Bence Bu doğulu sevgilin seni hiç savunmamış diye anladım anlattıklarından seni seven biri senin düşüncene, kıyafetine, yaşamına saygı duyar ve bunu olgunluk ile karşılar fakat annesine karşı bir tek cümle söyleyemeyen biri ile ne yapabilirsin başka sorunlar olunca seni hemen satabilir buna nasıl güvenebiliyorsun seni seven biri seni savunur. diğer komşu çoçuğu aslında farklı değil oda kapanmanı istemiş fakat kendince daha doğru ifade etmiş fakat ben bir insanın nasıl yaşacağına ve şu klasik bizim ailemize uygun mu olur mantığına karşı çıktığım için doğru bulmuyorum illa sen ikisi arasında seçim yapacaksan kötünün iyisini tercih et derim.
Koç Burcu Kadını Yorumu: Hepsini Bıraksın
06 Yorumla
Soran+1 yılİkisinden de hayır gelmeyecek bence de
Soran+1 yılKesinlikle bazıları aileyle görüşmeme kararı alıyor ama bu kötü bir şey bence ya ben hep birlikte mutlu huzurlu olmak isterim
Soran+1 yılBenim ailem karışan insanlar değil tabi çok farklı şeyler olur karışırlar ama onlarda aile yapısı çok tuhaf yengeleri falan herkes birbirine karışıyor ne alaka anlamadım
- +1 yıl
şimdi bu tarz aile yapısında herkes bu evliliğe karışır özellikle annesi çünkü diğer akrabalarına kaba tabirle kafası açık kadın değilde kapalı kadın isterki gövde gösterisi yapsın şimdi sen sadece kapanmakla biteceğini zannediyorsan ooo bunların gelenekleri çoktur hizmet vs bilmem ne böyle bir yapıda büyümediysen alışması zor ve stresli geçer yengelerin kavgası dövüşleri arasında kalırsın vallahi:D Koç Burcu Kadını Yorumu: Davul bile dengi dengine
En İyi Cevaplar
Kardeşim sadece bireyler evlenmez ailelerde evlenir derler seni savunmayan kişiden uzaklaş daha sevgili iken nişanlı falan değilken yok kapanmazsan almayız diyen aileden uzak dur sen daha el kızısın sonuçta sen gelin gitsen demekki sana hep zehir edecekler hayatı bir karadenizli olarak sana zor gelebilir örf ve adetleri
00 Yorumla
+1 yılAslında bir nevi mantık evliliği gibisinden sizinkisi. İhanete girer eğer tamamen ayrılmazsan. Çocukça biri ile evlenmek özellikle istenmeyen olmak çok zor bir durumdur. Doğulularda genel olarak aile çok daha etkili erkek bir şey diyemiyor ailesine. Zor durum Allah kolaylık versin
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin çok teşekkür ederim 😔
+1 yılParayı kesinlikle kıstas olarak görme. Maddiyat gelir geçer. Mantığınla düşün ailesi istemiyorsa kesinlikle mutlu olmanıza izin vermezler aşkınızı zaten yaşayamazsınız. Evlilik 2kişilik ama aileler çok etkileyebilir kişiler izin verirse tabi.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılİhanet yazanlar olmuş, sevgilinle aranın bozuk olmasının sebebi ailesine hak verdiği içinse bunu düşünmen ihanet felan değil. Kendi hayatın ve mantıklı kararlar alman lazım vicdani kararlar değil. Sevgilin güçlü bir erkek olup ailesinin bunları söylemesine engel olmalı seni uzmelerine izin vermemeli.
Fakat şunu ekleyeyim, buraya yazacak kadar olumlu bakmişsın o çocuğa. Yani sevgilin gerçekten iyi biriyse seni gerçekten cok seviyorsa, aranızın bozuk olmasının sebebi sadece ailesiyse bu düşüncen hiç hoş olmamış.
