• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Son ilişkiniz nasıldı?

sierravista
sierravista Takip Et
Master Yaş: 22
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
119
Yapay Zekaya Sor
Son ilişkiniz güzel miydi yoksa tamamen bir hayal kırıklığı mıydı?
Son ilişkiniz nasıldı?
Son ilişkiniz nasıldı?
İlişki Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
20 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Reislerdesever01
    Reislerdesever01 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 96%
    +1 yıl

Bildirimde gel gel eski sevgiliyi çekiştirelim diyor da hiç öyle bir ilişkim yoktu yani sonu hariç zaten ne olursa olsun bitmiş bile olsa ilişkimiz o kişi ve benim aramda kalmalı bence yani negatif olayları başkalarına anlatarak hiç bir şey elde edemezsiniz ne demiş Mevlana Celaleddin-i Rumî "kusurları örtmekte gece gibi ol"

neyse çok fazla sizi kimadan kısaca özetleyeyim:

Gayet güzel bir ilişkimiz vardı geleceğe dair planlar vs her ciddi ilişkide vardır diye düşünüyorum sonrasında beraber olamadığımız için sürekli olarak facetime DC üzerinden beraber maç izleme (benden daha fanatikti benim odunluğumla alakası yok) film geceleri vs. Fakat bir süre sonra kıskançlık nedeni ile ayrıldık öyle gerekiyordu öyle oldu kendisine bu kadar seviyeli ve kaliteli bir ilişki yaşadığımız için burdan da tekrar teşekkür ediyorum iyi ki tanımışım kendisini sonu ayrılık olmasa iyi olurdu ama kader bu ne şekilde yazıldığını bilemeyiz belki de hayırlısı budur her türlü hakkım helal olsun umarım kendin gibi güzel kalpli birini bulur mutlu olursun...
    Diyor ve yazımı sonlandırıyorum gerçekten çok iyi bir insandı kendisi umarım güzel seven insanlar yanlış kalplere kanmaz kendiniz gibi birilerini bulur mutlu olursunuz KScanlar

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• boşişlermüdürü12
    boşişlermüdürü12 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl

Tam bir fiyasko üni arkadaşım sayesinde tanıştık tanismaz olaydım sonra okuduğum şehire artvine geldi birlikte güzel vakitler geçirdik çok güzel eğleniyorduk bana bebeği gibi davrandı memlekete gitme günü geldi çattı o gün birlikte otogara gittik otobüsü bekledik benimde üstümde crop vardı üşümüşsündür dedi hayır falan deyip geciktirdim sonra ototbuse bindi otobüsün kalkmasina son 5 10 dk gibi bir şey var otobüsten indi elinde swit vardı dedi sen üşümüşsün belli al bunu giy üşütme giydiğini gorucem dedi son kez bana sarıldı anlimdan öptü ben vedalari sevmem dedi yaşlı gözlerle gidiyorum diye üzülme sen her üzüldüğünde ben hissediyorum dedi yani davranışlarıyla beni adeta büyüledi gözüm kör dilim lal kulağım sağır olmuştu aradan 3 4 ay geçti biz bı ara kavga etmiştik tamda ayrılma sayılmaz ara verelim 1 2 gün dedik sonra bana yazdı nasıl yazmadan durabiliyorsun dedi bende trip falan attım baktım cevap gelmiş affetmezsen affetme ben yeni sevgilisi senide zaten sevmiyordu Ayten annemin numarasında sil şok gecirdim sonradan öğrendim eski sevgilisiymis 1 2 günlük arada direk eski sevgilisine yazmış benim s... Z sevgilim 19 yaşında o kadın da 34 yasinda evli ve 4 çocuğu var bana yaptığı şeyleri onada atıyormuş yani şöyle örnek vereyim yüzük mü

0
    1 Yorumla
    • boşişlermüdürü12
      boşişlermüdürü12
      +1 yıl

Aldı hem bana hem o kadına atardı ya da kolunu mu jiletledi bana atardı senin için yaptım o kadına atardı senin için yaptım derdi her neyse bunlarında sineye çektim canım bende ya bir şans daha verdim sonra ne oldu en yakın arkadaşımla aldattı bu sefer şimdi sürekli arıyo köpek gibi yalvarıyor ama eski ben yokum artık sütten ağzımız yandı bir kere düne kadar çocuğumuzun ismini düşünürken 2 kere üst üste aldatılmam beni psikolojik açıdan tamamen bitirdi artık hayal kurarken haddimi bilerek hayal kuruyorum çünkü kurduğum hayallerin tekrardan yıkılacağını biliyorum bunu bana öğrettiğin için teşekkürlerr sevgilim💔

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

B@k gibiydi. 1.5 sene çıktım. her şey güzeldi tabi güzel anlarımız oldu ama sonradan en büyük pişmanlığım. arkamdan çok kuyu kazdı. en yakın kız arkadaşını istemiyordum sebeplerim haklıydı (bana küfür etmişti sevgilim ayrılınca direk onla buluşuyor onun fotoğrafını paylaşıyordu) onun için ayrıldı benden. yetmedi ayrılınca biri görüştüğüm biri görüşmediğim arkadaşımla flörtler etti buluştu. yatağa kadar giden mesajlar yakaladım affettim. sonra dövdü beni tehtidler etti. iki gün öncesine kadar salmıyordu beni ailem sayesinde saldı. psikolojimi çok bozdu. temizlikle çalışmakla kafamı dağıtmaya çalışıyorum. ve ayrılınca her seferinde o kızla görüşüyordu ve hala da görüşmeye devam ediyor. bu saatten sonra beni ilgilendirmez ama ahım üstlerinde. hele ki onun. mutlu olamasın. kimse ben gibi sevemesin onu. ben mezun olduğumuz okula gitmek için aylarca ağladım özlemiştim. bana bahane bulup gelmedi. ama arkadaşımla flörtleştiğinde okul çıkışına gitti. affetmicem bir ömür boyu ölsemde unutmam içimde uktedir. ama dilerim o kız öyle yalnız bıraksın ki yokluğumda üşüsün. ve hala o arkadaşım dediği kızla buluşup storiye içki paylaşmış. artık evlenince de hayatında olur. aptal

0
    4 Yorumla
    • mavivesiyahaşkı
      mavivesiyahaşkı
      +1 yıl

Mk niye düzgün erkek sevmiyorsunuz anlamıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Maalesefki geleceği göremiyoruz. gözümüze perde iniyor. Geleceği görüp en başından bunların böyle olacağını söyleyen biri olsaydı böyle olmazdık tabiki

Yorumla
    • mavivesiyahaşkı
      mavivesiyahaşkı
      +1 yıl

Hissetmek lazım ya geleceği görün demiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İşte maalesef hissedemedim

Yorumla
  • GeceMuhafızı
    GeceMuhafızı Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Açıkçası en son ayrıldığım kişiydi 2016 yılında ayrıldım hatta net olarak 2018 diyebilirim yani bir 5-6 yıldır hatta 7 yıldır hayatımda kimse yok anlaşmazlıklar oluyordu fikir ayrılıkları oluyordu kısacası her zaman kendini haklı görüyordu ondan önceki ilişki durumunda da aldatılma durumumsuz konusu olmuştu yani artık insanları eskisi kadar güvenemiyorum

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

95

Cevap

97

Cevap

• _Maidetta_
    _Maidetta_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

Bol kavgalı ve güneşli.

0
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı.

Güzeldi aradan belli 1 yıl geçti ama

0
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.

Hiç ilişkim olmadı. bu da hayal kırıklığı oldu benim için. ama aşk işleri ile ilgim yok hiç ilgilenmiyorum son yıllarda artık. yani vaz geçtim

0
    0 Yorumla
  • _umays
    _umays Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    +1 yıl

Subaylık okuyordu. O kadar sıkıntım arasında geldi beni düştüğüm yerden çıkardı sevgili olmadık ama birbirimizden hoşlandığımızı söylemiştik daha sonra konuşurken mezun olunca yurt dışı görevim olacak dedi bende ona tehlikeli dedim ve sonra benden uzaklaştı nedeninin de bu olduğunu söyledi. Bende ben yarına belki yaşamayacağım saçmalama falan dedim ama o gitmeyi seçti konuşmayı denedim bu sefer ailesinden falan bahane üretti gitti aklımda ve kalbimde ama bazı şeyler için bazen çok geç gibi geliyor. sizce gelir mi gelse ne yapmalıyım?

