İçinden karşılaştırma yapar mı?
benden ayrılınca gidip ilk aşkıyla evlenmişti bir yıl içinde boşandılar. Geri döndü kabul ettim.
İçinden karşılaştırma yapar mı?
benden ayrılınca gidip ilk aşkıyla evlenmişti bir yıl içinde boşandılar. Geri döndü kabul ettim.
Demek ki güzellik her şey değilmiş.
Ama anladığım kadarıyla güvenilir istikrarlı bir adam değil. Sonuç olarak ilk aşkıyla bile bir yıl içinde boşanmış. Yani güzellik kıyaslaması en son düşüneceğin şey olabilir
Biz de ayrılacağız zaten sürekli bunun içün uğraşıyor. Onu unutmak için de bana gelmiş olabilir artık bundan şüpheleniyorum.
Sonradan içinden cikamayacagin bir durum yaşayana kadar iki gün ağlar unutursun
Asla öyle düşünme, her şey güzellik değildir buna kalıbımı bile basarım… Kimisi bakımsız olur ama hareketleri albenilidir, cilvesi vardır erkek etkilenir… Kimisi aynı şekilde bakımsızdır ama ses tonu etkileyicidir… Birçok etken var… Kimisi de vardır bebek gibidir çok güzeldir ama soğuktur, robot gibidir… Karşı tarafı etkilemeyi bilmez… Çok değişken şeyler bunlar.. Güzellik tek bir etken değildir yani.
Cevap
9Cevap
Geri döneni kabul etmekle ilk hatayı yapmışsın. Eski eşin ismi zihinlerinizde hala anılıyorsa bu da ikinci hatadır. Üçüncü hatanın ne olacağı belli. Şiddetli geçimsizlik. Umarım her ikinizde aklınızı başınıza devşirir ve hayatınıza ortak bir amaç katarsınız. Aksi takdirde yolun sonu görünüyor...
Yol sonu belli çünkü sürekli bunun için uğraşıyor. Ayrılayım diye. Onu unutmak için mi benimle oldu sizce? Boşanma davası açılınca bana gelmişti ağar topar nişan istedi. Şimdi ayrılmak için tartışma çıkarıyor günlük.
Unutmak için değil. Unutmaz zaten. Öyle bir şık yok. İlk tercihini yanlış kişiye yaptığı zannına kapılarak size dönmüş. Bence pişmanlık duygusu... Ama boşanmış ve ayrılmış bir erkekle 1 yıl geçmeden ciddi ilişki yaşamak sağlıklı değildir. Bunu, yaşayarak öğrenmişsiniz. Açık açık derdini sor ve ilişkinizin geleceğini sorgulayın. Mesele hallolmadan da çocuk sahibi olmasan iyi olur.
Son bir şey daha danışacağım size benimle ne zaman ayrılmaya kalksa eski eşinin inst engelini kaldırıyor. Hiç dile getirmedim ama bakıyorum hesabından. Sizce neden olabilir?
Bunu, sizin görmeniz için mahsustan yapıyorsa nispet yapıyor, aslında onu ben bıraktım engelledim, engelini açsam koşa koşa gelir havasında... Siz görmeden yapma çabasındaysa kafası karışık, git geller yaşıyor diyecem ama buna pek ihtimal vermiyorum çünkü şifresini kullanmanıza izin vermezdi. Ayrıca neden engel koymuş konusu da ayrıca sorgulanacak bir konu... Her neyse, evliliğin sağlıklı yürümesi için eski eşi hayatınızdan çıkarmanız şart.
Bir ihtimal de şu. Kavga sonrası engelli kaldırıyor çünkü ona bakıyor... Kavga sonrası yaşadığı moral bozukluğunu onun resimlerine bakarak gideriyor.. Ama bu durum, onunla irtibatlı olduğunu göstermez ama ondan ayrılma kararının doğru olup olmadığını sorguloyor da olabilir. Sen tüm bunları boş ver.. Sorunların açıkça konuşarak çözüme bağla... Bu konuşmayı mümkünse dışarıda nezih ve sakin bir restorantta yemek sonrası kahve içerken yap.
Nişanı attığımı söyledim. Olur dedi. Başka tepkisi olmadı. Böylesi daha iyi oldu. Benimle ona inat oldu kesin
Güzellik evliliklerini sürdürmek için sebep olmamış. Onun için güzelliğe önem vereceğini düşünmüyorum. Sende bunu düşünüp kendini strese sokma
Nişanlım geçimsiz biri o yüzden bitmiştir. Benimle de sürekli kavga ediyor.
Sen ne diye evleniyosun o zaman.
Seviyorum.
Göze alıyorsan hayat senin. Ama üzüleceksin sonunda
Sorunlu biri belli. şu an idare edebiliyorsun. Ama zaman içinde tahammül sınırını aşınca sen de ayrılmak istiyceksin.
Buna değer mi?
Ahh detayı okumayaydım.
Onu o boşluğa düşürürsen ister istemez bu kıyaslamayı hep yapacaktır.
Ben erkek olsam zihnimde istemsizce karşılaştırma yapardım. Başkalarını bilemem.
Ben de öyle düşünüyorum. Eski eşine benden için eski sevgilim sen gibi kalitesiz değildi falan demiş. Ona onu yapan bana neler yapmaz. Nişanı atmayı düşünüyorum zaten sürekli ayrılayım diye yapmadığı kalmıyor.
Bir insan eski eşine bunu söylüyorsa evlenince de sana neler neler söyler kim bilir.
Güzellik önemli olsaydı Eski diye anılmazdı.
Sizinki bu saatten sonra mantık evliliği bence.
Esra Ezmeci nin deyimiyle biraz gurur bizi çok şeyden kurtarır. Biraz gururlu olmak lazım.
Gercekten iliskisi bittiyse ve aranizdaki seks iyiyse unutur
Ancak sen kabul etmemeliydin
Sbla sizin iş çok karışık ama onu geriye döndürmiycek şeyler yap
Sanamı çok diyordu bunu çok güzeldi diye
Yok çevresi diyor yakın arkadaşının karısı dedi hepsi eski eşiyle çocukluk arkadaşı.
yapmaz
geçmişte kaldı o
evlenen adam o saatten sonra güzelliğe bakmaz
Cinselliği tavan yaptirirsan aklına bile gelmez 😅
Taktik veriyim mi sana 😊
Yapabilirde yapmayabilirde bilemeyiz icini
Bu evlilik yürümez
Yapar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?