22 Yorumla
Soran+1 yılYok olumlu bakmadım açıkcası şöyle o çocuğun yerine sevgilimi koydum ailesinin yerine de sevgilimin ailesini yani düşünceleri söyledikleri güzel olsaydı bana mutlu olur muydum diye sordum kendime evet olurdum dedim
- +1 yıl
İnsanız elbet bunları düşüneceğiz, kendi hayatın için mantıklı olanı yap. Ama iki kalp birbirini seviyorsa sakın vazgeçme sevgilinden, ikinize de yazık olur.
Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı. Biri ile birlikte iken başkasını düşünürsen birlikte olduğun kişi senin için önemli değildir zaten. Diğer yandan aranızda gerçekten bir birliktelik varsa ve gidip başkasını düşünebiliyorsan bu durumu öğrenirse birlikte olduğun insanın senden tiksinmesine sebep olabilirsin. Evlilik için başka bir adam ile görüşürsen birlikte olduğun kişiye ihanet etmiş olursun. Bitireceksen bitir, ondan sonra ne yaparsan yapar.
Ya kızlar bırakın artık şu düzgün erkeklerin onurunun, haysiyetinin, şerefinin üzerinde tepinmeyi.
10 Yorumla
+1 yılİleride kwndi isteğinle kapanırsan çok mutlu oluruz lafıda sıkıntılı bir laf masum değil öbürüde kapan diyor öbürleri zaten cahillilte zirve yapmış isteyen kapanır kapanmaz size ne la. ben direkt bunlardan uzak dururum kısacası modern birini bulurum bunlarla olmaz.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBurada sorun senin baska birini değerlendirmenden ziyade sevgilinin ailesinin düşüncesi olmalı.
senin üstünde konusuyolar ve kapanmazsan almayacaklar böyle bişey olabilir mi ya ☹️ benimde aynısı basıma geldi ve bu çok sıkıntı olacak değerlendirip değerlendirmemek sana kalmış ama ayrılman en iyisi çünkü zaten ayrılacaksınız16 Yorumla
Soran+1 yılSen ne yaptın peki
- +1 yıl
1 sene içinde ben çok baskı yaşadım. Dedesinden tut annesine kadar hepsinden baskı vardı, sen de demişsin ya savunmadı beni diye oda öyle yaptı kapanmazsan evlenmeyiz dedi. Aşık olunca da insanın gözü kör olur ya kapanmaya ramak kala bişeyleri bahane etti ve biz ayrıldık.
Farklıydık ve ben denk oldurmaya calısıyodum:) sevdiğim için hiç pişman değilim ama bu şekilde baskı altında niye kaldım ki diye kendime de çok kızıyorum.
İyi düşün🙏
Soran+1 yılAslında sevgilim savundu beni yani öyle dedi kendisi ailesine bu kız kapanmak istemezse zorlamayacaksınız demiş onlar da ille de kapanacak demişler 🤦🏻♀️ sonra babası biz doğuluyuz o karadenizli olmaz şimdi evlenseniz bile ileride ayrılırsınız diyince de ayrıldık sonra dayanamadık barıştık. Barıştık ama sürekli bu yaşadığım aklıma gelince boğuluyor gibi oluyorum, kendi kendime düşünüyorum evlenince daha fazla karışırsalar ne yaparım diye. Sevgilim, önce tanışın önyargılı olmayın birbirinize diyor ama ben çok korkuyorum artık 🤦🏻♀️😔
- +1 yıl
Aklını karıştırmak ya da keyfini kaçırmak istemem ama dediğim gibi ileri de bu sorun olacak.
