şimdi sevgilim lahmacuncuya gidelim diyor. ama ben istemiyorum yani sevgiliyle lahmacun mu yenirmiş. daha kibar ve romantik bir yerde olmalı yani
Cevabın nedir?
Ooov.. Gayet mantıklı, yerinde ve güzel.. Sürekli gidiyoruz biz lahmacun yemeye, çokta seviyoruz onun kendi kültüründe olmamasına rağmen. Hatta yanına acılı şalgam ve ezme.. Bundan daha doğal ve güzel ortam olamaz. Bizim ilişkimizde öyle keyfi sınırlar yoktur. Lahmacun da yenir sevgiliyle çiğköfte de, dürüm de... Ordan kalkıp bir de mado, farukgüllüoğlu (Tiramisu, soğuk içecekler, dondurma,) dolandık mı bizden mutlusu yoktur :) Lahmacun yiyen ve yediren sevgili odun değil doğaldır, bir arkadaşının yanında olduğundan daha rahattır. Sevgiliyle beraberken başka hiçbir şey aramayandır. Bu yüzden candır.
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
İnsan değilmisin sen ya o sevgilin senle heryere her ortama giremecekse sen neden varsın. Senle her yemeği rahatca yiyemeyecekse senle yemek yemenin ne anlamı varki. Valla lahmacunda yeriz her poku yeriz biz beraber olalımda o yanımda olsunda heryer bana romantik be gülüm.
10 Yorumla
senin bu düşüncenden hayatın boyunca elit ve lüks mekanlarda bulunmayı arzu etmişsin fakat gidememişsin diye düşünüyorum... karşındaki sevdiğin değer verdiğin ise simit yenmesi bile çok hoştur gözün yükseklerde ve kompleks içinde yüzüyorsun porshe si olan kız arkadaşım var beraber takıldığımız zamanlar lüks yerler yerine mütevazı yerleri tercih ediyor elit bir kişi gittiği lüks yerlerden değil içinde bulunduğu şahsiyetten belli olur ! senin görüşündeki kızlar çok basit kişiler olarak değerlendiriyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkatılıyorum, ben olsaydım lahmacunun lafını bile açmazdım :)
22 Yorumla
Soran+1 yılbenimki odun olduğu için işte..
Cevap sahibi+1 yılya sen yine de öyle deme :)
teşekkür ederim bu arada. eic için
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
79
Cevap
85Cevap
+1 yılŞaşırıyorum artık Türkiye'de lahmacun, köfte falan yemek neden bu kadar garipseniyor artik? Bide Avrupa'daki kızlara lüks pesinde koşuyor derler. Kıçınızı silmeyi bilmez, lüks pesinde koşarsınız.
82 Yorumla- +1 yıl
Aradığım acık sözlülük bu..
Doğru yoldasın
+1 yılneden mantiksiz olsun yaaa :))
Sevgili ile kuru sogan bile yemelisin
kuru fasulye yaninda:))
belki adamin hayali bu80 YorumlaSevgilinle yeri gelir lahmacuncuya gidersin yeri gelir hoş bir yerde romantik bir yemek yersin. Önemli olan sevdiğin kişiyle geçirdiğin zaman ve mutlu olmandır. Her dakika lahmacun olmaz tabi ama her dakika kibarlık romantiklik de beklememek gerekir. Önemli olan samimiyettir ;)
20 Yorumla
+1 yılniye rezilmi oluyorsun? sevgilinde kromu oluyor? sacmalamayı kesin artık.. evde tek basnıza olsa kimseye vermezsiniz yemeden uyuyamazsınız bile.. ben sevgilimle çiğköfte tavuk döner kelle paça corbası bile yedim -,-
11 Yorumla
Soran+1 yılafiyet olsun bana uymuyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılhay sizin romantikliğinize :D 2 mum bir şampanya felan... bırakın bu işleri ya sana değer verdikten sonra ne önemi var ben olsam kebapcıya götürürüm :D adana kebap felan miss :D
30 Yorumla Kibarligi birak yapmacik. Git lahmacunu ye bence hemde bol soğan li olsun :D
Gitsene ne olcak sanki? Karizman bozulacak değil ya. Başka bir vakit de romantik restaurant a gidersinz31 Yorumla
+1 yılNe diye sevgili yapıyosunuz anlamıyorum ki sen o insanla herşeye varım diyemiyosan iyi günde kötü günde diyemiyosan sana sunduklarını beğenmiceksen ne diye sevgili yapıyosunuz arkadaş ya bu nasıl bir zihniyettir ya sırf cinsel açlığınızı doyurmak içinmi sevgili yapıyosunuz gösteriş içinmi yapıyosunuz sıkılmamak içinmi yapıyosunuz nedir bu böyle anlamadım gitti.
