparım. Yeterince uzun boyluyum. Benim hiç boy tribim olmadı. Benim boyumu geçmesi beni tribe sokmaz. Tam tersine hoşuma bile gider. Türk erkekleri boy ortalamasına göre 1.92yim. beni geçen kadın zaten velinimetim olur. Bunda kıskanacak bir şey yok.
O kadar uzun kızi napcan sen de 😂
Sorun eden kişi mutlu olmak isteyen kişi değildir. Ben en azından böyle düşünüyorum. Her şey boy değil. Mutlu olmam , güvende hissetmem, sevildiğimi ve saygı duyulmuş olduğumu hissetmem sevgilimin boyundan daha çok önemli.
Kesinlikle cok haklisin
Millete göre yaşarsan çok şey kaybedersin kendin ne istediğini öğren önce sonra milleti düşünürsün önceliğin kendi fikrin olsun.
Sag ol
Sende sağol
Seviyorsalar görüntüye takılmazlar. Sorun yaparlarsa el ele gezmezler ulu orta kimsede sevgili sanmaz olur biter
Ee evlendiler diyelim
Anladım
Benimle aynı boyda olsa bile sıkıntı bence erkek en az 15 cm falan uzun olmalı.
190larin sa karakteri olmuyo genelde onu napcaz
Sanki kısaların da karakteri var alakası yok boyla bunun.
Bunun var iste
Ona emin olma adam sanarsın fos çıkar vıttırı vızzık bunların hepsi.
Neden olmasın takılacak bir konu değildir eş adayların karşılıklı duygular içermeli aşk gönilden samimi ciddi olmalı yeterki boy dikkate gelmez
Aynen bence de
Gögül gerçek sevgiyi bulursa boya takmak önemli değil sadece kişiyi iyi yanımak önemli aşk gerçek duygurlarla yaşanır
Haklısın da ne bileyim ask da bitiyor evlenince, kimse yanıma yakıştırmayacak boyu yüzünden ah keşke uzun olsaydi ama yapacak bir sey yok
Başkaların lafı söz konusu değildir aşkı yaşamak isteyen yaşar ister kısa ister son nefese kadar sen ciddi olsan o ciddi olmaz gerçek sevene değer verene gönül verilir evlilik sürecine didene kadar gönül kaptırılmaz
İyi anlasiyorsaniz tek derdiniz boy olsun. Ondan önemli dolu derdim var. Keşke öyle tek derdimizin boy olacağı bir ilişkim olsa
Haklısınız ama ne bileyim toplum baskısı olacak
Toplumu skim. Mültecilere bir şey demeyen benim sevdiğim kadının boyuna laf edicek insanların alayına giderim !!!
:(
Sende umarım ona göre oyunu bakmışındir
Basmissindir
Evett oyle yaptim
Değişir kiz uzun boyluysa erkek ondan kisa olursa da olur ama simdi ben zaten bi bucuk metreyim benden kisa olmasin ya😂
Kötü mu durur ki bilmiyorum
sorun tabikide kızdan kısa erkek mi olur ya çok itici
Sevgi var ama
Çağla Şikel de eşinden uzundu ama yakışıyorlardı🙂 uyum önemli tabi.
Bilmiyprum yakisiyorlar miydi emin degilim
Benim için olur. Erkek kızdan fazla uzun olmamalı ve kızda erkekten uzun olmamalı bence.
Ama böyle denk geldiyse ne olacak
Kız benden en fazla 6-7 cm kısa olsun isterim. Ama benden uzun olabilir sıkıntı yok 🙂
Hos durmuyor diyenler cok
Ne bileyim kafamı karıştırdılar :(
176 boyum
7 cm
Sana göre derken anlamadım.
Kafaya takacak durum yok mu bilmiyorum 2-3 olsaydi yine neysr.
Tamam sag olun
Yanına yakışmaz ve bazı komplekslere neden olabilir.
Ne gibi kompleksler
Öyle bir zaman gelir ki insanların bakışı bile onu rahatsız eder. Bu rahatsızlık kıskançlığa dönerse agresifleşebilir. Her seferinde onu teselli etmek zorunda kalırsın. Belli etmez ama bir kurt içten içe beynini kemirir. Karşılaşacağın en önemli sorun bu. Baş ederim diyorsan... Mutluluklar!
Yani toplum baskısı yine of off bi rahat yok şu elalemden, sağ olun yine de ne yapmali bilemedim ayrilmak istemiyorum ama bunlar da zor
abi elemana hiç sarılmadım demişsin sevgiliyseniz zaten sevmiyon
Ne alaka
olmamalı ama davul bile dengi dengine bir tanıdıgım vardı 150 boyu vardı eşi 180 mutlulardı insan ota boka pek bakmıcak aslında seviyorsa sevecek boy kilo güzellik bunlar boş huzur olsun huzur
Aynen
Kesinlikle sorun olurdu benim içinde çünkü ben zaten 150 yim benden de kısa olursa bizim halimiz perişan olur benden uzun olsun çocuğu gibi sevsin beni 😂
Ahahah haklısın
En İyi Cevap