Aşk bombardimani dedikleri şeye maruz kaldınız mi? Mağdurlar varsa bu başlıkta toplanabilir miyiz?

Öncelikle bu kişiler dışarıdan çok cıvıl cıvıl mutluluk dolu kendi kendine yetebilen kisileri secerlermis. Benim başıma aynı böyle mutlu olduğum dönemlerde geldi. İlk etapta çok fazla hayranlık dolu sözler, hediyeler ve sürekli çevrenizle tanışma isteği. Herkese bu benim sevdiceğim diye belirtmeler. Giderek özel alan bırakmamaya başlıyorlar her şeyi sizle birlikte yapmak istiyorlar. Size hep cok yakın olmak istiyorlar. Örneğin resmi dairelerde bir isleminiz mi var hadi ben de geleyim diyerek sizin lazım olan olmayan zamanlarinizda her zaman sizle oluyorlar. İyice güvenmeye başlıyorsunuz. Ailenizle tanışıyorlar çevrenizin içine giriyorlar. Bir süre sonra kimseyle arkadaşlık yapamadiginizi fark ediyorsunuz. Bir şekilde çevredeki insanları hep kotuluyorlar. Özellikle kendi eksiklikleri bir başkasında varsa o insana kin duyup sizin de kin duymanız için o insanın kötü olduğunu söylüyorlar. Siz bu dönemde aradığınız muhteşem aşkı buldugunuzu saniyorsunuz fakat sizi ele geçirmeye başladıkça ilgiyi hızla çekmeye başlıyor. İsteklerini yaptirabilmek için sizin duygulariniz ile oynuyor. Sizde değiştirmeye çalıştığı şeyler varsa bu dönemde özellikle söylemeye başlıyor. Baslarda sizi bu haliyle kabul eden kişi gidiyor yerine sizi sevgisini kullanarak manipüle etmeye çalışan biri geliyor. İsteklerini yaparsanız ödül olarak biraz sevgi ve hediyelerle sizi mutlu etmeye devam ediyor. Cani sıkılırsa canınızı sıkıyor. İlk zamanlar sizde gördüğü enerjiyi ve mutluluğu kendi üstüne çekerek sizin psikolojik olarak cokmenizi sağlıyor. O kişiye bağımlı olduğunuzu hissediyorsunuz. Sürekli ilk zamanları hatırlayarak aslında böyle değildi ben yanlış yaptım diyerek kendinizi sucluyorsunuz. Böyle bir mağduriyet yaşadınız mı? Ben bu yazdıklarımın hepsini maalesef yaşadım. Sizlerin de benzer hikayeleri varsa dinlemek dertleşmek isterim.

Aşk bombardimani dedikleri şeye maruz kaldınız mi? Mağdurlar varsa bu başlıkta toplanabilir miyiz?