10 Yorumla
+1 yılBiz lahmacun yanındada bol soğan yiyoruz ortayada çiğköfte mis. Sevgilinle yemicende kimle yicen kibarlıktan kırılcanız.
27 Yorumla
Soran+1 yılseninki kızdı sanırım :D
- +1 yıl
benimki kim :D
Soran+1 yılunuttum nikini :D
- +1 yıl
benimki boncuk sultanda sen nerden biliyon :D
Soran+1 yılhani yurt dışı planları falan :D ama nicki başka bişiydi sanırım
- +1 yıl
eski niki dearg_due idi onu hatırlıyosundur bu hesabı yeni aldı. Biz tanıyoz mu seni ne gizlendin hem :D
- +1 yıl
Gizli bir takipçimiz var sanırım :D
+1 yılHer zmn da romantik olunmaz ki bugün lahmacun ye bska bir gün başka bsy ye bişey olmaz canm merak etme biz yedik çok da güzel oluyo evlenince her gün romantik taklmycaksnz yeri gelcek bol soğan vs yyeceksnz böyle olmayın lütfen :)
00 YorumlaHalil Usta, Kadıköy lahmacunda bir numaradır.
Sevgiliyle her şey yenir esasında da sen özel bir yemeğe çıkarılma isteği içindesin. Big Chefs, My Chef, Kichenette tarzı güzel yemek yenebilecek bir yere götürür umarım.00 Yorumla
+1 yılahaha ben sevgilimle vali kebabı, işkembe çorbası bile yiyordum lahmacun şurda dursun :D ama ayrıldık belki etkisi vardır bilmiyorum siz gitmeyin bence :D
00 YorumlaNe güzel işte do hal adam :) sözüm meclis den dışarı fakat cebinde fazla parası yoktur bunu söyleyemez belki hem lahmacun yemek kötü bir şey değildir. Osmanlıda kaftana pazarda limon satanlar varmış sırf nefsi korlemek için.
11 Yorumla
+1 yılbu kadar gözlerin yüksekte olması hiç hayra alamet değil hiç. ulan git lahmacun ye birlikte işte. git döner ye. git simit ye anasını satiim. her şey mal mülk her şey para pul yahu.
02 Yorumla- +1 yıl
Heheyytt @VFreaks cansin :))
+1 yılben bir hatun kişisi olarak canım lahmacun isteyince sevgilimle gitmeyip de kimle gidicem diye düşünürüm. romantizmse simitçide de olur lahmacuncuda da sen adama bak mekanı takma.
00 YorumlaTamam anlasildi buda su twitter daki tavuk doner muhabbeti yapan kiz tipinden lahmacun yeyince hanzo mu olunuyor asil odunluk sen ve senin gibilerinde kusura bakma don bir kendine bak
41 Yorumla
+1 yılNeden sevgiliyle yenmesin? Cok sacma. Her an romantiklik bekleyemezsin. Sevdigin adamsa eger gercekten, kusura bakma ama tas olsa tasi yersin.
