Belki onlar cidden kötü niyetli davranmiyorlardir. Sadece takılmak için yapıyorlardır. Boşvermeyi öğrenmelisin. Yoksa sadece okulda değil hayatın boyunca mutlu olamazsın. Yüksek not almış olmak zeki olduğunu göstermez, düşük not almakta aptal olduğunu göstermez bir kişinin. Sen çok detaycı birisin, o seninle dalga geçen topluluk zaten hiçbir zaman seni anlayamayacak. Sen sadece tamam diyip geçmelisin. Çünkü asla onlar kadar aptal ve rastgele yaşayan bir insan olmayacaksın.
En iyisini edersin. Onlar koyun sürüsü. Hiçbir zaman kendilerine ait fikirleri olmayacak, toplum neyi işaret ediyorsa oranın doğru olduğuna inanıp oraya gidecekler kitle halinde. Gerçekten onları unursamamayı başarırsan, yaşadığın huzura mutluluğa sen bile inanamayacaksin. En yakın kız arkadaşın bile olsa, ona fazla yüz verme, biri mesaj atmadan sen de atma. Hep mesaj atılan aranılan kişi ol. O zaman kıymetli olursun. Senin tarafından zaten sıkıntı yok birine mesaj atmadığın zaman, çünkü sen iyi olandın her zaman.
Sevgili olayını fazla dert etme. Ona yol ver. Çünkü çoktan o gitmiş. Gitme nedenini burdan yazamıyorum kusura bakma. Benim keyfim normal de pek iyi olmuyor zaten ama, ülke nin bugünkü kötü durumuna üzülüyorum
evet ülkenin bu kötü durumuna 10 gün kadar önce ben de çok üzülürdüm ve stresliydim. sonra boşverdim bu millet daha da akıllanmıyorsa ben ne yapabilirim dedim.
Detaylı anlatman lazım herseyi. Ben seni de çocuğu da tanımıyorum. Şöyle diyeyim o zaman; sen diyelim dürüst bir kızsın yani ka*şar değilsin. Çocuk seninle ilgileniyor konuşuyor iletişim kuruyorsa sürekli, sana ilgisi var demektir bu konu da sen de bir adım at ki mevzu ilerlesin. Ha diyelim çocuk dürüst biri değil çapkın biri, seninle ciddi anlam da bir şey dusunmeyecektir. Sana ters davranıyorsa sen dürüst bir kız iken kesinlikle seni istiyor demektir.
Senin bana detay vermene gerek yok işte, ben o bahsettiğin erkekle senin aran da olabilecek senaryoyu çoktan gördüm bile... Bu bahsettiğin kişiyle, senin ileri de iyi şeyler yaşama şansın yok. Sadece kafaya takmış seni sen ona yüz vermediğin için. Seni razı edince sana ne yapacağını söylememe gerek yok. Bunu şöyle düşün, senin gerçekte beğendiğin istediğin erkeğin sana yüz vermediği gibi düşün. Ters psikoloji.
Kızlar Ne Diyor
Kotu olaylarla mutlu olmaya çalişiyorum işte sen nasilsin?
Bu ülke de iyi olmak zaten cokta olağan bir durum değil. Nedir yaşadığın kötü olaylar?
Zorbalık
Hangi konu da ve kim tarafından zorbalık yapılıyor?
Okuldakiler tarafindan ve sessiz olduğum için zorbalik yapıyorlar küçumsuyorlar sonra yani ben yuksek not alamazmişim gibi
Belki onlar cidden kötü niyetli davranmiyorlardir. Sadece takılmak için yapıyorlardır. Boşvermeyi öğrenmelisin. Yoksa sadece okulda değil hayatın boyunca mutlu olamazsın. Yüksek not almış olmak zeki olduğunu göstermez, düşük not almakta aptal olduğunu göstermez bir kişinin. Sen çok detaycı birisin, o seninle dalga geçen topluluk zaten hiçbir zaman seni anlayamayacak. Sen sadece tamam diyip geçmelisin. Çünkü asla onlar kadar aptal ve rastgele yaşayan bir insan olmayacaksın.
Güzel konuştun teşekkurler ben boşverdim artik
Neyi boşverdin peki? Ve ne zaman boşverdin
Zaten artık umursamamaya başlamıştım sen o konuşmayi yaptin daha çok umursamicam artik
En iyisini edersin. Onlar koyun sürüsü. Hiçbir zaman kendilerine ait fikirleri olmayacak, toplum neyi işaret ediyorsa oranın doğru olduğuna inanıp oraya gidecekler kitle halinde. Gerçekten onları unursamamayı başarırsan, yaşadığın huzura mutluluğa sen bile inanamayacaksin. En yakın kız arkadaşın bile olsa, ona fazla yüz verme, biri mesaj atmadan sen de atma. Hep mesaj atılan aranılan kişi ol. O zaman kıymetli olursun. Senin tarafından zaten sıkıntı yok birine mesaj atmadığın zaman, çünkü sen iyi olandın her zaman.
Aynen çok haklisin
Yaş kaç?
Yaşını buraya yazma
yok keyif kardeş üzgünüm sen nasılsın
Benim de pek keyfim yok.
Niye üzgünsün
sevgilim ilgisiz, eskisi gibi değil. senin neden yok keyfin?
Sevgili olayını fazla dert etme. Ona yol ver. Çünkü çoktan o gitmiş. Gitme nedenini burdan yazamıyorum kusura bakma. Benim keyfim normal de pek iyi olmuyor zaten ama, ülke nin bugünkü kötü durumuna üzülüyorum
evet ülkenin bu kötü durumuna 10 gün kadar önce ben de çok üzülürdüm ve stresliydim. sonra boşverdim bu millet daha da akıllanmıyorsa ben ne yapabilirim dedim.
Yani yapacak bişey yok ülke hakkında... sevgiler
hayırlısı olsun, saygılar...
Detaylı konuşmak istersen gelmen gereken yeri biliyorsun
sadece üzgünüm sevgilim ilgisiz ve bu durum maalesef ki konusunca düzelmiyor teşekkür ederim desteginiz icin
Bu durum düzelmez belki ama, belki kafan dağılır ve onu artık unutmak istersin.
Seninle özel konuşmayı isterdim.
Değil maalesef
Aboo niye?
Biri hoşlanıyor mu anlayamıyorum maalesef. Senin niye moralin bozuk
Hoşlandığını anlayamama sebebin nedir? Hareketlerinden mı anlayamıyorsun yoksa, anlayacak kadar göremiyor musun?
Ben hareketlerden ve niyetinin ne olduğunu anlayamıyorum
Bunlar detaylı konular. Sadece erkeğin sana nasil davrandığı değil, sen nasıl biriyken sana nasıl davrandığı da önemli.
Öyle de nasıl anlayacam ben yazık bana da
Detaylı anlatman lazım herseyi. Ben seni de çocuğu da tanımıyorum. Şöyle diyeyim o zaman; sen diyelim dürüst bir kızsın yani ka*şar değilsin. Çocuk seninle ilgileniyor konuşuyor iletişim kuruyorsa sürekli, sana ilgisi var demektir bu konu da sen de bir adım at ki mevzu ilerlesin. Ha diyelim çocuk dürüst biri değil çapkın biri, seninle ciddi anlam da bir şey dusunmeyecektir. Sana ters davranıyorsa sen dürüst bir kız iken kesinlikle seni istiyor demektir.
Tecrübelisin bakıyom
Fazlasıyla. O yüzden sordum sen nasil bir kızsın diye. Veya o nasıl biri diye
Yazsam çok uzun sürer ben aşırı dürüst , umursamaz biriyim. O da takıntılı ve hırslı
O takıntılı ve hırslı dediğin erkek, çapkın ve kızlar tarafından talep gören bir erkek mi
Bir de yaşlar kaç
Evet çapkındı ama yğz vermedim ona. Yıllardır😂😂ven 24 o 28
Aboouuvvv... bak senin işin çok tehlikeli. Uzak dur ondan. Hiç muhattap olmaman en iyisi.
Olaylar var işte , yazamıyorum tek tek burdan başını da ağritmiyim hiç
Senin bana detay vermene gerek yok işte, ben o bahsettiğin erkekle senin aran da olabilecek senaryoyu çoktan gördüm bile... Bu bahsettiğin kişiyle, senin ileri de iyi şeyler yaşama şansın yok. Sadece kafaya takmış seni sen ona yüz vermediğin için. Seni razı edince sana ne yapacağını söylememe gerek yok. Bunu şöyle düşün, senin gerçekte beğendiğin istediğin erkeğin sana yüz vermediği gibi düşün. Ters psikoloji.
O yüzden bu çocukla alakalı hiçbir şey düşünmemen gerekiyor. Muhattapligi da kes.
Anlatsam farklı düşünürsün
Dm gel müsaitsen
Düşünmem asla o iş bitti. Seni ailesiyle bile tanistirmis olsa seni istemeye bile gelecez dese o iş boş
iyiyim
Ne kadar iyisin