Aşk İlişkileri Aaklıma takılan şey burada beğendiğim birii var yazsam bakar mı? Banaodaklann Takip Et Xper 3 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor çok konuşmak istiyorum çok efendi birine benziyor Güncellemeler+1 yıl sizce bana bakar mı? çok kız yazıyordur onlar gibi gözükmek istemiyorum Aaklıma takılan şey burada beğendiğim birii var yazsam bakar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. buradakiler genelde böyle bakıyorlar ama sen bilirsin :} 0 0 Yorumla
emoros6 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Fotoğraftan anlar zaten nasıl bir tipleme olduğunu xd 0 4 Yorumla Banaodaklann +1 yıl öyle kızları takip ediyor o yüzden böyle Yorumla emoros6 +1 yıl Hmmm bak ozoman yinr iyisin fkgkgkg fotodaki sen değilsindir bence Yorumla Banaodaklann +1 yıl yok kız benim ama kötü bir imaj verecekse hayır değilim buz canavarım emorosum Yorumla emoros6 +1 yıl Dkfkfkfkf iyi bari çekiciymişsin ozoman Yorumla
MSeyfettinCAN Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı. Sana bakmaması için bir sebep var mı? Yoksa yaz bence ne kaybedersin ki? 0 0 Yorumla
ahfiya61 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yaz gitsin içinde kalmasın ne zararı olacak 1 0 Yorumla
TheBerto Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 47% +1 yıl Niyetin nedir yaw. 1 9 Yorumla Banaodaklann +1 yıl bilemezsin Yorumla TheBerto +1 yıl Kanka profil s. a deyip mekâna giriş yapmış nasıl bilemezsin. Yorumla Banaodaklann +1 yıl beğendin sayıyorum Yorumla TheBerto +1 yıl Sen değilsin ki. Yorumla Banaodaklann +1 yıl al işte Yorumla TheBerto +1 yıl Fizik güzel ona lafım yok da sen değilsin 😃 Yorumla Banaodaklann +1 yıl hee evet Yorumla Banaodaklann +1 yıl hemen değiştiriyorum Yorumla TheBerto +1 yıl Aniden gelen özel sorguya çekme isteği asdgsfa Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Dene bakalım 1 2 Yorumla Banaodaklann +1 yıl deniycem Yorumla Öylesine1üye +1 yıl En güzeli. Kendine güvenen insanlar harikadır ! Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl çalışmalara bugün başla 0 2 Yorumla Banaodaklann +1 yıl hadi inşallah Yorumla Banaodaklann +1 yıl başlıyorum Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Sanmıyorum ama başarılar. 0 18 Yorumla Banaodaklann +1 yıl ya niye sanmıyosun güzel değil miyim sence? Yorumla BloodyGamer +1 yıl Her şey güzellik değil maalesef. Yorumla Banaodaklann +1 yıl haklısın ama kitap falan da okuyorum bilgiye meraklıyım, evcil hayvanım da var Yorumla BloodyGamer +1 yıl Bana değil, o kişi kimse ona anlat. Yorumla Banaodaklann +1 yıl sende bil ne var Yorumla BloodyGamer +1 yıl Ben bu sitedekilere güvenmem, sıkıntılı burası. Yorumla Banaodaklann +1 yıl haklısın valla kimin eli kimin şeyinde belli değil ama korkma ben seni korurum Yorumla BloodyGamer +1 yıl Niye koruyacaksın ki beni anlamadım şimdi... Yorumla Banaodaklann +1 yıl kimseye güvenmiyorum dedin ben seni diğerlerine karşı koruyacağım minik kelebek Yorumla BloodyGamer +1 yıl Teşekkürler, kimse ile iletişim kurmadığım için bu konuda sıkıntım olmuyor burada. Yorumla Banaodaklann +1 yıl en iyisi öyle olmalı, varsa takılan falan bana yaz hallederim Yorumla BloodyGamer +1 yıl Çok şükür mesaj kutum sinek avlıyor, mavi üye olmanın güzelliğiyle. Yorumla Banaodaklann +1 yıl vay be size hep yazanlar vardır diye düşünüyordum Yorumla BloodyGamer +1 yıl Bu sitede mavi üyelere kimse kolay kolay yazmaz. Neden mi?1. Abaza çok.2. Efendi gibi gözüken ama sonradan sapıklaşan tipler3. Muhabbetin bir süre sonra ister istemez o tarafa yönelimi4. Boydan foto isteme olayı Daha uzar, yani burada öyle düzgün insan çıkar algısına kapılmayın boşuna. Çünkü burası sanal ortam ve kimse göründüğü gibi olmayabilir. Yorumla Banaodaklann +1 yıl haklısın kimseye güven olmaz ama şans varsa kendin gibi birini bulursun mesela ben ve sen normaliz sapık değilizdir.. Yorumla BloodyGamer +1 yıl Nerden biliyorsun ki böyle olup olmadığını? Sonuçta tanımıyorsun yani. Öyle yorumlardan, paylaşımlardan anlamak güçtür insanları. Açıkcası ben pek normal birisi de değilim, tuhafımdır.😂 Yorumla Banaodaklann +1 yıl yok sen iyisin ben anlarım Yorumla BloodyGamer +1 yıl Peki ne diyeyim🙄 Yorumla
Kağannnn1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı. Buraya dalga geçmeye giriyorum ben 0 1 Yorumla Kağannnn1 +1 yıl Konuş o zaman içinde kalacağına rahatla dök içini Yorumla
MuratS0 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Kim acaba 0 3 Yorumla Banaodaklann +1 yıl acaba, sen mi? Yorumla MuratS0 +1 yıl Olabilir de, sen herkese yavsamissin burada. Nasıl olacak Yorumla Banaodaklann +1 yıl yavşamak ne ayıp kelimee aaa, sadece merak uyandırıyorum merak etsinler Yorumla
mostotorto Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kim kim 0 6 Yorumla Banaodaklann +1 yıl sensin belki de Yorumla mostotorto +1 yıl Siteye pek girmiyorm ben 😂 Yorumla Banaodaklann +1 yıl artık girersin dimi Yorumla mostotorto +1 yıl Tabi canım artık bı aşığım var burada dhdjdjd Yorumla Banaodaklann +1 yıl dimii ya Yorumla mostotorto +1 yıl İvett öyleymişş djdjjdjdk Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Uyuyordur 0 11 Yorumla Banaodaklann +1 yıl yok uyanık Yorumla Boavistaa +1 yıl Efendi biri değil o zaman Yorumla Banaodaklann +1 yıl yok canım çok aklı başında buraya dalga geçmeye giriyor Yorumla Boavistaa +1 yıl Aklı başında olan buraya girmez Yorumla Banaodaklann +1 yıl e sen giriyosun Yorumla Boavistaa +1 yıl Olsun Yorumla Banaodaklann +1 yıl sen bana aşık mısın? Yorumla Boavistaa +1 yıl Estağfurullah Yorumla Banaodaklann +1 yıl kötü bişey sanki Yorumla Boavistaa +1 yıl Aşk nedir bilmem Yorumla Banaodaklann +1 yıl bende bilmiyorum öğrenelim mi? Yorumla
adumezunubiri Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Dene bence 0 3 Yorumla Banaodaklann +1 yıl umarım bana aiık olur Yorumla Banaodaklann +1 yıl aşık Yorumla adumezunubiri +1 yıl Olur bana göre, olmalı Yorumla
ugurzybek Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Acıma. 0 3 Yorumla Banaodaklann +1 yıl hahah ya umarım o da beni beğenir Yorumla ugurzybek +1 yıl :) Seçme şansı tanıma. BDSM :D:D:D Yorumla Banaodaklann +1 yıl sert olur 😃 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Bence yaz 0 2 Yorumla Banaodaklann +1 yıl yazıcam biraz zaman geçsin de teşekkürler Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl Rica ederim Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Resim sanamı ait 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Yaz gitsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Fotoğraftan anlar zaten nasıl bir tipleme olduğunu xd
öyle kızları takip ediyor o yüzden böyle
Hmmm bak ozoman yinr iyisin fkgkgkg fotodaki sen değilsindir bence
yok kız benim ama kötü bir imaj verecekse hayır değilim buz canavarım emorosum
Dkfkfkfkf iyi bari çekiciymişsin ozoman
Sana bakmaması için bir sebep var mı? Yoksa yaz bence ne kaybedersin ki?
Yaz gitsin içinde kalmasın ne zararı olacak
Niyetin nedir yaw.
bilemezsin
Kanka profil s. a deyip mekâna giriş yapmış nasıl bilemezsin.
beğendin sayıyorum
Sen değilsin ki.
al işte
Fizik güzel ona lafım yok da sen değilsin 😃
hee evet
hemen değiştiriyorum
Aniden gelen özel sorguya çekme isteği asdgsfa
Dene bakalım
deniycem
En güzeli. Kendine güvenen insanlar harikadır !
çalışmalara bugün başla
hadi inşallah
başlıyorum
Sanmıyorum ama başarılar.
ya niye sanmıyosun güzel değil miyim sence?
Her şey güzellik değil maalesef.
haklısın ama kitap falan da okuyorum bilgiye meraklıyım, evcil hayvanım da var
Bana değil, o kişi kimse ona anlat.
sende bil ne var
Ben bu sitedekilere güvenmem, sıkıntılı burası.
haklısın valla kimin eli kimin şeyinde belli değil ama korkma ben seni korurum
Niye koruyacaksın ki beni anlamadım şimdi...
kimseye güvenmiyorum dedin ben seni diğerlerine karşı koruyacağım minik kelebek
Teşekkürler, kimse ile iletişim kurmadığım için bu konuda sıkıntım olmuyor burada.
en iyisi öyle olmalı, varsa takılan falan bana yaz hallederim
Çok şükür mesaj kutum sinek avlıyor, mavi üye olmanın güzelliğiyle.
vay be size hep yazanlar vardır diye düşünüyordum
Bu sitede mavi üyelere kimse kolay kolay yazmaz. Neden mi?
1. Abaza çok.
2. Efendi gibi gözüken ama sonradan sapıklaşan tipler
3. Muhabbetin bir süre sonra ister istemez o tarafa yönelimi
4. Boydan foto isteme olayı
Daha uzar, yani burada öyle düzgün insan çıkar algısına kapılmayın boşuna. Çünkü burası sanal ortam ve kimse göründüğü gibi olmayabilir.
haklısın kimseye güven olmaz ama şans varsa kendin gibi birini bulursun mesela ben ve sen normaliz sapık değilizdir..
Nerden biliyorsun ki böyle olup olmadığını? Sonuçta tanımıyorsun yani. Öyle yorumlardan, paylaşımlardan anlamak güçtür insanları. Açıkcası ben pek normal birisi de değilim, tuhafımdır.😂
yok sen iyisin ben anlarım
Peki ne diyeyim🙄
Buraya dalga geçmeye giriyorum ben
Konuş o zaman içinde kalacağına rahatla dök içini
Kim acaba
acaba, sen mi?
Olabilir de, sen herkese yavsamissin burada. Nasıl olacak
yavşamak ne ayıp kelimee aaa, sadece merak uyandırıyorum merak etsinler
Kim kim
sensin belki de
Siteye pek girmiyorm ben 😂
artık girersin dimi