Bildirimde gel gel eski sevgiliyi çekiştirelim diyor da hiç öyle bir ilişkim yoktu yani sonu hariç zaten ne olursa olsun bitmiş bile olsa ilişkimiz o kişi ve benim aramda kalmalı bence yani negatif olayları başkalarına anlatarak hiç bir şey elde edemezsiniz ne demiş Mevlana Celaleddin-i Rumî "kusurları örtmekte gece gibi ol"
neyse çok fazla sizi kimadan kısaca özetleyeyim:
Gayet güzel bir ilişkimiz vardı geleceğe dair planlar vs her ciddi ilişkide vardır diye düşünüyorum sonrasında beraber olamadığımız için sürekli olarak facetime DC üzerinden beraber maç izleme (benden daha fanatikti benim odunluğumla alakası yok) film geceleri vs. Fakat bir süre sonra kıskançlık nedeni ile ayrıldık öyle gerekiyordu öyle oldu kendisine bu kadar seviyeli ve kaliteli bir ilişki yaşadığımız için burdan da tekrar teşekkür ediyorum iyi ki tanımışım kendisini sonu ayrılık olmasa iyi olurdu ama kader bu ne şekilde yazıldığını bilemeyiz belki de hayırlısı budur her türlü hakkım helal olsun umarım kendin gibi güzel kalpli birini bulur mutlu olursun... Diyor ve yazımı sonlandırıyorum gerçekten çok iyi bir insandı kendisi umarım güzel seven insanlar yanlış kalplere kanmaz kendiniz gibi birilerini bulur mutlu olursunuz KScanlar
Tam bir fiyasko üni arkadaşım sayesinde tanıştık tanismaz olaydım sonra okuduğum şehire artvine geldi birlikte güzel vakitler geçirdik çok güzel eğleniyorduk bana bebeği gibi davrandı memlekete gitme günü geldi çattı o gün birlikte otogara gittik otobüsü bekledik benimde üstümde crop vardı üşümüşsündür dedi hayır falan deyip geciktirdim sonra ototbuse bindi otobüsün kalkmasina son 5 10 dk gibi bir şey var otobüsten indi elinde swit vardı dedi sen üşümüşsün belli al bunu giy üşütme giydiğini gorucem dedi son kez bana sarıldı anlimdan öptü ben vedalari sevmem dedi yaşlı gözlerle gidiyorum diye üzülme sen her üzüldüğünde ben hissediyorum dedi yani davranışlarıyla beni adeta büyüledi gözüm kör dilim lal kulağım sağır olmuştu aradan 3 4 ay geçti biz bı ara kavga etmiştik tamda ayrılma sayılmaz ara verelim 1 2 gün dedik sonra bana yazdı nasıl yazmadan durabiliyorsun dedi bende trip falan attım baktım cevap gelmiş affetmezsen affetme ben yeni sevgilisi senide zaten sevmiyordu Ayten annemin numarasında sil şok gecirdim sonradan öğrendim eski sevgilisiymis 1 2 günlük arada direk eski sevgilisine yazmış benim s... Z sevgilim 19 yaşında o kadın da 34 yasinda evli ve 4 çocuğu var bana yaptığı şeyleri onada atıyormuş yani şöyle örnek vereyim yüzük mü
Aldı hem bana hem o kadına atardı ya da kolunu mu jiletledi bana atardı senin için yaptım o kadına atardı senin için yaptım derdi her neyse bunlarında sineye çektim canım bende ya bir şans daha verdim sonra ne oldu en yakın arkadaşımla aldattı bu sefer şimdi sürekli arıyo köpek gibi yalvarıyor ama eski ben yokum artık sütten ağzımız yandı bir kere düne kadar çocuğumuzun ismini düşünürken 2 kere üst üste aldatılmam beni psikolojik açıdan tamamen bitirdi artık hayal kurarken haddimi bilerek hayal kuruyorum çünkü kurduğum hayallerin tekrardan yıkılacağını biliyorum bunu bana öğrettiğin için teşekkürlerr sevgilim💔
B@k gibiydi. 1.5 sene çıktım. her şey güzeldi tabi güzel anlarımız oldu ama sonradan en büyük pişmanlığım. arkamdan çok kuyu kazdı. en yakın kız arkadaşını istemiyordum sebeplerim haklıydı (bana küfür etmişti sevgilim ayrılınca direk onla buluşuyor onun fotoğrafını paylaşıyordu) onun için ayrıldı benden. yetmedi ayrılınca biri görüştüğüm biri görüşmediğim arkadaşımla flörtler etti buluştu. yatağa kadar giden mesajlar yakaladım affettim. sonra dövdü beni tehtidler etti. iki gün öncesine kadar salmıyordu beni ailem sayesinde saldı. psikolojimi çok bozdu. temizlikle çalışmakla kafamı dağıtmaya çalışıyorum. ve ayrılınca her seferinde o kızla görüşüyordu ve hala da görüşmeye devam ediyor. bu saatten sonra beni ilgilendirmez ama ahım üstlerinde. hele ki onun. mutlu olamasın. kimse ben gibi sevemesin onu. ben mezun olduğumuz okula gitmek için aylarca ağladım özlemiştim. bana bahane bulup gelmedi. ama arkadaşımla flörtleştiğinde okul çıkışına gitti. affetmicem bir ömür boyu ölsemde unutmam içimde uktedir. ama dilerim o kız öyle yalnız bıraksın ki yokluğumda üşüsün. ve hala o arkadaşım dediği kızla buluşup storiye içki paylaşmış. artık evlenince de hayatında olur. aptal
Maalesefki geleceği göremiyoruz. gözümüze perde iniyor. Geleceği görüp en başından bunların böyle olacağını söyleyen biri olsaydı böyle olmazdık tabiki
Açıkçası en son ayrıldığım kişiydi 2016 yılında ayrıldım hatta net olarak 2018 diyebilirim yani bir 5-6 yıldır hatta 7 yıldır hayatımda kimse yok anlaşmazlıklar oluyordu fikir ayrılıkları oluyordu kısacası her zaman kendini haklı görüyordu ondan önceki ilişki durumunda da aldatılma durumumsuz konusu olmuştu yani artık insanları eskisi kadar güvenemiyorum
Subaylık okuyordu. O kadar sıkıntım arasında geldi beni düştüğüm yerden çıkardı sevgili olmadık ama birbirimizden hoşlandığımızı söylemiştik daha sonra konuşurken mezun olunca yurt dışı görevim olacak dedi bende ona tehlikeli dedim ve sonra benden uzaklaştı nedeninin de bu olduğunu söyledi. Bende ben yarına belki yaşamayacağım saçmalama falan dedim ama o gitmeyi seçti konuşmayı denedim bu sefer ailesinden falan bahane üretti gitti aklımda ve kalbimde ama bazı şeyler için bazen çok geç gibi geliyor. sizce gelir mi gelse ne yapmalıyım?
kalpten seven insan ölmeyi tercih eder fakat bırakmayı asla, Yanımızda olmak isteyen çare bulur, olmak istemeyen bahane bulur, Allah yollarını açık etsin
Aptal bir tripcinin tekiydi konuşmasak bile bir sebep bulur hikayesine bana gönderme olarak sevgilim yok falan diye şeyler atardı en sonunda engelledim gitti onunla sevgili olmamın tek nedeni de okadar çok peşimden koştu ki deneyelim dedim ama ilk günden darladıkca darladı
Eski ilişkim çok toksik ve bir o kadar da manipüle edildiğim bir ilişkiydi dışardan bakılınca anlayabildiğim ama yaşarken gözlerim kör gibiydi Ufak bir olayımı anlatayım; Birlikte çekildiğimiz fotoğraflara bakarken telefonuna bir mesaj geldi o mesaja tıkladım daha sonra ver telefonu dedi vermedim çünkü bir kızdan gelmişti ve merak ettim sonra telefonu hızla elimden alıp duvara fırlattı niye yaptığını sorunca sana ver dedim mesajda hiç bir şey yok sadece sözünü dinlemediğim için fırlattığını söyledi daha sonra yanımdan gitmesini istediğimde ağlamaya başlayıp sinir krizi geçirir gibi hareketler yapmaya başladı ve özür diledi ve ben canım gibi bu olaydan sonra ilişki mi 4 ay daha devam ettirdim
Yer yer gök gürültülü, yer yer güneşli, yer yer sağanak yağışlı. Çoğunluk güneşli, sam yeli tadında esintili. Bol kaos deli dolu bir ilişkiydi. Lan benim ilişkim güzelmiş aslında he. Ramazan'da terk etmeseydi iyiydi oruçlu oruçlu zor oldu biraz ama atlattık çok şükür. 😃
İlk ve son ilişkim 1 ay sürdü ve bı konsere gidicektik o erken gitti ve beni bekliyordu ben gittiğimde ise 2 erkekle birlikteydi arkadası diye düşündüm sonra yanimdaki ortak arkadaşima onun oldugunu sordum bilmiyorum arkadasıdır heralde de dedi sonra mesaj atıp sordu ve arkadaşım değil demiş sonra bana yazdı ben 1 aydır seninde dalgaa geçtim diye o zaman 96 kilo 173 boydum olay o kadar canımı sıktıki 20 kiloya yakın kilo vermiştim sonrasında yurtta canım sıkıldı ve böyle bişey yaptım kusura bakma yazdı bide random atmıs gülmüs sonunda cevap vermedim ve engelledim zaten kızlara güven olmaz şu an da bir kızı seviyorum 1 sene dir teklif ettim 2 defa red yedikten sonra içime attım ama hala seviyorum neyse olmayan aşk hayatımı *
Sanaldandı, 2018 yılı. İlgi bağımlısı bir Alman vatandaşı ama Türk. Hayal kırıklığı mı diye soracak olursan, bu zaman olsaydı kesinlikle ona ilginin bombasını verirdim, çıkış biletim olabilirdi, evlilik istiyordu. Şaka bi yana iyi bir kızdı ama terk etme kararı aldı, bıraktı beni.
İlk ve tek ilişkimdi. Bana çok güzel duygular ve ânlar yaşattı. Hiçbir zaman keşkem olmadı, iyi ki oldu. Sevdim, sevildim. Güzel bir masal içindeydim. Lakin bazı şartlar bu masalı kısa sürdürdü. Öyle işte.
Uzun metrajlı korku ve gerilim filmleri komediye dönüşüyormuş bir zaman sonra onu anladık rolüne kendini fazla kaptırınca herkesi kendi gibi sandı giden 17 yıl ve 15-20 miyon para olsa da 3 çocuk kar kaldı iyi ki önlem almamışım daha salağı denk gelseydi intihar edebilirdim 🙄
İlişki baştan belli bağlanamam ben ,,;çok harika geceler geçirdik ve dinlenmeden geçtik. zaten o birini. meyresiydi bende onun. oarasinı yiyordum. ama Nirvana zevk.
Kimsenin mükemmel olmadığına karar verdiğim için biri gider biri gelir mantığı ile habire sevgili değiştiriyorum. Zaten eski çapkınlık işleri de kalmadı. Şimdi sadece fakebady lik mantığı var
Son 3 iliskimde yasadiklarim yeni flortlere karsi körelti beni. Sonuncusunda ise paragoz yani kelle avcisi olmasindan dolayi 2 yila yakindir single olmayi sectim
harikaydı. onun gibi birisi bir daha gelmeyecek bunun farkındayım öyle birisiyle birlikte olduğum için de çok şanslıyım. fakaaat günü gelince bitti :) iyi bir insan saygım sonsuz
Çok fantaziliydi, temeli fanteziye dayanıyordu ama yürümedi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Flört döneminden gerisi gelmedi (1 ay bile olmadı) Adam ben sorarsam cevaplıyodu Ben yazarsam o yazıyodu Tek yaptığı şey 3 soruydu Nasılsın napıyorsun ve günaydın ve iyi geceler mesajı Başka bişey yok. Benden görüşmeyelim hamlesini görünce şok oldu beklemiyordu tabi ben napim ama
Benim için sonu rezaletti bitsin istememiştim bi hatam da yoktu kızın da suçu yoktu seni bir türlü kardeşim olarak görmekten çıkaramıyorum dedi ve mutlu olmaya da hakkı var başka erkeklerde mutkuluk arasın ben bi şekilde yaşarım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Güzel ve iyi kadındı her ne kadar ilerisi için bir umut olmasada günlük ilişkimiz mükemmeldi. Ama birlikte yaşamamız mümkün değil.. yani...
İlişki duygusal hissettiklerini sanıp aslında hazlarını dengeleyebilmek için ona çekici gelen biriyle tamamen birlikte olması bence tabiri Celal Şengör hocamımda dediği gibi ilişki bir erkeğin penisinin bir kadının vajinasına girmesidir sadece bu
iliskiye kendini veremeyen madde bağımlısı olduğunu benden gizleyip hep yanındayım diyip beni en kötü anımda bıraktı, cok üzüldüm iliskimizin sürdüğü süreden daha fazla acı cektim ama bitti en basından kendimi kurtardım
Başlangıçta her şey güzeldi rüya gibiydi ama sonra rüyadan uyandırdı saolsun. Yaşanmışlıklar var ve buna saygım var. Sadece beni bırakmak istediğinde ara verelim demişti bende reddedip bitirelim demiştim. Duygusuzluk beni çok acıtmıştı.
Bu zamana kadar öyle aman aman bir ilişki yaşamadım hatta hiç yaşamadımda diyebilirim ama son konustuğum birisiyle sınavına daha iyi çalışabilmesi için konusmayı bitirmek istedi en başta kendisi konusmak istemesine rağmen 😊
@Tuğberk10 aynen aslında ben istemedim arkadaşligimiza zarar vermeyelim dedim o çok ısrarcı davrandı ve o dönem takıntılı biri vardi peşimde birazda ondan kurtulmak için kabul ettim 🥲
Tam bir hayal kirikligi ve üzgün butun kotu ne varsa iste basima geldi maalesef onunla ilgili dusuncelerim cok saf ve temizdi o cok kotu bir adam cikti ve de defolup evlendi.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Güzeldi ama sonu iyi bitmedi Düğünüme yakın bir zaman kala ayrıldım
Son değil hepsinde tekrardan güvenmemem gerektiğini anladım. İlgi vermeyen saygısız saçma sapan biriydi. Tahammül edemeyen biriyim bu yüzden hepsi bolca tecrübe kazandırdı. 👍🏻