17 yaş farkına ne diyorsunuz?

Şöyle ben 20 o 37 iken tanıştık şu an 25 im ben o da 42 arkadaşlık kurduğumuzda evli olduğunu biliyordum eşiyle uzak olduğunu da. Yine de evli diye bitir gel diyemedim niyetlendim benim ailede sıkıntıydi zor bir durum biraz. yıllar geçti yine denk geldik şöyle ki zamanında bana her türlü yardımı teklif etmesine rağmen bir beş kuruş parasını almadım hala da almadım öncelikle bunu söyleyeyim bana ayrı ev tutmayı teklif etti kabul etmedim zaten benim bir evim var ve benim durumum da iyi zaten e bu adamında durumu çok iyi açıkça diyor genç güzel bir eşim olsun istiyorum görücü evlilik yaptırıldim şimdi aşk evliliği istiyorum dedi bende adamdan razıyım her anlamda hemde. Tip olarakra yakışıyoruz yakışıklı adam gezmeyi yedirmeyi sever romantiktir ben bağırsam etsem o bana bir kere kötü laf etmedi sakinleştirdi yaş farkı gayet işime de geliyor değerli hissediyorum adamla ve ileriye dönük adım atalım diyor beyler Özellikle siz ne diyorsunuz? Yasitlarimla çok denedim olgun adamın rahatına alışmışım yapamıyorum toy larla bunu da belirteyim.

17 yaş farkına ne diyorsunuz?