Flortte ne kadar süre gerek. Ben artık agustosta bi karar verelim dedim. Soğurum yoksa. Tamam oda haklı tam tanıyıp sevgili olmak istiyor.
Amacımız evlilik yas 30
Flortte ne kadar süre gerek. Ben artık agustosta bi karar verelim dedim. Soğurum yoksa. Tamam oda haklı tam tanıyıp sevgili olmak istiyor.
Amacımız evlilik yas 30
Yaş olmuş 30 . Adam sorumluluk almamak için aylar koyuyor önüne :D Daha sevgili olmak için bunları koyuyorsa vay senin haline. Sen de evlenicez diye bekle :D
Evlencez diye planlar yapıyoruz. Şu an aileme diyemem.. cunku kendisi bizim çalışanımız. 2 aydir konusuyoruz agustosta bisiler netleşecek o yuzdrn ozamwn adim atcak
Bilemedim kafam karışık
Bencede emin olmadan bir ilişkiye başlamayın çünkü amacınız ciddi düşünmek olacak evliliğe gitmek olacak o yüzden emin adımlarla ilerlemek istiyor ve haklı sende onu tanımaya odaklanmalısın
Sey durum da biraz farklı. Bizim personelimiz. Babamın personeli. Aileden çevreden kimse bilmiyor. 2 aydir konusuyoruz tanışmaya calisiyoruz.. baya ilerledik aslinda. Ama iste daha fazla taniyalim birbirimizi. Boyle cok fazla bulusunca ve tanıdıkça sevgili olalım. Şu an flortuz dedi. Tamam mantiken evlilik amac. Kendidede bunu dedi. Şu an geleceğe dair taslak oluşturuyoruz kafamıza yatarsa nasip felan dedi.
Ağustos sonrasi cok gec olmaz mi ideal mi
Eğer birçok konuda birbirinizi anlayıp tanıdıysanız bu flört sürecini çok uzatmayın derim. Sevgili olun ki daha da kesinleşsin adımlarınız böyle giderseniz bir çok konuda sana söz hakkı tanımayacaktır onu yaparım bunu yaparım daha sevgili değiliz gibi şeyler söyleyecektir. Tanıdığını düşünüyorsan sevgili olabileceğinizi sevgili olduktan sonra da daha yakınlaşacağınızı birbirinize daha güven duyacağınızdan bahset :))
Şu an flörtüz her konuda söz hakkı sahibi olamazsın sınırlarım var vs de sınırlarını bahset o sınırları geçemeyince o gelecektir sevgili olmak için örneğin sevgi hitaplarını kullanmasını sınırlayabilirsin şu an sevgili değiliz bu şekilde hitap etmesen iyi olur gibi..
Sınırlarını gördükçe yakınlaşacağını sevgili olmayı isteyeceğini düşünüyorum demek istediğim sevgiliymişsiniz gibi ona her seyi serbest kılma özel alanlarına girmesine müsaade etme ki farkına varsın
Ayy ne guzel anlattın. Ama son 1 haftadir sevgili gibi davranıyoruz. Akisina biraktik gibi. Bende bugun sordum biz neyiz dedim. Ağustos sonrasi sevgili olalım birbirimizi iyice tanisalim bu evlilik şakaya gelmez dedi 😒 bide babam agustosa tayinci. Sanirim babam olmazsa daha çok takılırız diye ki dusunuyor. Cunku kendisi personelimiz çalışanımız korkuları var
Cok teskjurler bu dediğiniz sınırı koymam lazım bencede
Ağustos sonrası bana çok saçma geldi babanızın tayini çıkacak olsa bile kendine böyle bi ay sınırı koyması yanlış sen illa o zamanı beklemek gerekmediğini söyle kesinlikle sınırlarını koru öyle davranmasına müsaade etme ama kibar bir şekilde söyle şu an birbirimizi tanıdık sevgili olmak için babamın gitmesini beklememiz gerekmiyor daha iyi buluşabileceğimizi düşünüyorsan eğer aynı şimdi ki gibi o zamana kadar bekleyebiliriz diyebilirsin
Simdi aradi. Bende flortun belli süresi var. 4 5 ay kafidir. O yuzden biz neyiz diye sana sordum dedim. Ya tabiki oyle. Agustosta iste sen bana bırak felsn dedi. Bende sana güveniyorum o halde ağustosu geçmesin dedim. Bencede sacms yoksa belli ay belirtmek. Yasi 30 onun. Benimde 27.
Cok tesekkurler öneriniz için cok haklı ve guzel yazmışsınız uyucam insallah
İnşallah beybim kendine dikkat et umarım mutlu olursunuz istediğin gibi ilerlerrr🤭💖🙏😊
Cevap
1Cevap
Hastane randevusu gibi😂
Ağustos olamasinin sebebi var ama ehehe. Babamın tayini cikcak. Sonra hep bulusabilcez. Evlilik amacımız 30 yasinda zaten... neyse sorum şu flort 4 5 ay olur mu
Olur olur. Zaten artık flört de sevgililik gibi aynı
Sizden bir b. k olmaz 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?