- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle çok büyük bir sınır aşılmış. Şiddet girdiyse işin içine bir eşikten geçilmiş, bir tabu kırılmış. Şimdi sizin vereceğiniz tepki ve yaptırımlarınız çok önemli. Neden diye sorarsanız, ilk şiddetle birlikte şiddeti uygulayan kişi sonuçlarına bakar. Önemsemez, affetmeye meyilli ve uzlaşıcı görünürseniz şu sinyali vermiş olursunuz: Bu davranışın hiçbir sakıncası yok, sadece bir iki gün konuşmaz, sonra her şey eskisine döner. Ve tehlike tamda burada: Artık her sinir anında, her öfke patlamasında kurban bellidir: kadın, çünkü bir mahsuru yok.
Size sadece şunu söyleyeyim: Bu ilk ama son değil. Eşinizle boşanmadığınız sürece (en büyük yaptırım bu olurdu), eşiniz bundan çıkarması gereken dersi çıkarmayacak. Uzlaşan siz olmayın, o bir tabak bulaşık koyuyorsa mutfağa siz iki koyun. Bırakın ütüyü, evin düzenini, saygısızlık edin demiyorum ama eşinizi önemsediğinizi gösteren bütün hâl ve hareketleri bırakın. Ne olursa olsun, onun gelip “ne olursa olsun yapmamalıydım” demesini bekleyin. Demezsede ömrünüzü çürütmeyin bu adamla.
42 Yorumla
Soran+1 yılGaliba sizinle tamamen aynı düşüncedeyim. Şimdi taviz verirsem ve bir yaptirimi olmazsa bundan sonra işik cok daha zor olur. kavgadan sonra ikinci gün mutfağı topladım temizledim, evi mis gibi yaptığım halde, elinden gelmesine rağmen yine mutfağı yine dağıtiyor iki gündür. Muhtemelen halen kendinde bir kabahat görmüyor ve öfkesini alamadı benden bu şekilde çıkarıyor.
- +1 yıl
Sizin adınıza üzgünüm gerçekten. Hiçbir kadına el kaldırılmasın isterim ben.
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgili hemcinsim, ugradigin bu duruma inan çok üzüldüm, fakat ilkini yaptiysa sonrasi da gelecektir emin ol henüz 10aylik evlisin ve onu haklı bulacak sebepler arıyorsun kendince, yapma.. çocuk olduğunda ayrılmak o kadar zor ki , eşini haklamak için sebepler bulmayi bırak eşyalarını topla ve çık o evden. Yaşadığın hayal kırıklığıni kalbimde hissediyorum yemin ederim. Tek bir tokatla başlayan bu acizlik silah çekip tekmelemeye kadar gidiyor. Özür dilese ne olacak hissettiğin ruhundaki boşluk dolacak mı? Zaman kaybetme lütfen terket o evi kendine saygini korumak için sana böyle davranan bir pisliği affetme
10 Yorumla
+1 yılBoşan ya da boşanma diyemem elbet. Benim haddime düşmüş bir şey değil. Onun kararını sen vereceksin. Ancak, şiddet bir kez karşılıksız kaldığında mutlaka devamı gelir. Karşılığının ne olduğu kişiden kişiye, durumdan duruma gore değişir. Tek tavsiyem san siddet uygulayan kişinin kim olduğuna bakmaksızın (Ya beni seviyordur - bir daha yapmaz - kendisi çok pişman zaten gibi iç bahanelere sığınmayıp) gerekli karşılığı vermendir. Bu karşılığın ne olacağını dediğim gibi sen bilebilirsin ancak. Yalnız vereceğin karşılık sana şiddet uygulayan kişinin bu eyleminin kendisi için de kötü bir sonucu olduğunu anlamasına yardımcı olmalı. Maalesef özellikle evliliklerde şiddet, genelde kadının sineye çekmesi sonucunda büyüyor ve erkek uyguladığı şiddetten bir üstünlük hazzı alıyor. Çok net bir biçimde anlamalı ki senden üstün değil. Karşılıklı iki eşit bireysiniz.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Şiddetin derecesi önemli. Gebelik ya da çocuk durumunuz da belli değil. Size eşinizle karşılıklı konuşmanızı, bir daha şiddet olursa kesinlikle buna izin vermeyeceğinizi söyleyin, derim. KADES uygulamasını telefonunuza indirin. Bulunduğunuz yerdeki Kadem kuruluşu ile irtibatta olun. Size yol göstereceklerdir.