2
    2 Yorumla
    • ALFA159QV
      ALFA159QV
      +1 yıl

kalpten seven insan ölmeyi tercih eder fakat bırakmayı asla, Yanımızda olmak isteyen çare bulur, olmak istemeyen bahane bulur, Allah yollarını açık etsin

Yorumla
    • _umays
      _umays
      +1 yıl

@ALFA159QV Haklısınız :)

Yorumla
  • Melioraa
    Melioraa Takip Et
    Guru Yaş: 106 , eic 100%
    +1 yıl

Çayı çekirdeği aldım, yorumları okuyayım.😄🤭

2
    2 Yorumla
    • sierravista
      sierravista
      +1 yıl

Okumaya üşendim ben 😂😂

Yorumla
    • Melioraa
      Melioraa
      +1 yıl

Bi kac tane ilgi çekici vardı 😄🤭

Yorumla
  • gulsuberenkolsuz
    gulsuberenkolsuz Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 77%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı.

Aptal bir tripcinin tekiydi konuşmasak bile bir sebep bulur hikayesine bana gönderme olarak sevgilim yok falan diye şeyler atardı en sonunda engelledim gitti onunla sevgili olmamın tek nedeni de okadar çok peşimden koştu ki deneyelim dedim ama ilk günden darladıkca darladı

0
    0 Yorumla
  • MinnieMouse184
    MinnieMouse184 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Eski ilişkim çok toksik ve bir o kadar da manipüle edildiğim bir ilişkiydi dışardan bakılınca anlayabildiğim ama yaşarken gözlerim kör gibiydi
    Ufak bir olayımı anlatayım;
    Birlikte çekildiğimiz fotoğraflara bakarken telefonuna bir mesaj geldi o mesaja tıkladım daha sonra ver telefonu dedi vermedim çünkü bir kızdan gelmişti ve merak ettim sonra telefonu hızla elimden alıp duvara fırlattı niye yaptığını sorunca sana ver dedim mesajda hiç bir şey yok sadece sözünü dinlemediğim için fırlattığını söyledi daha sonra yanımdan gitmesini istediğimde ağlamaya başlayıp sinir krizi geçirir gibi hareketler yapmaya başladı ve özür diledi ve ben canım gibi bu olaydan sonra ilişki mi 4 ay daha devam ettirdim

0
    0 Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Yer yer gök gürültülü, yer yer güneşli, yer yer sağanak yağışlı. Çoğunluk güneşli, sam yeli tadında esintili. Bol kaos deli dolu bir ilişkiydi. Lan benim ilişkim güzelmiş aslında he. Ramazan'da terk etmeseydi iyiydi oruçlu oruçlu zor oldu biraz ama atlattık çok şükür. 😃

0
    0 Yorumla
  • cans1675
    cans1675 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

İlk ve son ilişkim 1 ay sürdü ve bı konsere gidicektik o erken gitti ve beni bekliyordu ben gittiğimde ise 2 erkekle birlikteydi arkadası diye düşündüm sonra yanimdaki ortak arkadaşima onun oldugunu sordum bilmiyorum arkadasıdır heralde de dedi sonra mesaj atıp sordu ve arkadaşım değil demiş sonra bana yazdı ben 1 aydır seninde dalgaa geçtim diye o zaman 96 kilo 173 boydum olay o kadar canımı sıktıki 20 kiloya yakın kilo vermiştim sonrasında yurtta canım sıkıldı ve böyle bişey yaptım kusura bakma yazdı bide random atmıs gülmüs sonunda cevap vermedim ve engelledim zaten kızlara güven olmaz şu an da bir kızı seviyorum 1 sene dir teklif ettim 2 defa red yedikten sonra içime attım ama hala seviyorum neyse olmayan aşk hayatımı *

0
    0 Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.

Sanaldandı, 2018 yılı. İlgi bağımlısı bir Alman vatandaşı ama Türk. Hayal kırıklığı mı diye soracak olursan, bu zaman olsaydı kesinlikle ona ilginin bombasını verirdim, çıkış biletim olabilirdi, evlilik istiyordu. Şaka bi yana iyi bir kızdı ama terk etme kararı aldı, bıraktı beni.

