Güncellemeler
+1 yıl
Kizlar siz normalde hoslandiginiz erkege neden boyle soylersiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kizlar bir kiza çok asigim. Ama kiz aska inanmiyorum diyor. Bu kiza karsi nasil davranmaliyim? Benden hoslandigini davranislariyla gosteriyo. Ama sozuyle hep aska inanmam diyor. Ne yapabilirim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben de böyleydim bir zamanlar ama inanıyorum artık ve onu inandırabilmen için çok çok uğraşman gerekiyor
Seni inandiran arkadas neler yapti ve sen nelerden sonra ikna oldu? Soylesen belki bana fayda olur :)
Asla pes etmedi ne yaparsam yapayım yanımdaydı hep ve zamanla oldu birden değil
Ben de asla pes etmiyorum ve goruyorumki bu ona iyi geliyor. Tek yolum pes etmeden onun icin mucadele etmek zaten
Umarım mutlu olursunuz
Tesekkurler
Aşk yok ki inansin dogru diyo sevgi vardir ona ilgini sevgini goster anliycak o seni
Ona tum varligimla ilgimi, sevgimi hep gosteriyorum ve bundan cok mutlu oluyor
Ama anlasilan biraz guven sorunu var
Ben hep derim konustugum erkeklere aşka inanmam sevgiye inanirim menfaatsiz cikarsiz senin beni tipim icin benim de senin paran icin sevmedigim o cikarsiz sevgi gayette dogru bi davranis
Olabilir konussana bu konuyu kendisiyle
Ben de zaten menfaatsiz, cikarsiz, masumca seviyorum. Bunu o da goruyo. Ama hep inanmiyorum der. Ama hareketleriyle hoslandigini belli ediyor
Konusuyoruz her defasinda. Ama hala inandiramiuorm
Zamana birakicaksin sen ilginden taviz verme ya da karakteri bu bilemiyorum
Guzel karakteri var ama bence zor biridir. Onun icin mucadele etmemi istiyor bence
Bence et kadinlarin bu hosuna gider bi zaman sonra alisir sana ama umarim kotu bi insan degildir senin asiri ilginle seni tamam bu olmus diyip iyice uzmez
Yok uzecek biri degil. Ben de alistigini goruyorum aslinda. Ama ben normalde cok sabirsiz biri oldugum icin hizli gitmesini istiyorum. Ama oyle olmuyor. Anlasilan bu kizla sabri da ogrenmeliyim
Aynen hizli olmasin zaten rahat bi sekilde yurumeli acele olamamasi lazim
Evet bence de kiz yavas yavas yurumeye calisiyo
bence senden hoşlansaydi böyle demwzdi hoşlanmıyor belkide kiz senden kurtulmak için böyle dedi ne yaptığı hoslandigin anladın
Kiz benden kurtulmaya calissa yapabilir. Ama yapmiyor. Surekli konusuyoruz. Benim yanimda hep mutlu. Yuzu hep guluyo. Benimle karsilasinca gozlerinin ici guluyo. Hem de masumca guluyor. Davranislarindan, konusmasindan goruyorum hoslandigini. Ama belliki bi travmasi var. Kimseye guvenemiyo simdi
Etrafına ve ona karşı saygılı, sorumluluk sahibi ve düşünceli olduğunu gösterirsen sevgi oluşur önemli olan aşk değil
Hep saygili ve ilgiliyim ona karsi.
Daha çok geleceğe yönelik konuşarak güven oluşturabilirsin belki de sadece netlik istiyordur
Haklisiniz. Ever gelecekli ilgili kaygilari vardir
Bende yasadiklarimdan sonra aşka inanmiyorum
Ama bu adilce bisey degilki.. baska biri yuzunden tum erkeklere karsi onyargili olunmaz. Belki birisi senin aşkından kalbi yanio. Onu gormek gerek. Yani baskasinin sana yasattiklari yuzunden her kese boyle tavir almak dogru degil bence
Aynı ben
Nolucak simdi ben cok seviyorum ama kizi. Sen olsan cok seven, sirilsıklam aşık olan adama yine boyle yaparmiydin?
ne alaka