05 Yorumla
Soran+1 yılŞiddetin derecesi şöyle; boynumu sıktı ve hızla itti beni. Karşılıklı konuşamiyoruz çünkü bı yaklaşımı yok :( ayrı odalarda yaşıyoruz. bir önceki kavgamızda şiddet olmadığı halde inanılmaz kötü olmuştu binlerce kez özür dileyip jest yapmıştı, şu an böyle pişman olmamasına cok anlam veremedim. Evet uygulamayı indirmeliyim çok teşekkür ederim🙏🏼
- +1 yıl
Tüylerim diken diken oldu eşiniz kesinlikle şiddete eğilimli biri kapı çarpma yüzünden sadece 10 aylık eşine bunları yapmak... Düşünceli ve sorunları konuşarak çözen insanlarla birlikte olun. Ciddi bir konuşma yapıp en az 1 ay deneyin onu tabi anlaşmanızı kabul ederse. 1 ay onu gözlemleyeceğinizi söylemeyin tabii ki ama başlarda hassas davranıp gittikçe gevşetecektir muhtemelen. İlişkinizin geleceği için endişelendiğinizi, öfke problemi olduğunu düşündüğünüzü, böyle devam edecekse yürütemeyeceğinizi sakin ve ciddi bir şekilde söyleyin. Hararetli bir şekilde söylemeyin. Sizi dinlediğinden ve ciddi olduğundan emin olun. Sizi ciddiye almayıp geçiştirdiğini düşünürseniz geçmiş olsun o ilişkiden umudunuzu kesin.
Soran+1 yıl@hasyaaa bakalım zaman göstericek, hiç gelip konuşacak gibi durmuyor, eğer gelirse ciddiyetle o şekilde konuşucam ve hemen eskisi gibi iyi olmicam. Yazdığınız diger yorumları da okudum, çok tesekkür ederim🙏🏼🙏🏼
Soran+1 yıl@hasyaaa 🙏🏼❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı diyaloğun çözemeyeceği bir şey yok. Ondan bir adım bekliyorsun sanırım eğer atmıyorsa sen adım at, bunu gurursuzluk olarak düşünme. Konuşmamız gereken şeyler var diyerek sorunlarını anlat, aynı evde 2 yabancı gibi yaşamak eminim ki hiç iyi bir şey değildir. Bunun altında yatan başka sebepler olabilir. Umarım ki şiddet uyguladığı için o da çok pişmandır ve bunu dile getiremiyordur. Bu ilk ve son olsun sizin adınıza. Pişmanlığını üzüntüsünü hissedebilmen eminim ki seni çok rahatlatacaktır.
29 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce de yaklaşık 10 kez falan kavga edip sonrasında ayrı odalarda küs durumlarımız oldu, ben küs kalmaya dayanamadığım ve kendimdeki hata için her defasında gittim yanına konuşalım dedim. Bu sefer şiddete ugradığım ve kendimde hata bulmadigim için asla gidip konuşmak istemiyorum😔😔
- +1 yıl
Ya şimdi durumu detaylı bilmiyorum yazdığına göre burada haklı olan taraf sen gibi duruyorsun fakat tartışma anında onurunu gururunu ayaklar altına alacak sözler de etmiş olabilirsin, bir şey yapmadığını da düşünüyor olabilirsin. Kendi içinde bunun muhakemesini yap, kendinin de yapmaması gereken bir şey olduğunu düşünüyorsan onun da hatalı olduğunu düşünüyorsan detaylı bir şekilde belirt. Ben bunu yapmamalıydım, fakat senin yaptığın da doğru değildi gibisinden. Merak etme hatanı kabul edip söylediğinde o da hatasını anlayacaktır, o kadar empati duygusunun olacağını varsayıyorum.
Soran+1 yılPsikolog musunuz diyesim geldi🙂 Bu nasıl empatiyle ve tarafsız her açıdan düşünüp düşünüp yazmaktır. Çok sağolun🙏🏼Hatam şu; yapma dediği halde kapıyi hızlı kapattım, bidaha yaparsan diye tehdit etti ben de tehdit etti diye birdaha yaptım. Ama bu sefer kararlıyım gitmicem konusmaya
- +1 yıl
Psikolog değilim ama bir psikologdan daha fazla psikoloji kitapları okumuşumdur. Tahminlerim doğru çıktı. Dediğim gibi ' Kapıyı hızlı vurma dediğinde tekrar yapmamalıydım, bunun için hatalıyım senden özür diliyorum fakat sen de bana bu şekil karşılık verecek bir hata yaptın, ikimiz de hatalarımızı kabul edelim bu soğukluğu bırakalım.' Hadi bakalım, aşılamayacak sorun değil, çözün ve bir daha böyle şeylere maruz kalmadan mutlu mesut yaşayın.
Soran+1 yılAhh güzel insan kalbin çok güzel burdan görebiliyorum :( ama onun benim yanıma gelmesi gerekmez mi. Ben vurmakta hata ettim fakat sen de kapıyı çarpmıştın falan diyerek
- +1 yıl
Bahsettiğim şekilde davranırsan bir sonraki kırgınlıkta senin bu davranışını hatırlayıp bu sefer gönül alma sırası bende diyerek adım atacaktır. İnsanın vicdan muhakemesi öyle bir şeydir ki yer bitirir de o adımı attırır. Bir daha dargınlık olursa sıra sende diyerek gülerek topu ona atabilirsin. Gururunun ön plana çıkacağı anlar olacaktır fakat duruma göre değişir. İhanet, aldatma gibi durumlara maruz kalırsan hiçbir şekilde gururunu ayaklar altına alma sevgin olsa dahi. Fakat sevgisinden aşkından eminsen aşkın gururunu yensin. Ben burada oturduğum yerden üzüldüm sizin durumunuza. Çözülemeyecek sorun değil bu. Haftalarca aylarca yabancı gibi yaşamak var, yarına mutlu bir kahvaltıyla başlangıç yapmak var. Benim tercihim ikincisi olurdu.
Soran+1 yılAynen dediğiniz gibi bir diyalog geçmişti aramızda. Daha önceki küslüklerde çokça yanına gittiğim konuşmak istediğim icin bundan sonra gönül alma sırasının onda olduğunu soylemistim. Böyle söylememe rağmen ve üstelik söz konusu şiddetken yine ben yanına gidersem hicbir değerim kalmaz diye düşünüyorum
- +1 yıl
Hep sen gönül aldıysan bu zamana kadar bu sefer biraz bekleyebilirsin onun adım atmasını, eğer o da bunu yaptıysa bir kaç kez kimin erken davrandığının pek bir önemi yok. Bu biraz ego tatminine girebiliyor flört aşamasında, sevgililikte veya arkadaşlıkta o adım attı bana gibisinden fakat karı koca durumu başka bir şey bana göre. İyi günde kötü günde, hastalıkta sağlıkta. İnsan işte okyanus gibi sorunlarla mücadele edebiliyor da derede boğulabiliyor bazen. Umarım dereyi geçip okyanuslarla mücadele edebilirsiniz.
Soran+1 yılUmarım🙏🏼 zaman gostericek bakalım. Haklıyken haksız konumuna düşmeden, mantıklı bir şekilde bu iliskiyi devam ettirebilir ya da bitirebilirim umarım
- Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun çok kötu. Daha ilerleyen zamanlarda olabilir diye demiyorum ama bu kadar kısa surede bir tartışma yüzünden şiddete başvurabiliyorsa net sorunludur ve sevmiyordur insan sevdiğine kıyamaz. Daha geç olmadan çocuk vs yokken önlemini almalısın.
32 Yorumla
Soran+1 yılCevabınız için çok teşekkür ederim 🙏🏼
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yıl10 aylık evlisin daha. 3 gün gecmiş ama umru bile değil, pişmanlığını yaşamıyor yani şiddet uygulamayı kendinde hak görüyor. Ne olursa olsun ister suclu ol ister sucsuz şiddet insanın ruhunda büyük yaralar acıyor, kendini cok değersiz hissediyorsun. Kimseye de söyleyemiyorsan dahada zor.
Bir defa yaptıysa ve pişman değilse devami gelir. Sen bunu kendine laik görüyormusun.
Benim eşimde evliliğinizin ilerki yıllarında şiddet uyguladı, sonra birlikte olmaya zorladı. Her dafasında pişman oldu ama değişen bir şey olmadı. Ne ben gide bildim ne o değişti.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Sana tavsiyem sen uzak durmaya devam et ama y3mekte yap evin islerinide. O sana adim atacaktir. Eger normalde iyi biri olupta siddet uyguladiysa pisman olacaktir. Ama devami olmamasi icin senin uzgunlugunu gormeli
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet insanlık bende kalsın daha fazla inatlaşma olmasın diyerek bulaşıklarını toplamayı düşünüyorum, bazen de bırak kalsın diyorum. Erkeklerin kafa yapisi ne bu konuda bilemiyorum tabi
- +1 yıl
iyimisin sen şiddet ne demektir ya şiddete uğramak için mi evleniyor veya hizmetçi olmak için mi çok saçma evlilik kolay bişey değil ama ortada şiddet varsa bu sıkıntıdır yapan ilerleyen zamanlarda daha kötüsünü yapar şans falan verme kendini ezdirme ablacım mutsuz olmak için evlenmiyorsun ilerde daha iyileri çıkar veya daha güzel şeyler başarırsın Benim annemde bu durumu yaşadı şans verdi daha kötüsü oldu gerçekten lütfen kendine bunu yapma buna layık değilsin:)
- +1 yıl
Mesele insanligin sende kalmasi degil. Bicogu gibi bisan falan gazlarinada gelme. Kolay degil oyle bisqnmak falan. Ha gerekirse bosanirsin o ayri. Ama Şu an bi ihtimal varsa ona yaptigindan pismanlik duyuracak, onu denemelisin. Kirgin oldugunu gorsun ve uzak dur ondan. Ama evin islerini aksatmadan yap. O elbette biraz insansa gelicek sqna.
