- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYine değişik gıcık bi soru sormuşsun dat mat yazıp milletin beynini yine dumanlaştırmışsn
Soruya gelecek olursak eve kim önce varırsa o yazmalı bence ama şuda var insan gerçekten sevince sen mi önce yazdın ben mi önce yazdım ona bakmıyor söz konusu sevdiğiyse canından çok düşünür hep onu düşünür aklı hep onda kalır sen önce yazdın yazmadın gibisinden pek düşünmeye gerek yok ama iki tarafta yapmalı bunu merak etmeli110 Yorumla- +1 yıl
Şimdi söz konusu kadının gözüne girmek sjsj
- +1 yıl
Gözüne girdiğimiz kadınlar bi süre sonra müsait bi yerde inmek istiyorlar ama 🚬 yakılır bunu dimi kddkdk
- +1 yıl
Gözüne girdiğini sandığın kadınlardır onlar 😃
- +1 yıl
Ne yazık ki çok doğru işte hepsi mi öyle oluyor ya şaka gibi ama
- +1 yıl
Yok bu aynı şey gibi bütün erkekleri bi konu hakkında aynı kefeye koymak gibi, vardır vardır
- +1 yıl
Tabii haklısın ama beni hayal kırıklığına uğratan çok iyi rol yapıyorlar o kadar iyi anlatamam ha bu diyorsun gerçeken güveniyorsun ama sonrası sanki başka biriymiş karşımızkaki aniden değişiyor
- +1 yıl
Enaaa aynı erkek kısmısını anlatıyorsun, seviyorum aşığım diye rol yapanını gördük 😅 sonrasında hiç aşık olmadım ki ben, hiç sevmedim he awk, biraz da size yapılsın böyle oyunlar napak
- +1 yıl
Kendi hemcinslerimede giydirdim merak etme bunun kadını erkeği yok insan olan böyle umut verip aniden sebepsiz yere gitmez
Ama erkekler daha acımasızdır bak yalan yok ama kızlarda yarışır oldu artık erkeklerle
Ya sen himcinslerine giydirdinmi peki jsdjdj - +1 yıl
Hemcinslerime sen giydirdin zaten djjd ben yüklenmeyeyim
- +1 yıl
Masumlara asla lafım yokk onlar en iyilerini hak ediyorlar ama 🌼😀
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılNe olursa olsun o gün son bulana kadar yanında olurum hatta apartman kapısında gözden kaybolana kadar bakıp ne kadar şanslı olduğumu düşünürüm. Ve çıtayı arttırıyorum ilk olarak ta sabahta gider alırım 😇 hoş böyle bir şeyi yaşayacak kadar sevmedim o duyguları yasamadim o ayrı 😄😄
32 Yorumla- +1 yıl
Yaşarsınız inşallah diyelim 😅
- +1 yıl
Ah bı yaşasak biz de yasaticaz da işte 😄😄 mutluluk paylaşıldıkça çoğalır
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle "eve varınca yaz" diyen adam değer veriyordur. Sonrasın da sadece onunla kalmayıp "eve vardın mı" diye yazıyorsa on numara beş yıldızdır.
50 Yorumla
+1 yılEve bırakan erkek 10-0 öndedir tatlım..🤭
64 Yorumla- +1 yıl
Aynen bebişim ben de öyle düşünüyorum 😌
- +1 yıl
🙃💫
- +1 yıl
Teşekkür ederim..🌸💫
- +1 yıl
Rica ederim 🌷
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,8b cevap paylaştı. Eve vardın mı diye soran sevgili makbuldür :)
210 Yorumla- +1 yıl
Hayır sevgili değil erkek kişisi 😅
- +1 yıl
Evet erkek kadına. 😒
- +1 yıl
Hayır bu şey demek; ister haber ver ister verme :D bunu söyledikten sonra ardından eve vardın mı? Mesajı gelmeli. Date gibi kelimeler zaten Türklerin ağzında pelesenk olmuş, adamlar toplantıya miiiting diyo djdj
- +1 yıl
Ben Alman’ım djsks işime geldiği şekilde takılıyorum ok mı
- +1 yıl
shsj aferin kardeşim 😃
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Eve varınca haber ver diyen ama kişinin bunu unutabileceğini düşünerek bunu demeli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
u +1 yılEve gidince haber ver diyen tabii ki...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u +1 yılDate sonrası eve bırakan ve eve girdiğinden emin olana kadar bekleyen erkek ikisini de sollar :D
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılYa uzun bi yürüyüş yaparsam? Belki içimde O'nun gözlerine bakarken muazzam bi adrenalin birikti, belki saatlerce açık havada yürüyeceğim? Doğal olsun benimki, içinden geliyorsa yazsın, gelmiyorsa yazmasın. Klişelerden etkilenmiyorum cidden 😎🦉
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılValla bir şey diyeyim mi kuzum;
Bana ikisini yapmasa da kızmam sanırım çünkü laf olsun diye yapılması beni soğutuyor.