10 Yorumla
+1 yıll*n sen anlamamışsın seni ölçmüş cocuk :) sevgiliyle lahmacun yiyebiliyorsan o iliski olmustur abi basbasa :) lahmacun samimiyeti gosterir :)
10 Yorumla
+1 yılyemişim romantizminizi. görende anne ve babanız her akşam romantik yemeğe çıkıyor sanacak. lahmacuna götürdüğüne şükret. çocuk harbiymiş. en azından seni kullanmıyor yani. eğer kullanıyor olsaydı bir şekilde seni yumuşatır işini görürdü.
20 Yorumla
+1 yılevde kelle soğanı götürüyorsunuz be ne bu alafrangalık
40 Yorumla
+1 yılYenir tabi ki de. Kimsiniz ki siz. Lahmacun yiyen insanlar odun mu oluyo. Çok saçma !
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. “Daha lahmacun yiyecek seviyeye gelmedik, lahmacun yesek iş bitmiş demektir zaten.”
-Su ve Ateş filminden-10 Yorumlaİlk yemek değilse gidilir tabiki :) sonuçta lahmacun da restaurantta bulunan birşey en iyilerinde bile ✌️😉
00 YorumlaSanki sevgilim olcak kişi kont bende kontesim ha neden yenmesin lahmacunda yerim kokoreç te yerim simit de yerim sevgilimle hayret ya
00 YorumlaLahmacundan utananlardan nefret ediyorum
Dönerden utananlardan nefret ediyorum
Simitten utananlardan nefret ediyorum
demekki sizin sevginiz çıkar amaçlıymış gizli kullanıcı :)31 YorumlaBence çok saçma bir düşünce şekli, yurdumun yemeklerinden daha güzeli mi var ya? Daha şık yerlere de gidersin lahmacun da yersin.
00 Yorumla
+1 yılAkli var fikri yok ya. Neden yenmesin hanimefendi acaba? Lahmacun bir italyan yemegi olsaydi. Hayal kurardiniz sevgilim ismarlasa diye.
23 Yorumla
Soran+1 yılitalyan yemeği olsa türkiye'de pek yenmeyen bir şey olacağı için daha mantıklı olabilirdi
- +1 yıl
Neden sen hic Italyaya ozgu bir sey yemedin mi Turkiye'de?
Soran+1 yılpizza ve makarnadan ibaret değil o. o yüzden öyle söyledim. her neyse
Ne var yaaa samimi değilsiniz galiba sevgilinizle... ondan soruyosn sanırım. bir süre sonra herşey yeniyo valla lahmacun neki?
10 YorumlaCok guzel ya gercekten. Eski sevgilimle lahmacun yemeye gitmistik 3 tane yemistim sonra ki gunlerde gozleme yemistik rahat 10 tane vardi. Ama sobra noldu? Beni boynuzladi 3 yilimi verdim ona 3
00 Yorumla:)) tuhafsın yani. ilk bulşmanızsa ya da ayda yılda bir görüşüyorsanız haklı olabilirsin belki. ama öyle değilse ne var bunda doymanız önemli ve lahmacun da süper yer yani pekte ucuz değil :)
10 Yorumla
+1 yılEvlendiginde hergun mum isiginda yemek yiceksin ya sende haklisin (!)
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe b*k yediği belli olmayanlardansa lahmacun yiyenlerden olmayı tercih ederim.
10 Yorumla
+1 yılvalla sevdigim cocuk beni kuru fasulye yemeye davet etse bile giderim :D Niye yenilmiyormus, mis gibi birde ayran ismarlayin ohh :)
20 Yorumla
+1 yılNe alaka ya kafanız uçmuş sizin sanki ilk ve son yemeğinize gideceksiniz bugün lahmacun olur yarın başka bişey saçma sapan triplere girmeyin
20 YorumlaSevgilimin oldugu heryere giderim kuru ekmek bile yerim. Lahmacun bulmussun yemek begenmiyorsun. Onemli olan yemek degil o yemegi kiminle yedigin.