Öncelikle lutfen dik durun. Erkekler elinin altindaki kadinin hicbir zaman kıymetini bilmez. Allah esini korusun diye verdigi gucu, kadin uzerinde uygulayacak kadar düşürmüş bazilarini. Bir tirnak izi bile olsa darp raporu almaktan ve kapiyi vurup cikmaktan cekinmeyin lutfen. Kadin Allahin emaneti erkege; bu ne gaddarliktir ya!
24 Yorumla
Soran+1 yılCanım teşekkür ederim cevabın için, okurken ağladım, insan merhamete o kadar muhtaç oluyorki duygulanıyor 😥 Darp raporu muhtemelen alamazdım, çünkü iz falan olmamıştır, vurup kapıyı ailemin evine gidemiyorum çünkü iki ay önce eşimle kavga edip aileme gittiğimde çok üzülmüşlerdi :(( zaten bosanirsam ayrı bır eve çıkmak isterim bu yaştan sonra. ekonomik gücümü toparlamam lazım, bunun için de psikolojimi düzeltmem lazım :( bana dua ederseniz sevinirim 🙏🏼
Soran+1 yılAh çok haklısın 😔 çok teşekkür ederim🙏🏼❤️
burada ki kimse ben dahil sana boşan veya boşanma diyemeyiz haddimize düşen bir şey değildir. Evlilikte olur tabi böyle sürtüşmeler sen en iyisi aile büyüklerine anlat.
11 Yorumla
Soran+1 yıl🙏🏼🙏🏼
+1 yılYorumları okudum. Çıldırmamak elde değil. İster erkek, ister kadın. Kimse şiddete boyun eğmek zorunda değil. Biliyorum ev fiyatları çok yükseldi. O yüzden sana sadece bir fikir vereceğim. İster uygula, ister uygulama. Sana kalmış. Eğer paran varsa gerekli tüm eşyalarını topla, al valizini 2-3 otelde kal. İnternette Vodafone veya turk Telekom hangi hattı kullanıyorsun bilmiyorum. Hat ayarlarına gir İnternetten. Telefonu meşgule verdiğinde sanki telefonun kapalı süsü veren ayarlar var onu aç. Kocanı da engelle telefon ayarlarından. Aradığında engellediğini anlamasın. Çaldırsın dursun telefonunu kapalı sansın. Kendine gel kafanı topla. 3 gün içinde kendini toparla sonra direk boşan ailenin evine git.
18 Yorumla
Soran+1 yılSonrasında ailemin evine dönemem, iş bulup tek oda da olsa bir yer bulmam lazım kendime. Şimdi bu dediğinizi yapsam evet çok merak eder, pişman da olabilir ama dönüp tekrar evime gelmek saçma olur sanki. belki de bikac günlük hava değişimi için yapmaliyim bunu. Dediğiniz telefon ayarı sadece belirli numaralar için yapılabiliyor mu
- +1 yıl
Hangi hat telefonun
Soran+1 yılVodafone
- +1 yıl
Bana tkp isteği atsana.
Soran+1 yılAttım
- +1 yıl
1 xperim yazamıyorum. Vodafone hat ayarları var. Vodafone u indir oradan hat ayarlarına gir. Telefonu meşgul ise telesekretere yönlendir seçeneği var. Onu aç
Soran+1 yılTamamdir denicem teşekkür ederim🙏🏼
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılCocugun var mı yokmu bilmiyorum ama her halukarda boşan asla adam olmaz onlar hep daha fazlasi olur. Biri kabul eden ikiyide eder diye gider bu. Cok asik ve affetmek istiyorsan asla cezasız affetme. Yoksa gene daha fazla dozda yapicaktir hiç suphen olmasin.
11 Yorumla
Soran+1 yıl🙏🏼🙏🏼
Bence boşa adamı bugün yapan yine yapar agırlaştırarak ve agır tramvalar yaratır sende bu bizim sitede bi kadın kocasından dayak yiyodu ve kendini gece parkta salıncaktan asarak intiar etmişti artık nasıl psikolojisi bozulduysa bide 6 yaşında çocugu vardı
13 Yorumla
Soran+1 yılAh ya üzüldüm kadına. Ben de kaç gündür kafamda intihar senaryoları kuruyorum, aşagi atlamayı düşünüyorum ama zor geliyor. Demekki daha psikolojim o kadar bozuk değil 😥
- +1 yıl
bişey dicem
Soran+1 yıl@herkimse1755 buyrun?
+1 yılAnnem ve babam 35 yıllık evli. Babamın bir kez el kaldırdığını görmedim. Üstelik onların da tartıştığına şahit olurdum. Ama en sonunda babam annemin gönlünü alirdi. Evlilikte şiddet olmaz. Yeni veya eskimiş olsun. Bunu normalleştirmeyin. Çocuğunuz yoksa al ellerinin arasına kafanı düşün. 10 aylık evlilikte dayanamayıp döven adam daha büyük sorunlarda ne yapar?
11 Yorumla
Soran+1 yılDimi :(( çok haklısın 😥
+1 yılSessizliğinden uzuldugunu anlaması lazımdı.. Gerı adım atma.. Ona cesaret verme.. Sevıyorsa kırdıgı yerı onarmasını bılecek..
11 Yorumla
Soran+1 yıl🙏🏼🙏🏼
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen hatalı olsan bile şiddet olmamalı ki hatalı deilim diyorsun buna Ersek gibi pişman olduğuna emin olmadan asla izin verme ve çocuk yapma birdahaki kavgada aynısını yaparsa yolunu seçmelisin demek
11 Yorumla
Soran+1 yıl🙏🏼🙏🏼
Ne yaşanmış olursa olsun şiddet girmemeli araya girdiyse tek çözüm o kişiyi boşamak olur ilerde çocuk falan olursa sıkıntı
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim🙏🏼
+1 yılİlerleyen zamanlardada olur çok ilerletmeden boşanmanı öneririm
11 Yorumla
Soran+1 yıl🙏🏼🙏🏼
+1 yılSiddete sessiz kalma ailene söyle onun ailesini bilgilendir
12 Yorumla
Soran+1 yıl🙏🏼🙏🏼Bunu boşanmaya kesin karar verdiğimde yapmalıyım diye düşünüyorum
- +1 yıl
En başından sesini cikarmazsan tekrarlar yine ayrıca belli ki öfke kontrolü var böyle birini kaybetmekten korkma
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBosan gitsin ondan sana koca olmaz kadina el kalkmaz eskiciye ver yerine mandal leğen al
11 Yorumla
Soran+1 yıl🙂🙏🏼🙏🏼 teşekkür ederim
Evden ayrılmalı şikayette bulunmalısın darp raporu alarak
11 Yorumla
Soran+1 yıl🙏🏼🙏🏼
+1 yılAşırı ilgili kişiler alıngan ve hassas olur kalbi kırıldı veya ruhu incindi
123 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru tespit ettiniz. Hassas bir insan evet ama bunu yapmasını gerektirecek kadar incittigimi düşünmüyorum onu😔
- +1 yıl
Kardeşim çoğu şeyden haberin yok bırak bu işleri sen strese girsen bile o hissedicek canı sıkılcak öyle demekle olmuyor
- +1 yıl
Senin hissetiklerini oda hissediyor ço yanlış kişilerle çok yanlış yerlere gidiyosun şeytana uyma
Soran+1 yılAnlayamadım son yorumunuzu
- +1 yıl
Sen eşini tanıyormusun?
Neden öyle yaptığını biliyormusun? Kısaca insanına göre muamele yapmadan o insanı. Çekemezsin sen dedin şimdi o kişi hassas belki gurur yapıyor - +1 yıl
Olayları detaylandırman lazım inatlaştık benle konuşmuyor ama niye konuşmuyor?
- +1 yıl
Bazı insanlar sen bişey yapmasan bile alınır örneğin o sana baktı sen ona bakmadın bunu bile takan insan var
- +1 yıl
Senin karakterin onun karakterine tersse ki böyle evlilikler çok oluyor
- +1 yıl
Dikenlerde yürüye yürüye konuşman gerekecek
- +1 yıl
Ne yaparsa yapsın konuşarak halletsin. Şiddet uygulayan korkaktır konuşmayı bilmiyordur veya haksızdır. Gücünün yettiği bir eşi olduğu için şiddet uygulayabiliyor. Ancak eşi de ona güç yetirebilseydi kafası attıkça şiddet uygulasaydı ne diyecektiniz? İnsanlar dövüşmek için evlenmiyor. Fiziksel olarak sinirini atması gerekiyorsa başka yerde atsın sevdiğini iddia ettiği karısına dokunamaz. Şiddeti normalleştirmeyin
- +1 yıl
Dostum ne gururlu insanlar var sadece gururu için evleniyolar sen onun gururuna dokun hayatının hatasını yapmış olursun
- +1 yıl
Hassassa hassas konuşsun niye şiddet gösteriyor. Diyelim ki dediğiniz gibi şiddet göstermek normal olsun. Benim de hassas noktalarım var ben de hassas biriyim benim damarıma dokunulduğunda ben de şiddet göstermek istiyorum ama gücüm yetmiyor adil mi bu sizce şiddet çözüm mü yani biraz aklınızı ve vicdanınızı kullanın
- +1 yıl
Daha 1 kere olmuş öldürmemiş ya? Devamlı sorun olursa ciddi dersin
- +1 yıl
Acı veriyor sabretmek zor
Laf sokmak, azarlamak çok gördüm - +1 yıl
Kendimden örnek veriyim gerçek hayatta çok şey biliyorum ama eleştirilmekten çoo korkarım acaip yaa dengemi kaybediyorum değerlerim altüst oluyor aynı benimle başka biri vardı hocaydı düzelttiler onu hakaret yedi düzeltenden tabi
- +1 yıl
Dostum bu konu çok uzar çok çelişkili bi konu herkes dediğin gibi yumuşak olamıyor
- +1 yıl
Derdin ne bana diyon kendi ters ters konuşuyon
- +1 yıl
Anlamıyorsun boşwer
- +1 yıl
Sinirliyim çünkü bu konuda şiddete hiçbir şey sebep değil. Kendinize gelin. İnsan sinirli davranabilir, gereğinden fazla tepki verebilir. Sonra gider adamsa özrünü diler. Ama şiddet uygulayıp hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam ediyor hatasını görmüyorsa o insan HASTAdır. Son sözüm bu daha da yazmam. İyi geceler.
