merhaba her takıntılı erkek psikopat veya sosyopat mıdır bana zarar verir mi bu kişi ile daha önce bir ilişkim oldu beni hiç sevmiyordu kullanıyordu onu çok seviyordum ama beni istemiyordu bir kaç yıl geçti bana takıntı yaptı 5 dakikada bir yazıyor eskiden görüldü bile atmazdi şimdi bir şey oldu benden önce bir kıza daha takıntı yapmış benle iletişime gecince onu unutmuş şimdi beni çok seviyor onunla olmak istiyorum ama beni korkutuyor onunla olursam normallesir mi yoksa doğuştan böyle kötü psikopat bir insan mıdır
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Senin onu tanımış olman lazim. Ama takıntılı insanlar zor, istediğinde birakamayabilirsin.
yıllardır tanıyorum elde edip soğuyor çok hızlı sıkılıyor ama bu sefer farklı gibi sanki başka birisiyle konuşmuş gibi hissediyorum bir şans vermek istiyorum ama beni çok darliyor buluşmak istiyor buluşmaya da korkutorum
Değişken demekki ama takıntılı olması daha sonra seni pişman ettirebilir döndüğüne. Kendi istedikleri olsun ister, terk edersen saplantı yapabilir.
Buluşma sakın o iş olmaz red et
onu gerçekten seviyorum istediklerine katlanırım ama tek sorunum ondan son zamanlarda biraz korkmuş olmam beni tehdit ediyor öldürmekle bile tehdit ediyor bazen de saçının teline zarar gelirse ölürüm diyor çok garip davranıyor sence kötü psikopat biri mi bana zarar verir mi? beni bu kadar cok istiyorsa neden bana zarar verecek olsun ki diyorum bazen de
@Yrakvar bir şans verirsem ne olabilir ki en fazls
Aklın yokmu senin niye saf bu kızlar Buluştun cayına corbana ilaç attıp seni bayıltsa işini görse öldürse ne yapcan
@Yrakvar Beni çok seviyor her zaman düşünüyor neden böyle bir şey yapsin psikopat mı bu? eskiden böyle değildi
Yani böyle tanımadan psikopat diyemem ama ölümle tehdit etmesi, takıntılı olması iyi bir şey degil. Uzulebilirsin sonradan en iyisi hiç başlamamak.
Sevmekten ziyade zaafları var kim bilir sana neler yapacak ne hayelleri var
Sen güzel kızmısın fizik felan bedavadan koşmuyor sana
@Yrakvar ne alaka fiziğim anlamıyorum tek güzel ben miyim neden bana aylarca takıntılı kalsın zaten hep söylüyor güzelsin ama güzelliğin umrumda değil diye benim kişiliğimi seviyordur belki
Nereden biliyorsun başka kızlara da demediğini? Takıntılı, bi gidip bi gelen insandan uzak durmak doğru olur.
biliyorum çünkü gününün tamamını bana yazmakla geçiriyor artık sıkılıyorum aynı şeyleri tekrarlıyor mesajina bakmayinca sinirleniyor diğer kızlarla konuşmalarını ss atıyor hepsini tersliyor tek beni istediğini söylüyor yalan mi atacak atacaksa neden atıyor anlamıyorum
Bu işler böyle doga gereği erkeklik hormonu kız gibi değil Erkek ilgi duyarsa bir noktana beşini bırakmaz He zvkler farklıdır o ayrı
Sana kafayı takmış 😂
Tabi bu da var belki 50 kıza yazıyor Seven asla kıyamaz sevgiye bana ögretme
Pek değildir sevgiye muhtac oldugu içindir ya da cok arzuluyor bu kişi 25 Yaşın altındadır kesin
bende öyle düşünüyorum 19 yaşlarindayiz ama bazen korkuyorum çünkü beni tehdit ediyor aşırı kıskançlik krizlerine giriyor eskiden bir kıza daha takıntı yapmış bazı geceleri kızın evinin önünde beklemiş
Tehtit olursa olmaz o iş kafası güzel galiba
bazen seni oldururum diyor bazen en ufak şeyime kıyamıyor üzülüyor destek oluyor ve beni bu kadar cok arzuluyor ise neden bana zarar versin ki
Hasta o Bir şans verirsen seni kirletir göze alıyorsan buluş
Cok.
doğuştan hasta mı takıntı yapıp elde edince salan bir insan olması onun kişiliğini psikopat kötü biri olduğunu mu gosterir yoksa bu herkesin mi başına gelir ama onunki biraz ağır ölümle bile tehdit etti beni bazen saçımın teline zarar gelmemesi icin ölcegini soyler bazen tehdit eder neden boyle
Ksinlikle psikopat bu. Dogustan degil sonradan gelismis. Ne yasadiysa artik. Uzaklasman gerek
ona yardımcı olamaz mıyım psikoloğa görünmesini istedim Senden soğutcak beni hastaneye görünürsem dedi. Onunla normal ilişki yaşamak istiyorum zaten daha önce yaşadık ama o bıraktı ve bu sefer birakmicak gibi belki normallesir sonuçta istediği kişi benim amacina ulasicak geriye ne kalir ki beni bu kadar çok istiyorsa neden bana zarar verecek olsun
Bu insanlar psikopat. O seni istemiyor o sana baglanmis. Bu sevgi degil. Ve sen onun annesi degilsin. Eger kendisi iyilesmek isteseydi zaten doktora kendisi giderdi. Sen bir insani degistiremezsin. Yardimci olup hayatini mahvetmek de senin gorevin degil. Bence uzaklas
Olum o düzelmez uzak dur belli ne oldugu hmile kalırsın başa bela alırsın
@Yrakvar aynen
Evet 😊
teşekkür ederim yanıtların için ama beni sevmiyorsa niye bağlanıyor amacı ne bu kadar çok seviyorsa bana bir şey yapmaz diye düşünüyordum fakat sevgisi numara olabilir mi sırf zarar vermek için beni seviyormuş gibi yapıp manipüle mi edecek ben ona hiç bir şey yapmadım neden böyle kötülük yapsın ki bana anlamıyorum
Tehdit boyutuna geldiyse uğraşma. Kurt da yabani bir hayvandır ama dişisine saldırmaz.