Gerçekten içinden gelerek, beni merak ettiğini hissettirecek şekilde sorsun isterse bir ayı bulsun.21 Yorumla- +1 yıl
Laf olsun diye yapmasın zaten 😕
Eve vardin mi da merak edendir, eve varinca haber ver diyen de…
Saglikli bir sekilde eve gittigini bilmek icin sorulan sorudur bu daha guzel soylense fena olmaz hani neyin agirbasliligidir lan bu 😂
Eve gecince haber verir misin, demek cok zor degildir heralde hemi gencler.10 Yorumla
+1 yılKız tedirgin olabilir diye ince düşünerek evine bırakmayan ama bir zaman geçtikten sonra bir zahmet " Sen giderken bir müddet öylece gidişine baktım.. Bugün içimde çocuksu sevinçler var.. Çok güzel bir gündü.. Teşekkür ederim " böylesi mesajlari yazan adamlar tur bindirir..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemsemek, değer vermek ve ince düşünceli davranışlar her ilişkide birer artıdır.
İnsanı özel hissettirir.18 Yorumla- +1 yıl
Tamam işte hangisi 😅
- +1 yıl
Soruna gelirsek ikisi de aynı anlamda zaten.
- +1 yıl
Aynı anlamda değil 🙄
- +1 yıl
Eve vardın mı?
Eve varınca haber ver?
Cümle yapısı ve anlam bakımından aynı kapıya çıkıyor. - +1 yıl
Sorunun içinden keyfimize göre cımbızla cümleleri çekip almazsak eğer anlayabiliriz.
Date sonrası "eve vardın mı" YAZAN mı yoksa "eve varınca haber ver" DİYEN erkek mi 1-0 öndedir?
sırf şu iki kelimeyi bile algılasak misal. “Haber ver” diyen eve gidince haber vermesini bekleyen kişi olacaktır, “vardın mı” diye yazan beklemeden haber alandır. - +1 yıl
Peki, eve varınca haber ver.
- +1 yıl
😌
- +1 yıl
👍.
+1 yılBuluşma gününe ''date'' demeyen erkek öndedir. Date ne entel dantel işler :D
11 Yorumla- +1 yıl
😃 shsjs ne var ya
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Bana göre eve gelince haber ver diyip gelen mesaja 1 2 gün cevap vermeyen erkek öndedir. Kadınlar bayılır
17 Yorumla- +1 yıl
Kim uyduruyor bunları kim
- +1 yıl
Yaa alakası yok, kadınlar öyle seviyor sandığınız için saçmalamaya başladınız iyice.
- +1 yıl
Öyle erkekler başından kötü olduğunu belli etmezler, hepsi iyi insan rolü oynuyor. Sonradan anlarsın kötülüğünü. Baştan kötü davranan birinin peşinden giden kadınların aklından şüphe ederim. Z kuşağından bahsediyorsan bilemem djdj
- +1 yıl
😒😒
+1 yılMuk demekki düşünüyor ki yaziyir kimi öküzler de var buluşmadan sonra zaten az önce beraberdik diyip konuşmayan ertesi gün konuşmaya devam eden
12 Yorumla- +1 yıl
Hay onların nesli tükensin 😃
- +1 yıl
Keşke nerdeeee
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Date date date, date ney lan (Lanet olası ergenler!)
