Muhafazakar bir adamla tanıştım açık giyindiğim için benimle göz teması kurmuyor. Ne yapmalıyım?

23 yaşında. Grafik tasarımcısıyım. Teyzemin eşi mimar ve onun şirketinde çalışıyorum. Biz rahat bir aileyiz oldukça. Giyimim filan da öyledir. Geçen gün şirketimize bir adam geldi. İthal ürün aldığımız bir fabrikanın sahibiymiş. Adamı filan araştırdım sonra baya muhafazakar biriymiş. Dini sohbet filan veriyormuş hatta. Bende karşısında mini etek crop giyince göz teması kurmamak için direndi adeta. Sonra ona bir sorun mu var diye sordum o da bana hanımefendi etrafta bir sürü erkek var rahatsız olmuyor musunuz bakışlarından dedi bende hayır olmuyorum dedim. Bu arada adam evlenip boşanmış ama şeyi merak ettim neden bana böyle bir şey sordu ki. Bu arada adam yakışıklıydı baya tekrar uğrayacak bizim şirkete. Bir dahaki geldiğinde şort ve bikini üstü mü giysem adam kalpten gider diye arkadaşlarıma şakasını yaptım shdhhehdhdbdb. Şaka maka adam hoşuma gitti e bende şu an boştayım sizce dindar erkekler nikahsız birliktelik yaşar mı sonuc ta onlarda da nefis var?
Muhafazakar bir adamla tanıştım açık giyindiğim için benimle göz teması kurmuyor. Ne yapmalıyım?