Adiler evlenince değişiyor işte. Nefret ediyorum bu tiplerden
11 Yorumla
Soran+1 yıl🙏🏼😥
+1 yılKlasik evlilik. Yani evlilik asıl bundan sonra başlıyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılKlasik evlilik dememek lazım. 20 yıllık evlilikler var, içinde sözlü ya da fiziksel şiddet olmayan. Cevabınız için teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz kızlar böylesiniz sizi gerçekten seven efendi erkekleri reddediyorsunuz keko kro tarzı erkeklerle sevgili olup evleniyorsunuz çünkü efendi erkekleri zayıf olarak görüyorsunuz kro erkekleri güçlü sizi koruyabilecek erkek olarak gördüğünüz için sonra şiddete uğruyorsunuz tabi
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklılık payın çokkk. Ama bu insan çok nezaketli, ince düşünceli, merhametli, her açıdan iyiliğimi isteyen biriydi. Yani astım kestim yapan biri değildi. Ama kısmen haklısın kadınlar çok kibar erkekleri zayıf görebiliyorlar
- Oncelikle yaslar neler sanirsam olgun yastasiniz, yani gencligin deliligi diyecemde degil, afedersiiniz de 10 ayda ne olduda siddete basvuruldu arkadasin her hangi bir ruhsal sikintisimi var bunu kendisi ile konusun bir seyi yikmak kolay yapmak zordur, ilerleyen zamani degerlendir ona gore tavrin netleşir
10 Yorumla10 ay birini ciddi anlamda tanımak icin bence kisa bir sure bence iliskiniz cocuk mevzusuna girmeden bitmeli, daha yapmayacagini bilemezsin bu tehlikeli bir durum, ozur dilemiyorsa kendinin ve siddetinin hakli oldugunu dusunuyordur zaten
13 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmak maddi manevi gücüm yok şuanda :( ama toparlanicam insallah. kuvvetle muhtemel evet kendini hakli gördüğü için özür dilemiyor
Soran+1 yıl🙏🏼🙏🏼😔 çok teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılaksine yemeğini yap müziğini dinle tv ni izle sıkıntılı değil keyifli olduğunu hissettir. ama bunu gözüne soka soka değil gerçekten öyleymişsin gibi yap. sonuçta kendine yapıyorsun. nasıl olsa işte kuzu kuzu geldim diye gelecek. o zmn otur konuş dökül onu da dinle ama şiddet konusunda çok katı tavır göster. bence pişman. olsun da zaten. bence seviyor hatta çok seviyor ama göstermeyi beceremiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşyalarını al sessizce evi terk et arkadaşın varsa onda kal annen varsa yakınındaysa onda kal maddi durumun varsa otelde kal boşanacağını ilet bu konuda çok net davran gelme eve sürünsün biraz ne zaman emin oldun aklı başına geldiğine o zaman. Baktın gelmiyor o zaman gerçekten boşan. Şiddet kabul edilemez bişey
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Nasıl bir şiddete uğradın şiddetin hiç bir türlüsü kabul edilemez tabi ki ama görücü usulü ile mi evlendiniz aşk yaşayarak mi hayatında başka biri var mı aşık olup evlendiyseniz belki de aşk değildi hoslantiydi bitti detayları yazarsan yardımcı olmak istiyorum
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle onun için bir şey yapma canım üzüntünü paylaşıyor ve hayattaki en değerli şey kendimiziz bu yüzden seni üzmesine, zarar vermesine izin verme, gerekirse ayrıl
Umarım tekrarı olmaz ve mutlu olursun00 YorumlaGeçmiş olsun. Şiddet tehlikeli bir konu. Kavgada hatalı olan sen olsan bile şiddet uyguladığı için pişman olup şu an kendini affettirmeye çalışması gerekiyordu. Bunu neden yapmıyor? Bunun cevabı çok önemli. Konuşunca mutlaka sorun ve tatmin edici bir cevap almaya bakın. Bence şiddeti affetmeyin. Aldatıp affedilince yine aldatan kişiler gibi tekrar yapar. Bu konuyu içinizde dallanıp budaklanmadan konuşun.
01 Yorumla
Soran+1 yıl🙏🏼🙏🏼🙏🏼evet öyle yapmaliyim, çok teşekkür ederim
Bence çocuk olmadan ilişkini bitirmelisin tabi bu senin kararın ama böyle bir insandan bı çocuk doğurmak emin ol ilerde büyük bir pişmanlık yaratacak sana keşke çocuktan önce ayrılsayd8m diceksin bence insanların konuşcağını düşünmeden ayrıl bugün konuşur yarın konuşur susarlar bir kere yapan bence devamını getirmesi muhtemel git ve gerekli şikayette bulun kardeş
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim kardeşim🙏🏼
- Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı.
+1 yılsiddeti gerektirecek bir konu olamaz. anlasamamazlik ya da tartisma bizde de oldu ama siddet asla olmadı. yakin zamanda olan degisiklik var mi hayatinizda
04 Yorumla
Soran+1 yılSon birkaç gündür soğuktu sebebini bilmiyorum, evet şiddetin gerekçesi olamaz. Ne yapacağımı bilemiyorum dışarıdan imrenilen bir çift görünüyoruz, aşırı ilgili biriydi ama sanırım artık sevmiyor, başka bir gerekçe goremiyorum
- +1 yıl
insanlarin ev hali bambaska olabiliyor. onun gelip konusmasini bekleyeceksin. şimdiye kadar pismanlik gostermemesi ilginç
Soran+1 yılEvet ilginç.. merhameti yokmuş demekki. ya da bana aşırı gıcık olmuş bu sebepten yaptığında kusur görmüyor. Cevabınız için çok teşekkür ederim🙏🏼
- +1 yıl
ne demek iyi aksamlar
+1 yılEğer konuyı oturup konuşmazsanız bunun devamı garanti gelir. Ya onu uyarıcaksın ya da bırakabiliyosan bırak yoksa senin bi hükmün kalmaz zamanla.
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle kardeşim🙏🏼
+1 yılÖzür dilese sevdiğini mi düşüneceksin?
Sana saygısı olmayan biri nasıl sevebilir sence?
devlet hatanelerinin de psikoloji bölümleri var bir araştır istersen.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. 10 yildir birliktesiniz de bir tartişmanizda hemen küsmek ne oluyor. sen eşine 1 kahve yap oda senden özür diler barisirsiniz. devam edin hayatiniza
02 Yorumla
Soran+1 yılHem şiddet görüp hem de bir kahve mi yapayım? Normal ufak tefek kavgalarda dediğinizi anlarım ama içinde bulunduğum durum için biraz saçma bir öneri olmadı mı
Gizli Üye(36-45)+1 yılYemegini yap ev isini yap oda zamanla pisman olup senden ozur dileyecek yemek yapmamak ne ya bide bi suru insan bosan demis bosanmak o kadar kolaymi ya bayana akil vereceginize bosan diyosunuz nasil bir zamana denk geldik
03 Yorumla- +1 yıl
Siz nasil bi insansiniz. Kadin siddet gordum diyo. Sizin cocucugunuzun basina gelse boyle tepki verirsiniz herhalde. Sizin gibiler yuzunden bu ulkenin kadinlari her gun olumle cezalandiriliyor. Bi an once bosanmali. Kendi sacma zihniyetiniz yuzunden toplum baskisi yuzunden bi kereden bi sey olmaz demeleri yuzunden kac kisi katledildi. Yeter kesin sesinizi. Katlanamiyorum artik sizin gibilere
Soran+1 yıl🙏🏼🙏🏼 çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yıl😁aslinda haklisin bosansin yaa
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz daha beklemen gerekli Anladığım kadarıyla eşin şiddete meyilli birine benziyor. Gidişata göre pozisyon al Çocuğun olmaması avantaj
02 Yorumla
Soran+1 yıl🙏🏼🙏🏼🙏🏼evet çok şükür çocuğum yok. çok teşekkürler cevap icin
- +1 yıl
Kadesi indir Çaresiz değilsin Bol şanslar
Insallah bidaha yasamazsinn adina uzukdumm ama bole biriyle olmamalisin bayanlara karsi bole olmasi cok yanlis
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılZamana yayın ancak! Hatalı sizseniz gidip özür dilemelisiniz yok o ise zamana bırakıp bekleyin derim ben
02 Yorumla- +1 yıl
@saaşdskjsk kendi yorumunu yap çekil kenara benim yorumuma yorum yapmak senin haddinemi düştü bu ne biçim bir tarzdır yahu
- +1 yıl
@saaşdskjsk kimsin sen ha kimsin haddini bil hadsiz
+1 yılsiz kadınlar türlü siddet yaparsınız erkege erkek azıcık yapınca şiddete uğradım
08 Yorumla
Soran+1 yılGenellemeyin lütfen
- +1 yıl
sen kocana vurmadınmı
Soran+1 yılVurmadım
- +1 yıl
daha once
Soran+1 yılYa hayır niye vurayım
- +1 yıl
pek ınandırıcı gelmedı ama olsun
Soran+1 yıl@Banu_2288 Valla öyle arkadaş bi garip ısrarla vurdun diyor. Niye vurayım zaten iki katım kendisi, canıma mı susadım, o vurduğunda bile direkt odaya gittim cevap vermedim
+1 yıl10 ayda böyle yapan ilerde ne yapmaz. Aklın varsa çocuk yapma bundan rahat boşarsın.