21 Yorumla- +1 yıl
Yaşlı amcalar 🥹
+1 yılBu soru pembişlere olmuş ben taktik bakmaya geldim 😁
18 Yorumla- +1 yıl
Hayır sen nasıl yapıyorsun misal ondan bahset djdj
- +1 yıl
Benim sevgilim falan yok ki işte olursa taktik bileyim diye baktım 😁
- +1 yıl
Ohooo 😃 peki madem
- +1 yıl
Ne ohoooo yok işte napayım😁 bulamadım ki 😢😢
- +1 yıl
Yahu hiç buluşmaya falan da mı gitmedin sen
- +1 yıl
Ben evlenip ayrıldım o kadar da değil
- +1 yıl
O zaman cevap verebilirsin soruya
- +1 yıl
Eve varınca haber ver derim
+1 yılEve vardın mı "diye yazan, eve gidince de haber ver diye yazan erkek adamdırr
16 Yorumla- +1 yıl
Diyen pardon dşfçfçd
- +1 yıl
İkisini de isteriz, isteriiiz djdj
- +1 yıl
Bende yazıp sorarım tabi ki her şeyi erkekten beklemeyelim şimdi dşgldöd
- +1 yıl
Şimdi bir gün beklenir hiç mesaj gelmezse o buluşmadan sonra anca sövme mesajı gider djdj
- +1 yıl
La hahahahaha😂😂
- +1 yıl
😅😅
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. date falan ben uzak kalmışım bu lav işlerine 😇
13 Yorumla- +1 yıl
aslında o datenin kralını yıllar önce yapmıştım taa Samsun'daki bi roman için
uzak mesafe ilişkisi
olmadı işte
olayda romanda bende kalsın - +1 yıl
Üzünç..
- +1 yıl
dıştan ehh biriyim ama içten Ferrari 😇😎
+1 yılİkiside aynı şey değil mi zaten, yoksa ben mi detay kaçırıyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Değil biri senden haber bekliyor diğeri haber alıyor
- +1 yıl
O kadarda ince düşünmeye gerek yok ya ikiside beni mutlu eder djdjs
- +1 yıl
Olmaz her şeyi kabul etmeyin :D
+1 yılVedalaşınca eve varınca haber ver deyip bir süre sonra eve vardın mı diye yazsa var ya müq olurr.
19 Yorumla- +1 yıl
Haha illa ikisi de olsun diyoruz ama imkansız 😃
- +1 yıl
Bence ikisini yapan erkekler bir yerlerde saklanıyorlar benim inancım var öyle insanların olduğuna ama bana denk gelir mi tabiki de hayırr😄
- +1 yıl
Çok iyi saklanmışlarsa demek :D belki de henüz doğmadılar sjdj
- +1 yıl
Aynı şey gibi oldu sevgilim yok diye üzülmeyin belki de henüz doğmamıştır haha
- +1 yıl
ahaha aynen 😅
- +1 yıl
Adnan ve Bihter gibi tövbe tövbe
- +1 yıl
Bebiş o nerden geldi aklına allasen 😅
- +1 yıl
Belki sevgilim henüz doğmamıştır ile bağdaşlaştırınca yaş farkından aklıma Adnanla Bihter geldi
- +1 yıl
Oha :D bu kadar detaylı düşünmemiştim haha ama haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 645 cevap paylaştı.
+1 yıleve varınca çağrı at diyen erkek 10-0 öndedir dude kuşak farkından
11 Yorumla- +1 yıl
ya ahahah :D çok doğru
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuluşma bitiminde eve varınca haber et deyip. O daha haber etmeden eve vardın mı diye mesaj atmak en makbülüdür🙂
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen 👍
Cevap sahibi+1 yıl🙂🙂🙂
+1 yılBir beyfendi sevdicegini mahallesine kadar eslik eder ve evine girene kadar incelik gostererek bekler. Sonrada kendi yoluna ilerler😌 tabi boyleleri pek kalmadi da yaziyoruz iste...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. öncelikle imkanım varsa ben bırakırım evine zaten. onun dışında ayrılırken söylerim eve varınca haber ver diye sonrasında da yazarım ne yaptın nekadar kaldı filan diye
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle Eve varınca haber ver demeli ve belli bir süre geçtikten sonra da eve vardın mı diye sormalı
20 Yorumla
+1 yılBırakma şansı yoksa, Eve varınca haber ver diyip eve varmadan vardınmı diye arayan. Sonrada tlf eve kadar kapamayan.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı. Bence ikisi de aynı. Vardin mi yazan daha ilgili sanma, haber ver diyenin de umurunda olmasan böyle bir talepte bulunmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHiç birisi değil !!!
