Tercihiniz evlenilecek erkekler mi, eğlenilecek erkekler mi?

Hayat yeteri kadar acimasiz ayni zamanda icindeki insanlar da cabasi. Evlenmek isteyen egleniyor, nasil mi aldatarak cunku karisini esini saglikli bir sekilde taniyamamis seffaf konusmalarinizi bir birinize yapamayacak kadar utangac ve cekingensiniz. Haliyle kadin, erkek bir birinizi aldatmaya basliyorsunuz…
Eglenmek isteyen de solugu nikah masasinda aliyor cunku eglenebiliyorlar, ama genel olarak o kisiler sadece kendilerini dusunur ve hayati akisina yasamayi tercih eder taki ki akillarini baslarindan dondurecek bir erkek cikana kadar ben evlenmek istemiyorum diyene bek sey etmeyin hani ;)
Yanında mutlu olup eglenebildikleri evlenilecek erkekler. Türk kızları evlenmeye baya takıntılı. Kültürümüzle alakalı heralde. Olurda evlilik yolu gözükmüyorsa ilişkiyi bitirip yeni denizlere yelken açarlar. Nereden biliyorsunuz diye sormayın acı tecrübeler djdhdjdjdh
kadınların alayı evlenmenin peşinde ama her ne hikmetse erkeklere bokkk atıyorlar kriterlerinden bahsetmemişler hiç zengin adam isteyen yok iyi arabası olsun diyende yok buradaki bütün kadınlar mütevazı ne güzelmiş 🤣🤣🤣
Cevap
32Cevap
Eğlencek ile eğlendik sıra evlenmeye geldi 😆😉😎
babala nın kemal bey vidyosunun üzerine iyi geldi sorun. su an ııcn evlenicek kızlar diyroum. artık zamanı geldi bosa zaman harcamaya gerek yok. bi denk gelsek meraba isminiz nedir benimle evlenirmisin diyip 5 dk da işi baglamak istiyorum öyle yani:D
100 kıza sorsan 94, ü adam gibi adam olsun derler ama adamlıktan neyi kastettiğini anlamak güç, nerde iyi giyimli bir o rus bu jojuğu var onun peşinden koşuyor ondan sonra bütün erkekler aynısınız 😂
Öte yandan rus erkekleri de taş gibi maşallah 🤭
Şaka yapıyorsun dimi 😆
Hayir çok yakışıklı ruslar görüyorum . d
Bilemedim güney amerikalı, ispanyol vs desen tamam derim ama rus bilemedim onlar top model falandır🤔
Rus kızlarıda bebek gibi ona bakarsan ve türk erkeklerine bayılıyorlar😁
Yok ben normal aile babasi rus erkekleri görüyorum cidden anormal güzel bir ırk💖
Hmm doğrudur adamlarda para var bakıyorlar tabi kendilerine, bu domuz etinde ve votkada ne varsa adamlar hayvan gibi bizim erkeklerde çaycı hüseyin gibi
Ama sonuç olarak türkün türkten başka dostu yok😆
Evet 🤭
35'lerine kadar bad boylarla günlerini gün ediyorlar, her yerleri sarkınca da efendi adamlara yamanıyorlar..
Benim çevremde 35 e kadar evli çocuklu olup çocuğunu orta okula falan yolluyorlar. 35 üssü mesleği vs yoksa evde kalmış oluyor. 35 in bulacağı da ya kadınlarla arası iyi olmayan 35 üssü erkekler ya da 40 üssüne kadar önüne gelenle takılmış dayılar oluyor. Sanırım sizin oralar büyük şehir. Orada öyle şeyler baya normal
@boynuzluvoyvoda köyde ve kasabada da en düzgünleri tarikat şeyhleri, aşiret liderleri ve eşrafın seçkinleri kapıyorlar bu devirde evlenip mutlu olma ihtimali rus ruleti oynayıp hayatta kalma ihtimali kadar...
Sizin oralar orta doğu heralde. Batıda trakyada yaşamak ne güzelmiş abi
@boynuzluvoyvoda Trakya çok özel bir semt insanı hem modern hem de milli... ülkemizin diğer bölgelerine göre çok az yozlaşmış...
Bana göre en mantıklısı birlikte eğlenip gülebildiğin biriyle evlenmek. İkisi bir arada olur. Harikada olur.
Kesinlikle katılıyorum 😊👍
Bu arada benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler 😎👍
Çok güzel bir soru çoğu evlenecek erkek desede sahte yüzler samimiyet ön pılanda kadınlardada ayni ben kendumden biliyorum degeneğin iki tarafi da pis nerden tutacaksin gerçek ciddi ilişki kurmayan gönülden sevmeyen heves peşindedur okadar nokta
Bu kadar 1000 yüzlü cinsiyet gerçekten yok. Kızım bari bakıyorsunuz yavşıyorsunuz dürüst olun da * erkek diyin. Eylence mekanında * popo deliğinden ayrılmayan kızlar evlenilicek erkek demiş 💅💅💅
😂😂
İşte dürüstlük
Evlendiğimle eğlenirim de konu eğlence anlayışı eğlenmek her gün başkasının kollarında uyanmaksa eğlencesi batsın ♪
Tercihim tabi ki de evlenilecek kadın. ben eğlence için evlenmem ya da eğlencesine takılmam. seviyorsam aşıksam ve aynı şekilde değer veriyorsam o zaman evlenirim
Tabii ki evlenilecek erkek olmalı. Öyle herkesin koynundan çıkıp benim kollarıma giremez.
Oyoyoy skskslkflskfl
Erkeklerle muhattap
Olmayı sevmem
Küçük bey
Ben namık kemale dedim küçük bey.
Matmazel niye sinirlisin😂
Kimsin blackpinkim?
Harbi senle muhattap olunmaz ciddiye almiyim seni sitede bir daha
Aferin 💅🏻
Bunların ikiside olmuyor mu yaa 😂 neskafenin bile ikisi birarada olanı varda erkeğin niye yok zalimsin hayat 😂
Hahahaha güzel yorum😂
@BubiiBubii 🤣 teşekkür ederim güzel bayan 🙏
Rica ederim🤗😘
Bu ayrimdan nefret ediyorum. Hem evlenilecek hem de evlenecek olsun bir ömür boyu iyisiyle kötüsüyle benim olsun isterim
Eğlenilecek derken ciddi ilişki aramayan evlenmek istemeyen erkek denilmiş
Tercihlerimden ziyade bu zamanla verilen bir karar. Evlencem diye her önüne gelene yurursen kullanilirsin
Evlenmelik erkek de ben ilişki kurmaktan korkuyorum. Bakalım ne zaman ilişkimiz olacak o evlenmelik adamla🙃
Evlenecek hayırlı bir eş nasip etsin ömrüme yazsın rabbim
Tercihim evlenilecek erkekler. Evlenmesekte olur ama evlenilecek erkek olması lazım
Evlenilecek erkek çok görmesini bil yeter
Hıhı aynen
Bu kafayla bulamassın gıcık
Sende KS de umrumda değil
😤😤😤😤
Eğlenilecekle arkadaş olmak isterim evlenilecekle de evlenmek isterim
Tercihim erkek değil ama evlenevek kadın olursa olur
Tabikide evlenilecek erkek öyle herkezle olan benimle olamaz
Evlenme niyetim yok ama evlenilecek tarzda insanlar efendi oluyor
En İyi Cevap