0
    0 Yorumla
  • UzaydakiTırtıl
    UzaydakiTırtıl Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

İlk ve tek ilişkimdi. Bana çok güzel duygular ve ânlar yaşattı. Hiçbir zaman keşkem olmadı, iyi ki oldu. Sevdim, sevildim. Güzel bir masal içindeydim. Lakin bazı şartlar bu masalı kısa sürdürdü. Öyle işte.

1
    2 Yorumla
    • ali6348
      ali6348
      +1 yıl

Noldu mesela

Yorumla
    • mavivesiyahaşkı
      mavivesiyahaşkı
      +1 yıl

Ee sen unutamamışsın yarın evlenince ne yapacaksın?

Yorumla
  • SüleymanEyup
    SüleymanEyup Takip Et
    Xper 4 Yaş: 44
    +1 yıl

Uzun metrajlı korku ve gerilim filmleri komediye dönüşüyormuş bir zaman sonra onu anladık rolüne kendini fazla kaptırınca herkesi kendi gibi sandı giden 17 yıl ve 15-20 miyon para olsa da 3 çocuk kar kaldı iyi ki önlem almamışım daha salağı denk gelseydi intihar edebilirdim 🙄

0
    0 Yorumla
  • gaddarım
    gaddarım Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 94%
    +1 yıl

İlişki baştan belli bağlanamam ben ,,;çok harika geceler geçirdik ve dinlenmeden geçtik. zaten o birini. meyresiydi bende onun. oarasinı yiyordum. ama Nirvana zevk.

0
    0 Yorumla
  • Tokdüşünür
    Tokdüşünür Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.

Kimsenin mükemmel olmadığına karar verdiğim için biri gider biri gelir mantığı ile habire sevgili değiştiriyorum. Zaten eski çapkınlık işleri de kalmadı. Şimdi sadece fakebady lik mantığı var

0
    0 Yorumla
  • DewilTUYU
    DewilTUYU Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Son 3 iliskimde yasadiklarim yeni flortlere karsi körelti beni.
    Sonuncusunda ise paragoz yani kelle avcisi olmasindan dolayi 2 yila yakindir single olmayi sectim

0
    0 Yorumla
  • therapistcat
    therapistcat Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

harikaydı. onun gibi birisi bir daha gelmeyecek bunun farkındayım öyle birisiyle birlikte olduğum için de çok şanslıyım. fakaaat günü gelince bitti :) iyi bir insan saygım sonsuz

0
    0 Yorumla
  • flawsome25
    flawsome25 Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.

Tamamen bir hayal kırıklığı çünkü yaşına kadar kendisi hakkında pek çok yalan söylemişti ve beni aldattığı kızla nişanlandı 😂

1
    0 Yorumla
  • Bagdex
    Bagdex Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Samimi ve en içten yaşadığım ilişkiydi sonu biraz kötü bitti ama yine de iyi ki hayatıma girmiş diyorum

1
    0 Yorumla
  • -Afroditimsi
    -Afroditimsi Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Aşırı mutsuzdum gereksizdi keşke hiç zamanı mı ayırmasaydım

2
    0 Yorumla
  • cilgin_kartal
    cilgin_kartal Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 84%
    +1 yıl

Hiç ilişkim olmadı hep. utandim şimdi çok pişmanım o geçen yıllara yaş 30 oldu geri gelmez i genclik artık. Elden bişey gelmiyor

0
    0 Yorumla
  • ftearthatr
    ftearthatr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Aynen böyle oldu...

Son ilişkiniz nasıldı?
    0
    0 Yorumla
  • Nüklofizo
    Nüklofizo Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Hayal kırıklığıydı. Yakın kankasının sözleriyle hareket eden bir kızla ilişki olmazmış onu anlamış oldum.

0
    0 Yorumla
  • Edameda06
    Edameda06 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl

Son ilişkim- şuanki ilişkim ise Mükemmel 💞

Şuankinden önceki ise, dedikodusunu yapmaya bile değmez. SaLAağın tekiydi 🙂

0
    0 Yorumla
  • angelaist
    angelaist Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 91%
    +1 yıl

Dünyanın en karakterli adamı olabilir, yakışıklı, hisli, tam bir centilmen. Ömrü uzun olsun, her zaman çok iyi olsun
    ..

0
    0 Yorumla
  • Esmerlerkrktersizdir
    Esmerlerkrktersizdir Takip Et
    Yoda Yaş: 51 , eic 74%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.

Güzeldi, iyi yanlarida vardi, kötü yanlari ağir basinca bitti...

1
    0 Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

Son ve hali hazırda devam eden ilişkim Allah nazarlardan saklasaın dedirtiyor

1
    0 Yorumla
  • SS_ss_SS
    SS_ss_SS Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl

Her anlamda süperdi ama sonu olmadığı için ayrılmak zorundaydık

1
    0 Yorumla
  • kurbaasever
    kurbaasever Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 76%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı.

Her ilişkim birbirinden kötü, yanlış tercihler yapmaya gelen o kadın benim

1
    0 Yorumla
  • mervedeniz07
    mervedeniz07 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 81%
    +1 yıl

Başta çok güzeldi ayaklarım yerden kesildi. Sonra yere çakıldım.

1
    3 Yorumla
    • serseriibeyy
      serseriibeyy
      +1 yıl

Vay güzel anlatmış sın

Yorumla
    • mervedeniz07
      mervedeniz07
      +1 yıl

Ne demek gerçekler :)

Yorumla
    • zeynep3000
      zeynep3000
      +1 yıl

?

Yorumla
  • rosetale
    rosetale Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı.

Kötüydü. Psikolojimin içine etmişti inşallah bir yerlerde geberiyrdur amin

0
    0 Yorumla
  • soline
    soline Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 81%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı.

Hayal kırıklığı tabi hayal olsa yanımzda kalırlardı

0
    0 Yorumla
  • kira_black
    kira_black Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.

Çok fantaziliydi, temeli fanteziye dayanıyordu ama yürümedi

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Flört döneminden gerisi gelmedi (1 ay bile olmadı)
    Adam ben sorarsam cevaplıyodu
    Ben yazarsam o yazıyodu
    Tek yaptığı şey 3 soruydu
    Nasılsın napıyorsun ve günaydın ve iyi geceler mesajı
    Başka bişey yok. Benden görüşmeyelim hamlesini görünce şok oldu beklemiyordu tabi ben napim ama

0
    0 Yorumla
  • тαмαяιѕк
    тαмαяιѕк Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 74%
    +1 yıl

İyiydi, yine aşırı özverili oldum ve aldatıldım :) kaçınılmaz son.

0
    0 Yorumla
  • serseriibeyy
    serseriibeyy Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Çok iyi bir insandı çok güzel severdi umarım hiç üzülmez çok mutlu olur

0
    0 Yorumla
  • Poyraazz21
    Poyraazz21 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

En son bir pic tanıdım ondan daha büyüğü yoktu ne gördüm ne duydum 😂

0
    0 Yorumla
  • çoktaumurumda
    çoktaumurumda Takip Et
    Master Yaş: 56 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Saygı gereği asla kötü diyemem bu büyük bir saygısızlık olur medenice başladı ve medenice bitti

0
    0 Yorumla
  • Beyazid
    Beyazid Takip Et
    Yoda Yaş: 87 , eic 45%
    +1 yıl

Valla etmi tavukmu balikmi ben anlamadim son iliskimi :D

0
    0 Yorumla
  • Carlosroberto
    Carlosroberto Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

İlilşkim olmadı. Olsaydıda kötülemezdim. Nasipte yokmuş der o defteri kapatırdım.

0
    0 Yorumla
  • İzmirli2735
    İzmirli2735 Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

Açtırma kutuyu söyletme kötüyü diye bir tabir var ya onu çok seviyorum ben ya..😄

0
    0 Yorumla
  • CapillatusArcus
    CapillatusArcus Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı.

Karmaşık, ikimizin kafamız farklı yerlerdeydi, hayalet ilişki gibi geçti

0
    0 Yorumla
  • Golden_0
    Golden_0 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

İlişkim olmadı ama flörttük çok tartışıyorduk ya ama özledim keşke olsa da yine tartışsak

0
    6 Yorumla
    • mavivesiyahaşkı
      mavivesiyahaşkı
      +1 yıl

Tuhaf

Yorumla
    • Golden_0
      Golden_0
      +1 yıl

Ne tuhaf

Yorumla
    • mavivesiyahaşkı
      mavivesiyahaşkı
      +1 yıl

Tartışmak istemen tuhaf sağlıklı bir zihniyet değil

Yorumla
    • Golden_0
      Golden_0
      +1 yıl

Aynenn aynenn😅

Yorumla
    • mavivesiyahaşkı
      mavivesiyahaşkı
      +1 yıl

Öyle

Yorumla
    • Golden_0
      Golden_0
      +1 yıl

Tabii

Yorumla
  • BURAKKKK3434
    BURAKKKK3434 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 92%
    +1 yıl

Başta güzel sonlarda tamamen bir hayak kırıklığıydı

0
    0 Yorumla
  • Boavistaa
    Boavistaa Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

İlk başta güzeldi sonra hayal kırıklığı ile kapandı mk onun :D

0
    0 Yorumla
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı.

Güzeldi, iyi adamdı vesselam.

3
    10 Yorumla
    • sudansebepler_
      sudansebepler_
      +1 yıl

Ama terk ettim

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Yok ben terk etmedim.

Yorumla
    • sudansebepler_
      sudansebepler_
      +1 yıl

O zaman aldattın

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Hayır aldatmadım

Yorumla
    • sudansebepler_
      sudansebepler_
      +1 yıl

O zaman sen kötüsün

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Hıı “seni küçük şeytan” diyorlar bana

Yorumla
    • sudansebepler_
      sudansebepler_
      +1 yıl

Bu yüzden mi ayrıldınız

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Yaw hocam meslek ne senin?

Yorumla
    • sudansebepler_
      sudansebepler_
      +1 yıl

Dişçiyim

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Ee ne güzel işte, hastalarınla ilgilen benim özel hayatımla değil 💁‍♀️

Yorumla
  • Bikiz1092
    Bikiz1092 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Bombok... Adam beni ilişkiye ikna etti prenses gibi davrandı sonra terketti ve hala eşyalarımı vermiyor.

2
    0 Yorumla
  • matt-cullen
    matt-cullen Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    +1 yıl

Benim için sonu rezaletti bitsin istememiştim bi hatam da yoktu kızın da suçu yoktu seni bir türlü kardeşim olarak görmekten çıkaramıyorum dedi ve mutlu olmaya da hakkı var başka erkeklerde mutkuluk arasın ben bi şekilde yaşarım

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Güzel ve iyi kadındı her ne kadar ilerisi için bir umut olmasada günlük ilişkimiz mükemmeldi. Ama birlikte yaşamamız mümkün değil.. yani...

0
    0 Yorumla
  • OberynMartel
    OberynMartel Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

İlişki duygusal hissettiklerini sanıp aslında hazlarını dengeleyebilmek için ona çekici gelen biriyle tamamen birlikte olması bence tabiri Celal Şengör hocamımda dediği gibi ilişki bir erkeğin penisinin bir kadının vajinasına girmesidir sadece bu

0
    0 Yorumla
  • MUAY7578
    MUAY7578 Takip Et
    Guru Yaş: 53
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı.

İlk ilişkiye başlamayanların son ilişkisi olmaz.

0
    0 Yorumla
  • lalochezia
    lalochezia Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

iliskiye kendini veremeyen madde bağımlısı olduğunu benden gizleyip hep yanındayım diyip beni en kötü anımda bıraktı, cok üzüldüm iliskimizin sürdüğü süreden daha fazla acı cektim ama bitti en basından kendimi kurtardım

0
    2 Yorumla
    • mavivesiyahaşkı
      mavivesiyahaşkı
      +1 yıl

Madde bağımlısı olduğunu baştan anlamadın mı?

Yorumla
    • lalochezia
      lalochezia
      +1 yıl

benleyken bırakmıs arkadasları öyle söyledi, ictiği sey lyrica olduğu icin pek anlamadım acıkcası benden sonra daha beter seyler kullanmaya baslamıs…

Yorumla
  • Moonlight3465
    Moonlight3465 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 22
    +1 yıl

Başlangıçta her şey güzeldi rüya gibiydi ama sonra rüyadan uyandırdı saolsun. Yaşanmışlıklar var ve buna saygım var. Sadece beni bırakmak istediğinde ara verelim demişti bende reddedip bitirelim demiştim. Duygusuzluk beni çok acıtmıştı.

0
    0 Yorumla
  • TwİsTeR34
    TwİsTeR34 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    +1 yıl

Bu zamana kadar öyle aman aman bir ilişki yaşamadım hatta hiç yaşamadımda diyebilirim ama son konustuğum birisiyle sınavına daha iyi çalışabilmesi için konusmayı bitirmek istedi en başta kendisi konusmak istemesine rağmen 😊

0
    0 Yorumla
  • JuliusCaesar063
    JuliusCaesar063 Takip Et
    Master Yaş: 27
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Son ilişkim bir daha sevgili yapmamayı ögretti bana 😂

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bol gel gitli.. kendini ilişki veremeyen ama hiçte peşimi birakmadı.. en sonunda engelledim 😕

1
    0 Yorumla
  • PiLLy_BheBek
    PiLLy_BheBek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl

Hiç duygum yoktu hep arkadaş olarak gördüm 😄

1
    10 Yorumla
    • Tuğberk10
      Tuğberk10
      +1 yıl

Peki ilişkiye neden başladın

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

@Tuğberk10 çok kafa dengiydik , baya da eğleniyorduk birlikte.. deneyelim bizden çok güzel olur dedi aklımı çeldi yaptık bir hata işte 🤦‍♀️

Yorumla
    • Tuğberk10
      Tuğberk10
      +1 yıl

Olsun tecrübe etmiş olmuşsun ama bazen yanıltıyor hayat bizi

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

@Tuğberk10 aynen aslında ben istemedim arkadaşligimiza zarar vermeyelim dedim o çok ısrarcı davrandı ve o dönem takıntılı biri vardi peşimde birazda ondan kurtulmak için kabul ettim 🥲

Yorumla
    • Tuğberk10
      Tuğberk10
      +1 yıl

Sanki biraz da kullanmışsın çocuğu 🙈🙈🙈

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

@Tuğberk10 skdfsk kendi kaşındı

Yorumla
    • Tuğberk10
      Tuğberk10
      +1 yıl

@PiLLy_BheBek öyle demeyeydin iyiydi 😊😊

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

@Tuğberk10 bizde yalan yok neyse o, pişman değilim dediğim şeyden 😌 keyifli forumlar ✨

Yorumla
    • Tuğberk10
      Tuğberk10
      +1 yıl

@PiLLy_BheBek hoş sohbetin için teşekkür ederim 😊 sana da keyifli forumlar dilerim

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

@mavivesiyahaşkı o değil

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Güzel şeylerde hissettim, hayal kırıklığı yaşasam da..

0
    0 Yorumla
  • jasonwoorheesss
    jasonwoorheesss Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

Tam bir hayal kirikligi ve üzgün butun kotu ne varsa iste basima geldi maalesef onunla ilgili dusuncelerim cok saf ve temizdi o cok kotu bir adam cikti ve de defolup evlendi.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Güzeldi ama sonu iyi bitmedi
    Düğünüme yakın bir zaman kala ayrıldım

0
    0 Yorumla
  • esra1c
    esra1c Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    +1 yıl

Son değil hepsinde tekrardan güvenmemem gerektiğini anladım. İlgi vermeyen saygısız saçma sapan biriydi. Tahammül edemeyen biriyim bu yüzden hepsi bolca tecrübe kazandırdı. 👍🏻

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (132)
Devamını Gör(177)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Son ilişkiniz nasıldı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Son ilişkiniz nasıl bitti? 11 cevap verildi
Son ilişkiniz nasıl bitti? 29 cevap verildi
Son ilişkiniz nasıl bitti? 13 cevap verildi
En son ilişkinizde ne oldu? 16 cevap verildi
En son ilişkiniz üzerinden ne kadar geçti? 19 cevap verildi
En son ilişkiniz ne kadar sürdü ve neden bitti? 32 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • El örgüsü çoraplar kullanır mısınız hoşunuza gider mi?
  • Şeytan , Melek, cin gibi kavramlara inanıyor musunuz?
  • En çok neli dondurma yiyorsunuz?
  • Adeta bir papatya tanesi kadar masum görünüyor muyum 😄?
  • Evinizde el emeği dantel masa örtüsü kullanıyormusunuz?
  • Güzelliğinizin baki kalmasını ister miydiniz?
  • "İlişkimizi gözden geçirelim." diyen sevgili/ eşe tahammül eder misiniz?
  • Duş alırken yüzününe kese yapıyor musunuz?
  • Kadınların daha çok erkeklerde baktığı olay nedir, Bu adam hayatımı rahatlatır mı, yoksa zorlaştırır mı?
  • Gözlerini beğeniyor musun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