Çevremdeki herkes beğenir beni bende özgüvenli bi kızım zaten hani öyle çirkinim falan demem normal herkesin kendine has bi güzelliği vardır bu kafadayım. Ama neden sevgilim yok, yeterince ortamlara mı girmiyorum ya da sert mi duruyorum bilmiyorum. Bi erkeği beğensem dahi bu bana bakmaz ya da üzer gibi düşünüp gözünün içine bakmaya dahi cesaret edemiyorum. Ne yapmam gerek?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Özgüvenlisin ama aşk işlerinde özgüvensizsin bunun sebebi de karşı cinsi yeteri kadar tanıma fırsatını yakalayamamış olman. Eğer erkekleri yeteri kadar tanıyor olsaydın bu kadar çekingen yaklaşmazdın.
beğendiğim bi erkeğin gözlerinin içine bakmaktan çekiniyorum sanki bakarsam beni yollu biri sanıcak gibi düşüncelerim oluyo. Yani beğendiğim şahısa ne şekil nasıl ne kadar süre bakmam gerekiyo hiç bilmiyorum
Öküzün trene baktığı gibi bakma ama bakış at gözlerini kaçır. Birkaç kere yaptıysan zaten bunu erkek anlar
Kanka biraz atılgan ol dene olmadı ayrılırsın risk almalıl bir durum yok ki oyum gibi bir şey bu bugüne kadar kaç tane sevgilin oldu
ya şöyle beğendiğim kişi oluyo diyelimki onun gözlerine bakıp bunu belli nasıl ederim bilmiyorum. Ne kadar süre bakıcam ya da nasıl bakmalıyım bilmiyorum?
Gözle ilgili bir şey değil bu ya ınstagramdan storye falan cevap verirsin veua ne bileyim onun yoluna çıkacak yerlere gitmen lazım mesaj vermeye değil de daha çok yollarını çakıştırmaya bak sevgilin pldu mu daha önce
Birini bul kafanın uyuduğu netten konuş uzun bı sure tabi biraz mesai harciycaksin onun üzerine buluş daha rahat olur emin ol
Gözünün içine bile bakmaya cesaret edemiyorum demişsin işte tam bu yüzden
gözünün içine nasıl bakmam gerekiyor bilmiyorum beni farklı yollu biri gibi düşünmesinden korkuyorum baktığım erkeğin. Neden bu düşüncedeyim inan bilmiyorum ama beğendiğim erkeğin gözlerinin içine nasıl bakmam gerektiğini bilmiyorum?
bak oda sana baktığında uzunca bir kere göz kırpıp hafiften de gülümsediğini belli et sonra yoluna devam et o mesajı alır yollu falan diye de düşünmez
göz kırpmak doğru olur mu ki? karşımdaki beni farklı bi şey istiyor gibi anlasında istemiyorum. Nasıl bakış atmam gerek uzun mu gülümseyerek mi somurtarak mı?
iki gözünü birden kırp tek göz kırpma flört iki göz birden kırparsan samimice selam vermek anlamına da gelir gülümsemen göz kırpma süren ile aynı olsun 2 sn kadar en fazla
tamamdırr peki gülümseyip sonra hemen önüme mi bakıyımm
evet öyle yap tam olarak etkili olmasa da seni fark etmesini sağlar daha sonra bir dönüp bakabilirsin belki
Olur elbet bir gün maksat yakışanla/layığı olanla olmak. Allah gönlüne göre versin.
Didem yılmaz mı izliyon sen 😂
@HuysuzFilozof yioo ayrica Didem arslanda mı söylemiş🤣
Tv de didem arslan yılmaz var 😅
@HuysuzFilozof onu biliyorum bende o da soyledi sandım 🤣
Didemin söylediği tek şey rejideki görevlilere atarlanması 😅 ve "canım benim"
@HuysuzFilozof ayyy Evet bir tane adam mı Hakan, sanırsam şunu yap şunu et 🤣
İzlemeyene bak sen yaaa 😂😂😂 bu arada takibime geri dönmedin çıktım aşk olsun didem yılmaz gıybeti yapacaktık
@HuysuzFilozof Arada bakiyorum her açtığım da görüyorum ne bileyim ben kimseyi takip etmiyorum ki 🤣
Bizim memleket iyi prim yapıyor ya şu aralar denizli popüler 😅 3 xper olalım da mesajlaşalım sen daha yakınsın buna tabi
@HuysuzFilozof şu an hem sana yazıyorum hemde cahil biriyle tartışıyorum.3 exper ooo cok, var galiba 🤣
Engel diye bir buton var bana sık sık yapılır 😅 tavsiye edilir
@HuysuzFilozof en sonunda onu yapcam biraz akil veriyim yazık sevaptir 🤣
Etme eşekle muhabbet küstürürsün silme cam kırığıyla gtnü kestirirsin diye bir laf var bunu yaz gönder engelle 😂
@HuysuzFilozof ayyy hiç uğraşamam ya 🤣bu arada sen yenimisin
Çok eskiyim ben başka hesabım vardı o kapatıldı biraz şımarıklık yaptığım için 😅 1 günlük hesap bu
@HuysuzFilozof ne şımarıklık yaptın acaba 🤣
Oldu birşeyler 😂😂 bu arada bencedeki sorunu kaldırdı birisi tam cevap veriyordum uyarı geldi.
İnstamı vereyim #huysuzfilozoff görüşte tam verimli olmuyor sohbet 😅
@HuysuzFilozof ne uyarısı geldii 🤣
Sorunu kaldırdılar ya onun için uyarı geldi görüş yaparken şu kırmızı mı siyah mı elbisesi sorusu
@HuysuzFilozof kim kaldirdi ya
Dış güçler 😅
@HuysuzFilozof çok garip kim kaldirdi ya sinirlendim haa
Birazdan sistem gönderir mesajı gerekçeyi söyler 🙄
@HuysuzFilozof hayır anlamıyorum cidden o kadar sacma sapan sorular vs baska sorular var benim ki niye kaldırılıyor 🤦🏻♀
Bence kategorisinde daha çok bilgilendirme alakalı konular paylaşılıyor bundan olabilir 🤔
@HuysuzFilozof benceme baktım soru duruyor ama girip bakamıyorum
İnceleme yapılacak o zaman geri verebilirler benceni buna da şükür
@HuysuzFilozof inceleme derken ne incelemesi, ya inceleme bitince nolcak?
Kaldırılmaya uygunsa kaldırılcak değilse sorun geri gelecek 😶
@HuysuzFilozof Allahım ya gece gece, neyle uğraşıyoruz🤣
Sen onu boş ver instadan yazsana bana iyice yol geçen hanına çevirdik kızın sorusunu bildirimleri görünce çıldıracak 😂
@HuysuzFilozof hahaha ya merak ettim sen ne şımarıklık yaptın🤣
Buradan olmaz 😶🤫😂 söylenmez ayıpp
@HuysuzFilozof Aklıma deli deli şeyler geliyor 🤣
İşte o delilerden birisi 😂😂 tut yakala
@HuysuzFilozof ne diyiim 🤣
Uyku periim geldi 🧚🏻♀
Seni polise veririm uslu dur de 😂😂
Periler kaçmadan yatmakta fayda var sonra görüşürüz harika bir sohbetti 😅 iyi geceler
@HuysuzFilozof polisli ne durumun oldu ki hesap çalma felan mi
Şaka yapıyorum tabi ama buradan söylenmez xper 3 olunca söylerim artık 😅
@HuysuzFilozof olur iyi geceler görüşürüz 🤣
İyi gecelerrrr 😅😅
Yas kaç senin ve bence erkeklerde senin gibi düşündüğünden sana açılamıyorlardır
bende seni merak ettim konusursan
Ağzın şaf yapsınn
sorun sende değil sorun erkeklerde
Ok
Sen kendini öyle sanıyorsundur belki
İstersen tanışalım eğer anlaşırsak buluşuruz belkide evleniriz.
Benim de yok ben de çözemedim
Olan da agliyor takma
Aynaya bakınca ne düşünüyorsun yaz bakim
güzel ve çekiciyim. ama kimseyi isteyemiyorum. Beğensem bile olmicak düşüncesi var
O zaman Red eden sensin
bi tık işte ama bu durumu artık kırmak istiyorum. kendimi en iyiye neden layık göremiyorum
Kariyer, maddiyat, kültür bunlarda eksiğin olabilir
doğru evet ama bunlarda eksiği olup üstüne bide pekte güzel olmadığı halde taş gibi çocukları tavlayan kızlarda var, onlar ne yapıyo peki?
Dişiliğini kullanıyorlar muhtemelen,
Benimde yok boş ver
Tey tey tey tey
Sende busun boşveeeer
Ya hehe
Olalım
Ciddiyim
İstemediğin icin
ama bunu kırmak istiyorum ya neden istemiyorumkii bilmiyorum
Biri seni uzmus
Daha sıcakkanlı ol cesur ol
çokmu seçicisin