Aşk İlişkileri İyi geceler mesajınızı aldınız mı? Bbenkeyfimvekahyası Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Almayanlara itinayla atılır Güncellemeler+1 yıl bi de özele ayaklarına çağırıyorlar haddde yallah iyi geco İyi geceler mesajınızı aldınız mı? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. Hayır almadım iyi geceler zaten hiç almıyorum :D 0 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Her gece her gece seni de uğraştırmayalım şimdi, iyisi mi bi sevgili bulun bana o atsın dursun asdfasdf 😅 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. burada sevdiğimiz eş dost atıyorlar sağolsunlar ama öyle özel bir kişiden iyi geceler mesajı almayalı çok oldu 0 0 Yorumla
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Aslında kaç senedir almıyorum ilişkisel olarak ama arkadaşlardan da arada sırada alırım :D 0 0 Yorumla
Feedback13 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Ailemin yanına gittiğimde annem babam diyor sagolsunlar 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Şua için günaydın demen iyi olabilirdi. 1 2 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Günaydın 😂😂 Yorumla novel +1 yıl @r_engarenkyollar ah canım :D :D gün aydı bak şimdi Yorumla
blueangel345 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Almadim bundan sonra mesaj yazaninda avradini... 1 0 Yorumla
Ahmetbüyükbaş Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. İyigeceder diyenimiz yok henüz alalım 0 0 Yorumla
Gizemmmmmli Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yok almadım ve gece daha olmadı bence zmlslxls 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Aldım , günaydın 0 0 Yorumla
Narniagünlükleri Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Sen almadın heraldee 0 1 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl herhalde almadım galiba Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. bu gece yıne beklıyoruz 0 0 Yorumla
Centılman8765 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı. Günaydın 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Almadım 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Almadım 🥲 0 0 Yorumla
RatTatKat Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı. Almadım 0 0 Yorumla
__Terkedilmiş__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Almafım 0 0 Yorumla
cakebytheocheannn Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. henüz almadım 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Almadım. 0 0 Yorumla
budahaneki Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. atarsan alırım 0 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. aldım 0 0 Yorumla
Adana_Bay_Karizma Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl almadım 🥴 0 1 Yorumla Adana_Bay_Karizma +1 yıl hani gelmedi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Hayır almadım iyi geceler zaten hiç almıyorum :D
Her gece her gece seni de uğraştırmayalım şimdi, iyisi mi bi sevgili bulun bana o atsın dursun asdfasdf 😅
burada sevdiğimiz eş dost atıyorlar sağolsunlar ama öyle özel bir kişiden iyi geceler mesajı almayalı çok oldu
Aslında kaç senedir almıyorum ilişkisel olarak ama arkadaşlardan da arada sırada alırım :D
Ailemin yanına gittiğimde annem babam diyor sagolsunlar
Şua için günaydın demen iyi olabilirdi.
Günaydın 😂😂
@r_engarenkyollar ah canım :D :D gün aydı bak şimdi
Almadim bundan sonra mesaj yazaninda avradini...
Senden alcam şimdi kardeşim
Kimsemiz yokki 🤦🏿♂️
alma ihtiyaci hissetmedim hic
İyigeceder diyenimiz yok henüz alalım
Almadım. Sorun değil ama.
Yok almadım ve gece daha olmadı bence zmlslxls
Aldım , günaydın
Sen almadın heraldee
herhalde almadım galiba
bu gece yıne beklıyoruz
Günaydın
Almadım