Ablamin aşık olduğu adama aşık oldum?

Evet çok iğrenç geliyor kulaga ablamla 7 senedir konuşuyorlar en fazla 6 ayı sevgili gibi ama artık arkadaşlar yani yıllardır neyse ablam beni tanıştırdı felan o kişide bende başta şaka muhabbet konuşuyorduk sonra biz birbirimize ısındık ablam dedi konuş sorun yok ben sevmiyorim dedi hayatında biri var zaten şu an ablamın neyse ablam zaten bizim ileri gideceğimizi Felan dusunmedi büyük ihtimal biz bunla birbimizi çok sevdik:( tabi ablam bej konusinca iletişimi kesti dost olarak biz yolumuza devam ettik birden ablam bizim oynadigimiz oyuna gelmek istedi ona mesaj attı yanımda nabion felan sizi affediyorum dedi sonra tabi ben bozuldum çünkü biz üçümüz yanyana olamayız onla seneleri geçmiş ben bişey desem ona batacak o desene bana batacak ablam bence hala unutamadi ve seviyor ve bu benim canımı çok yakıyor o kişide bak bizim ablamla senelerimiz geçti ona karşı içinde bir his yok ölene kadar kardeşim yani geçmişi yabana atmam diyo. Yani oda haklı ablamda haklı bende haklıyım ama şöyle bişey var mı ablam deseydi bana baştan bak ben hala seviyorum ben asla konuşmazdım konuşsam bile ileri gitmezdim ablamla bir kez gorusmusler 10 sene içinde biz 6 ayda 2 kere görüştük tabi bizim bu kadar birbirimizi izlememiz sevmemiz onun canını yakıyor birden dostunu kaybetti benim yüzümden ne yapacağımı bilemiyorum bir yandan ablam kan bağım bir yandan sevdiğim adam lütfen kötü yorum yapmayın zaten canım yanıyor 😭
Ablamin aşık olduğu adama aşık oldum?