Sokağının başına kadar beraber gider eşlik ederdim ama sokağa girmez beklerdim evine girene kadar (eski bir delikanlılık felsefesi)
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Bu kadar belli etmesine gerek yok bence sevmem
10 Yorumlaİkisinin olması daha makbul ama biri olacaksa karşı tarafın yazması derim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Eve varınca haber ver. Sahiplenme açısından daha değerli
10 YorumlaEve vardın mı yazan erkekler için, eve kadar bırakıp geri dönen erkekleri üzdünüz kızlar
10 Yorumla
+1 yıleve varınca haber ver diyen merak ediyodur
digeri oylesine sormuş10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
s +1 yılEve kadar eşlik eden
Kapıdan girmemi bekleyen öndedir 😂10 Yorumla Eve varınca haber ver anangillere de selam söyle diyen djdjdjsjs:)
10 Yorumla
+1 yılBana '' evdeyim '' mesajını attıran adam öndedir
10 Yorumla
+1 yıltabii ki de, varınca niye yazmadın <=> merak etsen sorardın diyaloglu toksik ilişki
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKesinlikle "eve vardın mı" diye merak edip aklında kaldığımızı belli eden erkek. allah'ım sen konuyu biliyosun. Amin.
10 Yorumla
+1 yılEve varınca haber ver diye söyleyip dayanamayıp eve vardın mı diye mesaj atan öndedir
11 Yorumla- +1 yıl
Güzelmiş tuttum bunu 😃
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu mesajı ERKEKLER için yazıyorum.
Bir kıza "eve vardın mı" "eve
10 YorumlaEve vardın mı diyen 😄
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHaber ver diyip sonrasinda karsi taraftan haber emtmesini beklemeden vardinmi diye soran erkek :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılSoruyu bir daha alabilirmiyim anlamadım da
214 Yorumla- +1 yıl
Buluşmadan sonra “eve varınca haber ver” diyip mesaj bekleyen misin, “eve vardın mı” diye yazıp haber alanlardan mı :D
- +1 yıl
Aramam banane ya
- +1 yıl
Yalan 😃
- +1 yıl
Bende yalan yok
- +1 yıl
Palavra :D
- +1 yıl
Yürü git 🥴
- +1 yıl
Nereye
- +1 yıl
Ne biliyim ben
- +1 yıl
Oktu bye
- +1 yıl
Pasaportun var nereye istersen git
- +1 yıl
Taam ağa gidiyoz işte 😒
- +1 yıl
Aferin
- +1 yıl
Kovdun beni 🤧
- +1 yıl
Estağfurullah
+1 yılDate ne çıldıracağmmmm
11 Yorumla- +1 yıl
Çıldıır :D
İkiside seni şeye çıkıyor ondan 1 0
18 Yorumla- +1 yıl
Neye çıkıyor 😅
- +1 yıl
Kim atıyor golü
- +1 yıl
Hayır işte ikisi de kazanamıyor
- +1 yıl
İlgilenen kazanıyor :D eve gidince haber et diyen kaybediyor
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılNiyet önemli. İkisine de 1 puan ekliyoruz :D
13 Yorumla- +1 yıl
Olmuyor öyle seçiniz
- +1 yıl
Ben en son eve vardın mı? diye sormuştum o zaman bu şıkkı seçiyorum :D
- +1 yıl
Oktu 😅 oldu bence
+1 yılEve varınca engellemediğime şükretsin
12 Yorumla- +1 yıl
Engellenen sen olma sonra
- +1 yıl
Canım sağ olsun der geçerim , o kaybeder 🤨
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Eve geçince haber ver demesi daha mantıklı olur.