01 Yorumla
Soran+1 yıl🙏🏼🙏🏼🙏🏼
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılÖzür dilese her şey düzelecek mi? Bu kadar basit olmayın
10 Yorumla
+1 yılŞiddet ne türlü olursa olsun yanlıştır. Ayrıl bence
00 Yorumla
+1 yılhemen ayrıl hiç uzatma birkez yapan birdaha yapar ya hıyarları bi bitmedinz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe olursa olsun şiddet olmamalı. Sen ailene anlat bence bunu
00 Yorumla
+1 yılOlmaz abla bundan sorman hata ayrıl gitsin çok da lazım değil onunla dogmadin onunla olmiyceksinde kendini bişey sanmasina gerek yok seven insan sevdiğine dokunmaya kıyamaz onda biseyler vardır aynısını annemde yaşadı:)
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın kardeşim🙏🏼
+1 yılDevamı yaşanmayacağının garantisi olmayan bir durum, ben olsam boşanır uzaklaşırdım. Net.
00 Yorumla
+1 yılÖzür dilese affedeceksin yani öyle mi? Sen orada hala ne diye duruyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn korktugum sey sevdigim adamin bi gun degismesi. Allah yardimcin olsun. Bu durumda ne yapilir bilemiyorum. Ozur dilemesini beklemekten baska.
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol çok teşekkür ederim🙏🏼
Gizli Üye(36-45)+1 yılher evlilikte olur. sadece akisina birakmak lazim.. ama barisinca sonu fena soyliyim.. kesim barisma s. eksi yapilir😉
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Nasıl bir şiddet iyi cildirtmissin demekki adam haksız ama senin haksız olma ihtimalinde saklı
01 Yorumla- +1 yıl
Haklı veya haksız farketmez kimsenin kimseye el kaldırmaya hakkı yok
Devlet evlendikten üç ay içerisinde boşanma durumunda nafaka bağlamıyor fakat üç ve sonrası dönem için nafaka vesaire bağlıyor eğer karar verdi isen boşanırken dikkat et #kadınaşiddetehayır
02 Yorumla
Soran+1 yılNafaka olayını hiç düşünmemiştim. Arastirayim cok teşekkür ederim
+1 yılO işin içine şiddet girdiyse daha ileriside olur en güzeli boşanmak
10 Yorumlayıkama bir şeyini de etme kendisi etsin, ilk başta özür dilemeyi öğrensin kendisi
şiddet uygulamak nedir eski dönemde mi kaldık ki o zaman bile yanlış bir davranıştı00 YorumlaBoşa kızım, ileride daha çok pişman olcaksin
20 YorumlaAyrıl, çocuk falan olmadan
21 Yorumla- +1 yıl
Bak bu yorumu uygula kesinlikle
Ayrıl demek kolay. Başkası senin ailevi durumunu çevreni bilmiyor. Bilmez. Sen kendisine soğuk davran. Bak şiddete ben de karşıyım. Gördüm çünkü.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılşiddet derken ne olduda ne dedinde oldu onu merak ettim ya da o nededi konuşalım.
00 Yorumla Peki olay neydi? Neye inatlaştınız?
10 YorumlaBoşanmalısın. Çünkü bir kere yapan bir daha yapar.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHemen boşan hiç arkana bile bakma 10 ay olmuş daha saygi sevgi kalmamış 10 sene sonra kim bilir ne yapar... sen onun hizmetçisi değilsin yıkasın kendi
00 Yorumlaşiddetin hiçbir türlüsü kabul edilemez ve affedilmez. darp raporu alıp boşanma davası açın.
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat