Aşk İlişkileri Kızlar mı yoksa erkekler mi daha iyi yalan söylüyor? beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Şaka bir tarafa yalanın iyisi olmaz karakterli biri yalancı olamaz… Kızlar mı yoksa erkekler mi daha iyi yalan söylüyor? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Erkekler genelde eline yüzüne bulaştirir çünkü erkekler düz düşünen ve daha saf düşünen canlılardır. Kadınlar ise komplike düşünebilen tehlikeli canlılardır. Hiç erkek şeytan deyimi duymadım ama dişi şeytanın varlığına bile defalarca denk geldim😏 1 10 Yorumla beyt_16 +1 yıl 😅😅 doğru gibim PiLLy_BheBek +1 yıl Ben hariç ") beyt_16 +1 yıl Yine skoy verdi 😅 PiLLy_BheBek +1 yıl Benim beynim eril beyin, kurnaz sanılan safım ben 😄 beyt_16 +1 yıl Kesin 😈 PiLLy_BheBek +1 yıl 95 yaşında bana geleceksin, benimle iyi geçin,, yoksa son günlerinde hayatı sana dar ederim 💅😄 beyt_16 +1 yıl Ben gidişle ben en fazla 95 gün yaşarım hadi yine iyisin kurtuldun benden PiLLy_BheBek +1 yıl Hmm belli o neşeli adamdan eser yok şimdi 🎶 beyt_16 +1 yıl Özür dilerim 😞 PiLLy_BheBek +1 yıl Sorun değil 🤔
Gündoğumuxxxl Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Kadınlar minareye yakışacak kılıf hazırlamakta iyiler 1 0 Yorumla
Aişeyılmaz Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Erkekler, Erkekler ve yine de ERKEKLERRR 0 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Tamam sakin ol ve o bıçağı yavaşça yere bırak Yorumla