Muhtemelen bazılarınız mutfağa girip yemek yapması bile yeter diyecektir. Ama konuyu biraz eğip büküp sizi mest edecek tarifi baz alalım. Diyelim ki, erkek arkadaşını bir teste tabi tuttun. Ve en sevdiğin yemek veya tatlıyı yapması gerek. Kazanırsa ideal eş adayı olur. Peki neye aittir o tarif söyle hadi?
Erkek arkadaşın hangi yemek veya tatlıyı kendi yaparsa senin için ideal eş adayı olur?
Her yemeği yapabilir başarır diye düşünüyorum. Erkekler et konusu yemeklerinde çok başarılıdırlar. Bana tatlı yapması beni daha çok etkilerdi. Pasta 🍰 mesela. O kadar uğraşmış yapmış veya ıslak kek şöyle içi bol çikolatalı falan olursa tam şaşırma sebebim olur. Tatlıyı tutturmak erkek için en zorudur. 😁
Mangal ızgara bilicek karnıyarık yapsın mesela.. kahvaltıya krep 🥞 çikolata soslu herhangi bir 🍰 yani ama en önemlisi çoraplarını etrafa atmasın arkasını toplasın düzenli organize eli hızlı olsun yemekleri bizde yaparız 😅😅
Dünya mutfağından anlayan ve bunu lezzetli şekilde yapabilen erkek bana göre etkileyici. Bana lezzetli ve farklı bir sunum yaratıp sunması baya etkielyici olurdu. Mesela Meksika mutfağından kıymalı bir taco olabilir 😋
Türk mutfağına hakim olmak çok da zor değil çünkü bir Türk nasılsa 😃 oturup kuru fasulye yapmasına etkilenmem bana göre zaten yapabiliyor olması vereken bir şey bu ama taco yaparsa etkileşim alır benden 😄