Bana nasıl güvenmesini saglarım evlenmek istiyorum onunla
Cevabın nedir?
Güven olmadan aşk olmaz o sevgilim dediğin kişi seninle evlenmemek için kendince bir bahane yapmış senle gezerim sevisirim yatarım ama sana guvenmiyorum senle evlenmem. l*n durzu madem guvenmiyorsun kızla yatmak için kızı ne kandirip oyaliyorsun ne diye yatiyorsun.
Seni. Kullanıyor arkadaşım bir an evvel yolunu ayir kendini kullandirma onu evlenmeye ikna edemezsin senle evlenmemek için bahane aramış bahameside azginsin e azginsan adam değilmi doyuracak bir bayan dışarda hanim efendi yatakta azgın olmalı kendini kullandirma benimle evleniyormusun benimle ciddimisin yok evlenmiyorum guvenmiyorum derse guvenmiyorsun madem bana benimle ne işin var beni sen canın çekince yatağa atacağın kız olacakmış goruyon sıktır birdaha karşıma çıkma de asla konuşma serefsizmis resmen05 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın galiba zaten dün söyledi bana güvenmedigini aramız bozuk biter belki
- +1 yıl
Iyide ortada kandırma gibi bir durum yok ki herkes halinden gayet memnunmus baksana. Soruyu soran kişinin kafası sonradan dank etmis evlenmeye karar vermis ama bu tek tarafli bir istek sadece.
En İyi Cevaplar
Tanışır tanışmaz çocuğun iliklerini sömürürsen olacağı bu :) ama umudunu yitirme sen.. O muhtemelen ileri ki yaşlarda senin bu durumundan dolayı sana yetemeyeceğini düşündü ve yetemeyince de senin onu aldatabileceğini düşündü. Bundan dolayı da çok korkuyordur. Sen en iyisi ona güven ver. Mesela ne olursa olsun ondan başka kimseye bakmayacağını ona her zaman sadık kalabileceğini söyle. Ama gerçekten bunu yapabileceksen söyle. Yani onu aldatma ve kandırma.. Samimi ve dürüst bir şekilde anlat..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni cok iyi anliyorum az cok benzer durumlardayiz ama sunu unutma erkekler hep oncesini sorgular senin ona olan zaafin ya da gosterdigin iltomaslar senin tecrubelerin vs hep daha oncekileri dusundurur ve bunu bir kez dile getirdiyse malsef evlensenizde olaylar cok daha kotuye gidecektir her tartismada yuzune vurur laf sokar seni aldatir sen cok mu duzgunsn vs her turlu prob olur. Bosver sen amacm seni izmek degil ama Seksi seven kadin her zaman heryerde kazanir bir onda yok onundekinden ezik :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz cikmaya basladik yani sevgili bile degildikaslinda gece disari cikioduk bir haftasina birlikte olduk gece bir otele gittik cok sarhostuk neyse sabah oldu odada yok sonra butun oda cicekler bir dunya 2 ay sonrada evlendik.. o geceden sonra saat basi beni gormeye geldi şansliymisim :)))
06 Yorumla
Soran+1 yılSus ya kıskanmadım :D
- +1 yıl
bu mu yanı evlılıkten kastınız mk !!!
Cevap sahibi+1 yılCiidden o gece hic korkunmadı demekki gercekten benimle bir gelecek dusunuyomus bende ondan cok hoslaniyodum o gece hicbiseyi dusunmek istemedim :)
- +1 yıl
Sen şanslı olanlardansın :)
Cevap sahibi+1 yılGaliba oyle :)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
57Cevap
Sana kaşar diyenler ne gerekçeyle o.. Diyor para karşılığı milletin altına mı yatmış birinin altında mı yakaladınız. Azmak ya da tahrik olmak her kadının ve erkeğin patner olarak yakınlaştığı ve ona paylaştığı iç güdüsel bir yaklaşımdır. Hangi biriniz beğendiğiniz bir erkeği istemiyorsunuz ya da bu güdüler algılar yoksa zaten sağlıksız hasta oluyorsunuz.
00 Yorumla
+1 yılbir salak daha ya. kızım seven gidermi ben ne sevenler gördüm sevgilisi mutlu olsun diye ayaklarını yıkayıp karlı havada üzerini saran ben onlara bile temkinle bakarken senin foruma sunduğun karaktere bak. güvenmiyosa niye seninle ilişkiye girdi senin onu sevdiğini benimseyerek düşünmüyo güvenmiyorum diyo olan sana oldu. kasar damgasıyla gezersin. o evlenir izlersin
20 Yorumla
+1 yılGüven bence sonradan kazanılan bişey değildir; zamanla kaybedilebilir o kadar...