Tesettür kötü bişey değil, içinden gelir allah rızası için kapanırsın orası cok baska ama ailesi istiyor diye bunu yapma devam ettiremezsin. Hakkımda hayırlısı ise olsun, değilse bişeyler bahane olsun bitsin böyle dua et ben hep öyle dedim bişeyler de bahane oldu ve bitti
Soran+1 yılHep böyle dua ederim ve dediğine katılıyorum başkası istedi diye olacak bir şey değil bu çok teşekkür ederim 🌸
- +1 yıl
🌸
+1 yılSen sevseydin gercekten o kadın sana o teklufle geldıgınde Sagolun ama benım kalbım bırıne aıt Şu an derdın... Hayır Şu an hadı ayrıldın dıyelım.. Sen hemen sevgılınden ayrılıp gorucuye cıkacak kadar basit ruhlu bır kız mısın? Senın hıcmı duyguların yok anlamadım Kı.. Herseyın bır zamanı yerı var..
17 Yorumla- +1 yıl
Sana net bır sey soyleyımmı.. Bır İnsan ıkı kısı arasında kalıyorsa ıkısınıde sevmıyordur.. Cıkar lar sozkonusudur mantık devrededır.. Ben aşık olmadıgım kısıyle evlenmem dersen ıkısınıde kabul etme.. Cunku bellı sen aşık degılsın
Soran+1 yılAslında sevmiyorum değil seviyorum fakat ailesi öyle dedi diye ayrıldı benden üstelik ben onu çok severken sonra dayanamadı geldi ama bu yaşanılanlar sürekli aklımda olduğu için canım sıkılıyor artık boğuluyor gibi oluyorum
- +1 yıl
Kafandan o kısıyı tamamen sılmeden yenı bır sayfa acmamalısın.. Kısmet kacar dıye korkma.. En sağlıklısı bu
Soran+1 yılYok zaten öyle bir düşüncem yok
- +1 yıl
ben senın dger yorumlarınada baktım samımı bırı buldum... ama kafanı karıstırmıslar cok fena ve cıkmaza sokmuslar...
- +1 yıl
üzülme
Soran+1 yılEvet ben sevgilimi çok seviyordum o da aynı şekilde beni seviyordu ama ailesi baskı yaptığı için korkar oldum evleneceksem mutlu olmak istiyorum ama böyle de olmaması daha hayırlı gibi gözüküyor
+1 yılKız Sacmalama önune hayatına bak kör değilsin topal değilsin kendileri istemiyormuş bak taliplerin var gurban olsunlar sana senin manit arayı duzeltemıyorsa boş ver cidden bakkkkkk başta iyi olmassa ilerde hiç olmaz ya bazı kadınlar kendi istedigi gelini aldıkları halde burnundan getiriyor lütfen iyi düşün
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru 😔
+1 yılŞunu düşünüp burada soruyor olman bile ihanet bence
20 Yorumla
+1 yılDüşünmüşsün. Eyleme geçilen bir şer olmadığı için sayılmaz. Ayrıca sevgilin de omurgasız biri olmalı ki ailesine "Ben, bu kızı açık bir şekilde ve nereli olduğunu bilip tanıyıp sevdim." diyememiş.
02 Yorumla- +1 yıl
Şey *
Soran+1 yılDedi aslında hatta ailesine bu kız kapanmak istemezse bir şey söylemeyeceksiniz diye karşı gelmiş ve ailesi de ille de kapanacak cümlesini kurmuş ama aile ne kadar karşı gelsen de sonucunda yine onlarlasın
Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı. Bence bunu düşünüyor acaba onun yerinde bu olsa ihtimalini aklından geçiriyosan çocuğa da kendine de yapma bunu, mutlu olamazsın çünkü, boş ver zengin çocuğu dene, belli ki aklın takılmış acaba demidirtmiş.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı. İhanet gibi olur ama zorla da kapanamaz sın insanın kendi iradesi dir bu para anlık mutluluklar getirir hayal dünyası gibi düşün ama huzur daha önemli dir Sakıp Sabancı da çok zengindi fakat oğlu engelli olduğu için bir araba alamadı
00 YorumlaSırf zengin diye biriyle yuva kurulmaz. Tabi gecmiste yokluk çekmişsin ama şayet evlenirsen ilerde çok başın ağrır. Nice zenginlik içinde yaşayıp, her şeyi dört dörtlük olup da huzuru olmayan tanıdığım kişiler var.
00 Yorumla
+1 yılMantığınla hareket et ne ihanet olcak sen mutsuz oldugun kişiyle Bi ömür yapamazsn ki daha şimdiden aranız açılmış... Gelenel görenekde önemli zengin olması iyi tabi ama o kişiyi de dene belki de mutlu olman gerekir onla o da tevafuk olarak karşına cıkmıstr hakkında hayırlısı olsun inşallah
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin çok teşekkür ederim
Doğulu erkekler aile yapısı farklı inan aldatiliyorsun altından gir üstünden çık hep gözü dışarıda oluyor 2 yılımı çaldı benden her gün aldatmış arkadaslik sitelerinde çalıştığı yerde kadinlarla diyalogları çok ben hep aldatılmışim en son yakaladım zir çok zor seni kapatır namus görür ama dışarıda gözü radar gibi ksdinda kızda olur
00 YorumlaDoğulu bir erkek eğer ailesini Seviyorsa hep sen hor görüleceksin. Yasadığım yere kıyasla söylüyorum eğer anne lafını dinliyorsa senin sözünün bir anlamı yok onların gözünde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevgili nedir ya, bunu anlayamıyorum. Sevişiyorsan sevgilidir. Sevişmiyorsan erkek arkadaşındır. İkincisiysen evlen. Ailesi de istemiyormuş zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlmaz bak ciddi söylüyorum zengin oldukları için falan asla değil
Kesinlikle ev sahibinin oğlunu düşün çünkü sevgilinin ailesi sana evlendiginiz de hayati zehir edecek veya sevgilin seni yillarca oyalayacak evlenemiceksiniz.00 YorumlaAçıklığın sorun değil kapanırsan iyi mi? Sanane diyemedin mi bence kadın saçmalamış
01 Yorumla
Soran+1 yılBen kendi sevgilimin ailesiyle bu konuda sorun yaşadığım için dedim ben açığım görüldüğü üzere bu sizin için sorun olur dedim bu kadın hayır bizim için sorun değil dedi
+1 yılİlla kapanacan ne demek mk aklını başına al kızım şimdi bunları konuşan nikahı bastıktan sonra dünyanı sever uzak dur ayrıl
00 Yorumla
+1 yılTam olarak eskiyi unutana kadar yeni ilişkiye başlama
10 Yorumla
+1 yıliki tarafıda boş ver bugün kıyafetine karışan yarın döver, eve kapar tabi bunları istemiyorsan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Ev sahibinin arabasıyla konuş uyum saglarsan iyi olabilir maddiyata iyiyse kaçırma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Huzur olmayan ve baskı olan yerden yalın ayak kaç. Önce kendini bul. Sevgiyle kal.
00 Yorumla
+1 yılo doğuluyu bırak sen ailesine karşı seni ezdirir hayatını berbat eder
00 Yorumla
+1 yılAyrılmadan düşünmen ihanet ki zaten düşünüyorsan sevmiyorsundur ayrıl
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yıliki tarafta bir şey istisinden de uzak dur mutlu olmak için kendi istediğinle ilerle
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖnüne bak erkek arkadaşın daha ailesine söz geçiremiyor mk
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılHalen kapanacaksın diyen aile var mı yahu kaç ordan kaç
00 Yorumla Bana göre kesinlikle ihanettir. Daha ayrılmamışsınız sonuçta. Bir talibin çıkınca hemen bunu düşünmek yanlış bir davranış. Eğer talibinden hoşlandıysan ve onunla bir ilişki düşünüyorsan önce sevgilinden ayrılmalısın. İyi günler dilerim...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİhanet olmaz çünkü evli değilsin bişey değilsin e evlilikte oyuncak değil en iyisini bulman lazım burada gönlünü dinlemen lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok olmaz, her gördüğüne aşık olursan bir sürü sevgilin olur...