17 Yorumla- +1 yıl
Hayır değil bu ilgisiz erkek davranışı bi kere
- +1 yıl
Darlamak değil o “seni merak ediyorum, seninle ilgileniyorum” demektir. Bunu darlamak olarak algılayan kadın var mı acaba
- +1 yıl
Üff tartışamadık seninle djjd herkes kaostan kaçıyor 🤧
- +1 yıl
Hangi sorular geriyorsa seni artık 😅
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. İkisini yapan kazanır sjshj
17 Yorumla- +1 yıl
Evet orası kesin ama siz erkolar birini yapsa, biz şükredeceğiz hddj
- +1 yıl
İşte yapanı yok ki, herkes elendi djsj
- +1 yıl
Ya sen var ya, kıza eve varınca haber ver deyip eve gidene kadar takip eder (sağ salim varsın diye) sonra eve vardın mı diye mesaj atarsın :D hdjsj
- +1 yıl
Al işte ya shhs çok mülayim
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSenin şu kelepçe neden ilgimi çekiyor 😂
15 Yorumla- +1 yıl
Ne bileyim ben, ilgini çekecek başka bir şey bulamadığın içindir
- +1 yıl
Uzun zamandır ilgimi çektiğin için olamaz mı
- +1 yıl
Motosiklet seviyorsa evden de alırım eve de bırakırım en güzeli bu
- +1 yıl
Woow şimdi düşerim 😒
- +1 yıl
Kafa dengiyiz aslında
+1 yılikisini de diyosa iyii bence ama eve vardın mı sanırım
20 YorumlaEve vardin mi yazan eve varıncada sabaha kadar mesajlaşan erkek kişisi öndedir
20 Yorumlabuluşma güzel geçerse işe yarar ama güzel geçmezse 10 defa sorsa bir şeye yaramaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkisi de aynı şey değil mi yaa? 😂
19 Yorumla- +1 yıl
Değil işte üff :D ben mi çok detaycıyım 😅
Cevap sahibi+1 yıl3 yıla yakın bir ilişkinin içinde olduğum için herhalde bu tür şeylere uzak kalmışım 😂 ben de diyorum eve varınca haber verirsin veya dikkat et diye 😂 arabayla bıraktığında 30 sn lik bir yürüme mesafem oluyor onda bile dikkat et diyor ve ben eve ondan önce vardigim için de eve geldim diyorum. Yürürken ayrıldığımız da da orta noktada ayrılıyoruz hangimiz önce varırsa eve geldim der 😂
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum belli bir süreden sonra takılmayan bir şey gibi 😂 ya da biz de öyle olmuş😂😂
- +1 yıl
He o zaman durumlar değişiyor tabii. Oturmuş bir ilişkide pek bir şey farketmiyor jdjs
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 Allah korusun ilişkim bitse flört edemeyeceğim tüm yeni formülleri ezberlemem gerekecek 😂😂
- +1 yıl
ahahahashah ya deme öyle Allah korusun :D flörtten ilişkiye evrilemiyor millet, çok zor çok
Cevap sahibi+1 yılEvet sosyal medyada bazen paylaşımlara denk geliyorum çok şükür zamanında piyasadan çekilmişiz 😅
- +1 yıl
Ah ah :D hatta offfff hajahs şimdikiler Gülşenden of of dinliyor :D
Cevap sahibi+1 yıl😅😅
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılEve varınca haber ver diyen
10 Yorumla
+1 yılEve bırakan erkek tabii ki, ikisi de değil.. 😈💪
10 YorumlaKesinlikle 0 1 öndendir..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıl"Eve vardın mi"? Yazan öndedir.
10 Yorumla Bence eve varınca heber et diyen öndedir.
10 Yorumla
+1 yılEve bırakmasını tercih ederim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılİkisini de yapan erkek.
10 Yorumla Ay seçemedim, ikisi de güzel 🤭
10 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler