Ailem sevgilimle evlenmemi istemiyor, hatta tanışmak bile istemiyor. Ne yapmalıyım?

Ben 26 yaşındayım sevgilimde 27 yaşında birbirimizi çok seviyoruz. Sevgilimin işi dolayısıyla ailem istemiyor. Sevgilim asker ve tayinleri çok olduğu yerleşik düzeni olmadığı için ailem istemiyor. Benim mesleğim özel sektör doğuda iş bulmam zor olur diye. Sonra ben İstanbul'da yaşıyım o gitsin göreve ben bekliyim İstanbul'da işimi yapıyım dedim fakat bunada razı olmadılar. Evlenince seni yanında isteyecek, şimdi böyle der sonra fikrini değiştirir dediler. Tamam dedim başka çözüm arayalım sonra sevgilim bana kendi mesleğini bırakmak çözümüyle geldi kendi birikimimle işimi açarım ve ev tutarım. İstanbul'da yerleşik düzenimiz olur dedi. Ailem bu seferde sevgilimin mesleğini bırakmasına gönlü razı olmadı. Ailem işi evi yoksa gelmesin tanışmayız diyorlar ama mesleğini bıraksa dair bunları yaparsa bile gelmesin diyorlar ne yapmalıyım?

Ailem sevgilimle evlenmemi istemiyor, hatta tanışmak bile istemiyor. Ne yapmalıyım?