Önüne gelene teklif et bak gör
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlerde kendi isteğin ile kapanırsn çok mutlu oluruz cümlesine dikkat et bnce
00 YorumlaAllah sen ve senin gibilerin belasını versin senin gibi bi karaktersiz de aynı benzer şeyi bana yapıp yarı yolda bıraktı. Umarım hiç ama hiç mutlu olmaz sen ve senin gibiler.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınsın sonuçta * kanında, sen bilirsin o yüzden
00 Yorumla
+1 yılAilesi şimdiden karışıyorsa sonrada karışır yol yakınken ayrıl bence.
10 Yorumla
+1 yılYorumdaki çomarlara bakma yanlış bisey yapmıyorsun sevgilinden ayril görücüyu dene
00 YorumlaAran bozuk olabilir tamamen bitmeden başkasıyla olmayı düşünmen saçma.
00 Yorumla
+1 yılZenginliği etkilemiş anlaşılan
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet küçüklüğümden beri çok maddi sıkıntı çektiğim için etkiledi yalan söyleyemem
+1 yılZengin olması hoşuna gitmiş sanirim
05 Yorumla
Soran+1 yılAşkım senin gitmez miydi
- +1 yıl
Bn varlıklı bir aileden durumu olmiyan bir insanla görücü usulü evlendim tüm luksiyeti bıraktım arkamda insan olsun yeter dedim
Soran+1 yılAnladım ben varlıklı bir ailede büyümedim her türlü zorluğu sıkıntıyı çektim kira veremediğimiz için evden de atıldığımız oldu eşyalarımı gelip evden zorla aldıkları da oldu zengin olması tabi ki hoşuma gitti çünkü neden gitmesin herkes sizin gibi bir eli yağda bir eli balda büyümüyor :)
+1 yılikinci seçeneğe doğru kay bence sen
00 Yorumla
+1 yıliki tarafta kapatacak seni haberin olsun 🙂
00 Yorumla
+1 yılİhanet değil diyenlerin kaşarlığı halis mi
00 YorumlaBitmiş de sen daha kabullenmemişsşn
00 YorumlaHayat böyle diyip geciştir salla gerisini :D
00 YorumlaHayirnolmaz sonucta ayrısın
00 Yorumla
+1 yılSen bilirsin ama doğulu biriylen bende yapamazdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilinin evi varsa kaçarak evlenin 😃
07 Yorumla
Soran+1 yılYok maalesef
Cevap sahibi+1 yılSevgilin ne vaat ediyor peki sana 🙄 umutlu mu ilişkinizden
Soran+1 yılEvi ailesi verebilirmiş kendisi polis bazen maaşı bize yetmeyebilirmiş çalışmak zorunda kalabilirmişim bu sorun değil çalışırım ama okulumun bitmesine 2 yıl var bana bekleyemem okulu boş ver diyor
Cevap sahibi+1 yılOkul bitsin yahu :(
Soran+1 yılOkuyacağım tabii ki
Cevap sahibi+1 yılHelal ☺️
- +1 yıl
Maaşım yetmeyebilir Çalışmak zorunda kalabilirsin diyen birinin okulu boş ver bekleyemem evlenelim demesi ayrıca ironik. Açık açık soyleyemese de seni bsylere mecbur bırakmaya çalışıyor. Okulu boş ver diyen seni bı şekilde mecbur bıraktıktan sonra calismana da izin vermez
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevgilinden ayrıl o çocuğa bi şans ver
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıliki seçenekte sakıncalı bence
00 YorumlaYazık..
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuşma emre yaşamadan bilemezsin
olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılOlur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hiçte bile
00 Yorumla
+1 yılbence talibine git
00 Yorumlakesinlikle ihanet değil
00 Yorumla
+1 yılHangi eyalette isen söylede gideyim
00 Yorumla
+1 yılE yani
00 Yorumla
+1 yılHayr olmaz peki kararn ne
00 Yorumla