Ayrıca bunun ortası yoktur. Sana ya güveniyordur ya da güvenmiyordur. Zamanla güvenini kazanırım diye boşuna çalışma. Ki sana zaten güvenmediğini söylemiş.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Harama bir kere uzanan el her zaman uzanır.. Sana güvenmemekte haklı, doğruyu yapıyor.. Ona saygı duymalısın
22 Yorumla
Soran+1 yılNeye guvenmiyor ama aldatmiyorum ki onu
başka birileriyle azgınlık yaptıysan hiç sevdgn oglanla evlenmeyi dusunme bence :)) yarın oburgun yuzun ebakarken utanırsın ama sadece onla sınırlıysa azgınlıgın :D o zmn onu çok sevdgni ispat et ( ama kendini jiletleme ha :D )
00 Yorumladostum onunki sana güvenmemekle alakalı değil onun düşünce yapısı farklı onunla bir evlilik yapsan bile çok büyük sıkıntılar çekersin detaylı anlatmama gerek yoktur umarım
00 Yorumlasana güvenmediğini söylemiş kazanamaz sın artık onun güvenini ne yaparsan başka kısmetlere bak bu evlilik olsa bile sen mutlu olamaz ssın
02 Yorumla
Soran+1 yılGuven kazanilabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılTrollemece;
Sen sev seni seveni seven sevsin seni sen seni sevmezsen seven napsın seni?
Yani diyor ki; iki gönül bir olunca damlaya damlaya göl olur. :D12 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor iste o kadar
- +1 yıl
Ayrıl o zaman.
Tanıştığında azgındın ve bunu sevgiline çok fena yansıttın o da dediki ben bunu doyuramam yarın öbürgün sucu tüpcü vs. birine verir bu azgın kevaşe... doğru anlamışsam cevabı şu o adam seninle asla ama asla evlenmez kesinlikle diyorum
10 YorumlaO adamın düşünce tarzı şu bu bana bu bana veriyorsa başkasına da vermiştir , yarın birgün tartışsak ya da yoğun çalışsam bu gider gene başkasına verir.
10 YorumlaGüven cok zor kazanılan ama bir o kadar çabuk kaybedilen bişiy. İçine bir kere kurt düştü mü iş biter. Ayrılın cunku evlenirseniz ılerde bunu kafana kakıcaktır emın ol. Sonra boşan felan uğraşırsın gerek yok
00 Yorumla
+1 yılOnun da azacağı zamanlar gelir sana döner merak etme :) Ne salak insanlar var, sen azgınlığını sevgilinle bastırıyorsan ne gariplik var bunda? erkekler geç olgunlaşıyor kardeşim boşuna demiyoruz kendi yaşıtlarınızdan uzak durun diye.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı. sana güvenmeyen biriyle evlenmeyi mi düşünüyosun? sen sağlıklı mısın?
sevgili bile olmaman lazım00 Yorumla
+1 yılTanistigimizda cok azgindim ne demek.
Selam cok azginim hurraaa 😅😄60 Yorumla
+1 yılazgınlık bir güven kriteri değil. sevgilin bahane ediyo bence.
00 Yorumla
+1 yılSenle evlenmeyecek ama seninle sevgili? O çok mu güvenilir. Biraz gözlerini aç, hala güvenmesini nasıl sağlarım diyorsun.
01 Yorumla- +1 yıl
eksi veren sevgilisi.
Ona fotoğraf ve video gönderirken sevgili miydiniz veya tanışıyor muydunuz?
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgiliydik
Soran+1 yılYok diyemem o kadar guclu degil ona karsi terkeder beni
ondan ayrıl, başkasıyla çıkmaya başla ve evleneceğinizi söyle, kıskançlık yapıp seni sahiplenecektir.
05 Yorumla
Soran+1 yılOnu kaybederim
Soran+1 yılYaptım bunu biliyor zaten
adam haklı şimdi seviyorsun onu ama 5 yıl sonra? 10 yıl sonra? yine azıp da başkasıyla aldatmayacağın ne malum. olmaz o iş :D
00 YorumlaArkadaş altta doğru bir yere değindi sen onla tanıstıgında azgınsan eğer onun yoklugundada azıcaksın o olmadığı zaman nabıcaksın
04 Yorumla
Soran+1 yılEvliyken onu asla aldatmam
Soran+1 yılSadece onu istiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılazgınlığım sadece sana ulan hayvan herif daha ne istiyorsun de.
04 Yorumla
Soran+1 yılDedim onu sadece seni istiyorum diye
Cevap sahibi+1 yıldışarda masum bir hanımefendi olup kendisine azgın bir kedi gibi olan kızları ister genelde erkekler ama sen güvenini sarsacak şekilde mi davranıyorsun ki?
Soran+1 yılIlk tanistigimizda korkunc biriydim çok yanlış seyler yapiyodum o zamanıma denk geldi nerdenbilicektim bu kadar çok sevicegimi
Cevap sahibi+1 yılyanlışları ona mı yaptın yoksa başkasına mı? hakkında kötü şeyler mi biliyor? bahsettiğin şeyler geçmişinde mi oldu yoksa o hayatına girdikten sonra mı?
+1 yılsadece sevgiline azginsan sorun yok baska seyler gormustur baska yanlislarini
00 Yorumlaeğerki bir şeyler yaşadıysanız cinsel anlamda evlenmem zor
02 Yorumla
Soran+1 yılOnunla yasadim ne olucak
zor güven konusu dünyada en zor kazanılan ama çok çabuk kaybedilen bir kavram ki bu konuyu bile açarak :) güven sarsarsın bnce başlığa bak çok azgındım :) sen olsan güvenirmiydin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılDeğiştiğini ispatla. hareketlerinle , tavırlarınla.. hala inanmıyosa salla gitsin
00 Yorumla İnşallah baskasina gonderdigin fotolari görmemiştir birinde
00 Yorumla
+1 yılDemekki neymiş buluşmaya gitmeden önce mast yapmak gerekiyormus :-D
00 YorumlaErkek arkadasin azginligindan yararlanip sonrada seni salivermek istemis
00 Yorumla
+1 yılBende ezginin nerde görsem yaparim gel senle birlikte zevkten geçelim
00 YorumlaOoo durum vahim adam hakli tabi azginsan ve diyelimki bir iki haftaligina bir yere gitse sen nasıl dayanacan kesin boynuz takarsin elinde değil :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu soru kaldirilsin sikayet edij*bizene senden kasar sn dememiz icin sordun azginmismis
12 Yorumla
Soran+1 yılLaflarına dikkat et sen kimsin kaşar diyorsun kaşarlığın azgınlıkla ilgisi yok ögrende gel
Cevap sahibi+1 yılYa bir sus*
Ateşini dizginle. Masttan irak ol. Fantezilerini tarihe göm. Gözüne gir. Al sana dest-i izdivaç
00 YorumlaIlerde senk tatmin edemezse onu aldatmaycagin ne malum onada hak vermek lazım
00 Yorumla
+1 yılozaman demeki günül eylendirmiş. kendini ağırdan alsaydın şimdi evlenirdin ortak..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeler yapıyordun'da ona böyle bir kanı soktun aklına.
00 Yorumla
+1 yılDoğru bir seçim yapmış
00 Yorumla
+1 yılŞu an durumun nasıl :D
02 Yorumla
Soran+1 yılKorunmadan sevişince çok seviyor insan onsuz nasil yasiycam bilmiyorum
- +1 yıl
Korununca sevmiyor mu? Çok ilginç ilişkiniz var. Güvenmiyorsan bitirelim de kör topak ilişkimi yürür
Şimdi de çok azgın mısın?
11 Yorumlaherkes kendi eteklerindeki taşları doksun önce: )
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılbence uğraşma güvenmiyosa yol ver gitsin
00 Yorumla Azgın pisi seni yaramaz :D
11 Yorumlaenazından dürüst... kullanıp bırakmamış
10 Yorumla
+1 yılAzgınlık sonucu yaptıjların ı anlat bakalım.
00 Yorumla
+1 yılnaptın ki bacım :Dd:DD:DDD
00 Yorumlabencede sen onun için sakatsın
00 Yorumla
+1 yılakşam akşam güldürdünüz
00 YorumlaYandı gülüm keten helva
.00 Yorumla
+1 yılşu an durgunlaştın yani adfjgdsg
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet artık öyle biri degilim
- +1 yıl
Beşinci boyutu izledin yani
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılazgındım ne demek ya?
00 YorumlaBanada veren olsada bende kaysam
02 Yorumla
Soran+1 yılSana belediye versin :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılzarını diktir bakireyim de
06 Yorumla
Soran+1 yılOnunla yaptım diyorum
Cevap sahibi+1 yılonunla yaptıysan geçmiş olsun kullanır kullanır atar seni
Soran+1 yılKullansın o da olur bende cok seviyorum onunla yapmayı ama ömür boyu istiyorum o yuzden evlenmekistiyorum
Cevap sahibi+1 yılyaş kaç?
Soran+1 yılOndokuz
Cevap sahibi+1 yılumarım seni kullanıp kullanıp atmaz ve yarın bir gün yaptıklarından pişman olmazsın.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılazgındım derken neler yaptın
07 Yorumla
Soran+1 yılUygunsuz fotolarımi videolarimi gönderdim ona
Cevap sahibi+1 yılbaşka erkeklere yolladın mı
Soran+1 yılEvet ama bilmiyor
Cevap sahibi+1 yılbanada gönder :) yazık değil mi çocuğa sence sen olsan böyle biri ile evlenir miydin
Soran+1 yılTanımadıgım insanlar int tanıştıgim kim olduklarini bile bilmiyorum ve artik oyle seyler yapmiyorum
- +1 yıl
Yani sana güvenmeyerek doğrusunu yapmış
Cevap sahibi+1 yıldesene biz kaçırdık o şansı :)
Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı. azgın derken başkanım
00 YorumlaOna namuslu edebiyatı yap
11 Yorumla
+1 yılparayla çalışsana sen
00 Yorumlaneler yaptın roza mesaj at anlat
00 Yorumlao zaman oda senle evlenmeyi düşünmüyor dmek ki
00 Yorumlasana yol gözüküyo bence hiç zorlama
00 Yorumla
+1 yılsağlaman imkansız azgın olan sular durulmaz
00 YorumlaNe yaptın?
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim bana güvenmedigi icin evlenmiycegini söyledi onunla tanıştıgimda çok azgındım çünkü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne