Bana erkek arkadasim var dedi. hatta 2 defa soyledi emin olmam icin.
Binden fazla takipcisi var cunku bir yerde calistigi icin musteriler takip etmistir dusunuyorum
Kizlar bu kiz ayrilirsa profilinin kilidini acip mesajlara bakar mi.
Bana erkek arkadasim var dedi. hatta 2 defa soyledi emin olmam icin.
Binden fazla takipcisi var cunku bir yerde calistigi icin musteriler takip etmistir dusunuyorum
Kizlar bu kiz ayrilirsa profilinin kilidini acip mesajlara bakar mi.
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Yine siz mi
Evet ben
Her soruda sizi bulmam takdirde şayan
Eee en son ne oldu
Bana donecek o biliyorum benim gibi birini istemeyecek de kimi isteyecek ben ciddi dusunuyorum diger cakallar gibi degilim
Ben bekleyecegim onu akli basina gelince doner
En son hicbirsey olmadi kizin yanina gidemiyorum bile
Döner umarım. Benim ilişkim de iyiye gidiyor ama belirli kısa sürede uzak kalacağız o yüzden biraz mutsuzum
Çok kurumsal değilse kız ne işte çalışıyor du
Market gibi birsey
Erkek arkadasi bunu doldurmus demek ondan kizi salmiyor
Ama ben onu uyardiktan sonra o kiz asla onunla evlenmez o benim sozumu dinler
Umarım öyle olur. O kız kadar herkes sevilse yeter.
😂 ovunmek gibi olmasin da kimse benim gibi asik olamaz ben asik oldummu birakmam asla hak eden kizi alir
Ozele gel kizin fotosunu atayim sana merak ettiysen eger
Ne güzel umarım benim sevgilim de öyle aşıktır bana. Ama şunu da unutma sevgi ile elde etme hırsını ikisinin arasında olursan çok iyiydir
Ben nasil gorecem bu kizi sence cikista yanina gitmeye calissam mi konusacam kizla diyecem seninle kim bu kadar ciddi oldu. ben annemi bile yanin gonderdim sen daha ne istiyorsun
Konuş ama çok da urkutmeden. Bir küçük hediye al içine de anlamlı bir not yaz. Onu gerçekten çok sevdiğini içindeki huzurun tüm parçaları olduğunu her ne karar verirse de versin onu sevmeye devam edeceğini. Aslında sevmeyi onu sevmek olduğunu yaz.
Kizla Konusmaya mecbur nesihe
Konusmadan kizi nasil ikna edecem yanlis birsey yapmiyorum ben hak eden kisi alir kizi
Hak eden kişi alır ama unutma ki bizler birazda bize iyi olana değilde kötü olana bağlanıyoruz ki onu düzeltirim felan diye. saçma bir şekilde
Kotu olanla evlenmesin diye zaten bunu yapiyorum zaten
Cocuk iyi biri degil
O çocukla ne kadar zamandır sevgililer biliyor musun
Bilmiyorum ama uzun zaman olmustur diye tahmin ediyorum cunku ise gireli baya oldu cocuk da kiz da
Cikista yalnizsa konusacam ama normalde cuma gunu gece cikiyor o yuzden cumartesi gormeye giderim
Gece yalniz degil
Uyarinca akli basina gelir diye dusundum niye boyle oldu ya anlayamadim
Anlıyorum bol. sans
Saol kiz eve arabayla gidiyor artik galiba cunku daha once hic yurudugunu gormeden daha once de gittim falan
Diger buyuk Ablama meseleyi anlattim birak basini belaya sokma dedi
Dedim annemle konus ikna et biradaha konussun kiza
Bende öyle diyorum. ama işte bence biraz dhsa dusun
Disarda yalniz konusursam hicbirsey olmaz.
Ben bu kiza ne diyim simdi o kadar konustuk kizla hala ayni kafada ne var su cocukta niye birakamiyor
Afedersin esege ciddiyim desen egilir yere ya bu kiz niye boyle yapti
Ablami konusturcam kizla eger kabul ederse rica edecem markete gir yalnizken konus diyecem
Çok üstüne düştün seni cepte görüyor artık bencd
Onu secerse olan kendisine olur benim kadar ona deger verecek mi gorecez bakalim belkide kizla evlenmez kullanip atar
Cepte gormuyordur en son rahatsiz oluyor musun dedigimde evet dedi demek ki hala akillanmamis
Ablami konusturcam eger kabul ederse
Anlıyorum
En sonunda bana zorla benle evlendin derse. ne diyebilirim ona sence
Yemin ederim ki uyarinca doner sandim bu kiz benim istedigim bi tip degil mi acaba benim bildigim donmesi lazimdi
Ben vazgectim kizla konusmaktan
Ben sapik gibi pesinden gidemem kizin olmadi bitti gitti ben elimden geleni yaptim
Kimse kizin pesinden giderek evlenmiyor kendi gonluyle oluyor
Ben yapamam
Kizin gozunde dusemem
Sanki konussam olacak mi hayir bana sapik diyecek
Soz veriyorum bu meseleyi kapattim bitti benim icin
Hadi Hayirli aksamlar
Pesine dusersem olur mu yani sence
Onu bilmiyorum
Ben olsam olacağı olsa bile istemem bu kadari bana Garip gelirdi
Ben gittim yanina kizin buyuk calisan izin verdi gelmeme alisverise konustum kizla birseyler
Eee ne oldu sonra
Dedi sen sevgilin varken yapar misin boyle birsey ben evlenmeye ikna ediyorum ya ona diyor. dedim herkes sevgilisiyle mi evleniyor o da evet ben sevgilimle evlenecem. dedim yazik olur sana dedik yazik olmaz. daha israr etme dinlemek istemiyorum dedi
Sonra dedim ben seni bekleyecem kararini degistirirsen bana soyle
Anlıyorum amadegemz bencd
Degecek insallah
Ben kararini degistirirsen soyle dedim sustu kiz
Demek istiyor
Acaba sadece kizin yalniz oldugu zamanla mi gitsem bazilari sorun cikarirsa kizin gozunde cok duserim
Allah aşkına kız seni şikayet etse haklı bu kadarı da fazla yeter bence
Tamam ben dedim ya rahatsiz etmeden gidecem diye
Öyle bişey yok