20 Yorumla
+1 yılSevdigin adamla birlikte olduktan sonra ister lahmacun ya ister portakalli ordek :) hic farketmez :)
01 Yorumla
+1 yılEvlenince kuru fasulye yanına soğan yemiyen sevgiliyi napiyim ben ;) evlenince de her gün gidersin kibar romantik yerlere
21 YorumlaSevgiliyle lahmacun yenir ama lahmacuncuya gidilmez. Parkta simit yemek bile 10 kat daha anlamlı ve daha romantik ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdiğim kız lahmacun + Bol acılı Adana yemezse hadi normal acılı olsun. Hayatta ısınamam soğurum . l*n onu yemek yerken izlemek muhteşem bir duygu olurdu var ya offf be...
00 Yorumla
+1 yılNeden yenmesin gayet guzel bısey lahmacun :D takılma bunlara biz de bir ara hep kebapciya gidiyoduk :D
00 YorumlaAmaan o yemek yerken kesin etrafinada bakmiyodur iki dkda silip supuruyodur :D erkekler hep oyle hem yemegin romantigi mi olur :d
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılilk zamanlar için haklısın belki ama bana göre farketmez ya yemek yemeyi severim ki erkek arkadaşımla daha çok severim
00 Yorumla Lahmacun gibisi var mı yahu..
Söyle bol soganlı acili olacak daha ne istiyorsun.. : ))00 Yorumlaevet lahmacun saçma kaşarlı pide ya da karışık pide yemeliydiniz lahmacun ne öyle?
00 Yorumlane alaka canım illa lüks mekanlarda yemek mi yiyecen? Yeri gelir lahmacun yersin yeri gelir köfte ekmek yersin zaten en çok onun yanında rahat olacaksın illa süs bebeği gibi durmanın anlamı yok :)
01 Yorumla
+1 yıl:D antikamısınız kızım? evlenincede eşinin osuruguna trip atarsın:D
10 YorumlaNeden be içine pul biberli soğanı doldurucan löp löp yicen miss valla :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. herif ne kadar samimi l*n evlen hemen bende kır pidesi yemeye götürcem :D
02 Yorumla
+1 yılbenden hoşlanan bir çocuğa kelle paça yiyelim mi demiştim yemiştik
30 Yorumla
+1 yılKeske benim sevgilimde beni lahmacuncuya götürse çok romantik :D
20 Yorumlasevdigin icinmi birliktesin onunla yoksa lüks yerlerde yemek yiyebilmek icinmi? bu tarz kizlardan nefret ediyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılNe saçma insanlar var ya
Lahmacun da yenir tavuk dönerde
Ben lahmacun yiyemedikten sonra neyleyim öyle sevgiliyi
Ha bide ayran10 Yorumla Bol soğanlı yesillikli hafif acılı lahmacun yanında bol köpüklü ayran, acili ezme, içli kofte ohh mis..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPahalı restoranda azıcık yemeğe o kadar para döküceğimize hem karnım doyar hem de üstüne tatlı yerim, daha iyisi mi var :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yıllahmacun daha cok kankalrla yenilcek bişey dimi :D ilahmcun gibiisi var mı ya :)))))))))
10 Yorumla
+1 yılLahmacunla odunluğun ne alakası var? Ne kadar gereksiz insanlarsınız. Özentiliğinizin içine edeyim.
30 Yorumla
+1 yılÖnemli olan sevgiliyle gecirdigin zamandir. Nerde ne yedigin degil.
00 Yorumlayok yaaa ben sevgilim oldugu zamanlarda birlikte durum yemeye cikardik ve encok bundan zevk alirdim kasiliyorum ben oyle mekanlarda :D
00 Yorumla
+1 yılEvet kahmacun kıro çünkü sen hiç yemiyosun dimi kasıntı olmayın ya doğal olun ne güzel işte çocuk çok doğal
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Romantikte yenmeli lahmacunda bunda bisey yok yemek işte
00 Yorumla
+1 yılben pilavcıya götürmüştüm.
sen yine lahmacunla iyi yırtmışın.00 Yorumla- Devamını Gör (104)
Devamını Gör(149)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih